voor (startende) ondernemers die zo effectief mogelijk willen groeien naar 120K zonder verspilling van tijd en energie aan zaken die er niet toe doen.

The Start Up

 van 0 naar 120K

  • Op het gebied van het aantrekken van klanten.
  • Vanuit focus en structuur het werk doen.
  • Weten dat je de juiste stappen zet.
  • Die stem in je hoofd temmen omdat ondernemen nu eenmaal een uitdagend pad is.
  • Je omgeving die je niet altijd begrijpt.
  • Hoe marketing werkt.
  • Hoe je een verbindend salesgesprek kunt voeren.
  • Hoe je converterende content schrijft.

Toch kom je erachter dat er veel uitdagingen zijn.

Je hebt bewust gekozen voor het ondernemerschap. Je kiest ervoor die stijle berg te gaan beklimmen. Vol toewijding en doorzettingsvermogen begon je aan deze zakelijke reis.

Dat je vol passie, toewijding en doorzettingsvermogen aankomt bij die top van de berg. Daar waar het uitzicht fenomenaal is. En tegelijkertijd dat je weet dat je tijdens de klim mag verstillen, mag vertragen. Dat je bewust intentioneel mag genieten van het uitzicht. Dat je zo nu en dan achterom kijkt om te markeren welke figuurlijke stappen je al hebt gezet.

Ondernemen is niet voor iedereen. Ik ben er ook niet voor iedereen. Werk graag samen met experts die willen excelleren in het ondernemen. Van al mijn klanten maak ik namelijk geen betere experts, wel maak ik betere ondernemers van mijn klanten.Wat ik je wens is:

The Start Up is voor startende ondernemers die willen groeien in hun rol als ondernemer en daarnaast willen groeien met hun bedrijf. 

03

Je hebt geen zin om je tijd en energie te verspillen aan alle gratis content die er voorhanden is op het internet. Want je weet dat je jezelf daarin verliest. Voor je het weet ben je je zelf aan het vergelijken, uren verder met scrollen en heb je helaas nog niets geïmplementeerd van alle kennis die je tot nu toe absorbeert.

02

Deelnemen aan de The Start Up betekent dat je 100% toegewijd bent aan jezelf en je bedrijf. Je weet dat er nog veel meer voor je mogelijk is maar loopt vast in de hoe en de wat.

01

The Start Up stelt je in staat om de juiste stappen te zetten op weg naar jouw succes!

Binnen The Start Up laten we je zien welke stappen jij hebt te zetten als ondernemer. We leggen niet alleen maar de focus op de hoe en de wat maar ook wie je als ondernemer moet zijn om die hoe en wat te gaan doen.

Een half jaar lang begeleiding bij de groei van je bedrijf waarbij de focus ligt op jou, het aantrekken van hoogwaardige klanten, de focus op het genereren van meer winst want hoge kosten heb je zo gemaakt en hoe je strategisch slim leert werken zodat je in minder tijd meer gedaan krijgt.

WE STARTEN MET EEN KICK OFF WAAR JIJ HET FUNDAMENT LEGT MET JE BEDRIJF.

Coach calls en case studies.

EEN LIVE DAG in het teken van d├ę high end sales strategie.

een online community met gelijkgestemden.

TOEGANG TOT EEN mediatheek.

EN FEEDBACK OP JE MARKETING EN SALEs.

Wanneer je klant wordt binnen The Start Up van kun je dit praktisch van ons verwachten:

Naast dit alles krijg je eerlijke en directe coaching van mij op je performance en strategie. 

IK WIL DIE BROCHURE

 van 0 naar 120K

The Start Up