Waar je floreert. Waar je de vruchten plukt vanwege die lucratieve plek. Waardoor je vanwege die plek hoogwaardige klanten aantrekt.
Dat mensen niet meer om je heen kunnen en zeggen voor X moet je bij ……zijn.

Tegelijkertijd breekt menig ondernemer zijn hoofd over die plek in de markt. Want die plek vinden, claimen en vasthouden zou zomaar jouw goudmijntje kunnen betekenen.

Wat belangrijk voor je is, daar vecht je voor. Alleen vechten om een plek in de markt is niet langer nodig. Je bent er alleen tot nu toe nog niet helemaal gekomen…..

Willen we niet allemaal een plek in de markt waar je helemaal tot je recht komt?

Als business mentor werk ik met zeer gedreven ondernemers die de lat hoog leggen voor zichzelf. Dat doe ik zelf ook. 

Hoe hoger de lat, hoe beter je resultaten.

Welkom

44 jaar en moeder van drie prachtige dochters (18, 17 en 14). Daarnaast heb ik twee jaar geleden de liefde van mijn leven ontmoet die maar liefst vier prachtige kids heeft (22, 21, 19 en 17). Dat ik op mijn 42e mocht ontdekken wat ware liefde is, vind ik op zijn zachtst gezegd bijzonder.

Het high end ondernemen is voor mij een leefstijl. Het betekent: een hoge standaard van leven.  Het voor minder doen is geen optie.

Floor Keereweer

Mijn naam is 

Oké een klein beetje inside information over mij zodat je me iets beter leert kennen…
Heb een grote liefde voor make up, doe eens in de vier weken mijn nagels, heb hair extensions en soms een prikje botox. Best wel oppervlakkig zou je denken maar voor mij is het een vorm van zelfexpressie. Ze zijn allemaal stuk voor stuk ondersteunend aan mijn binnenkant. Het geeft mij de mogelijkheid mijn persoonlijkheid, stemming en stijl te weerspiegel. En inmiddels zijn ze ook allemaal onderdeel van mijn merk.

Mijn coaching is gericht op jouw grootste potentieel. Dat betekent dat ik eerlijk en direct ben en je zal vertellen wat je moet horen, wat compleet anders is dan jij wil horen. Sugarcoaten doe ik niet aan.
De ondernemers die bij mij komen willen groeien. Ze leggen de lat hoog en komen bij mij vanwege mijn eerlijkheid en directheid.
Groeien is nu eenmaal oncomfortabel, maar dat is het runnen van een business ook. Een bumpy ride en zeker niet gemaakt voor tere zieltjes.

Work With us

Geld verdienen, focus, discipline en consistentie are my middle names.

Verder ben ik een echt werkpaard. Ik wil winnen in het leven en mensen helpen om zichzelf te overtreffen en te overstijgen. Omdat ik me gedraag als een werkpaard kan ik me het leven van een luxe paard veroorloven.
Ik leg de lat hoog, ben ontzettend veeleisend voor mezelf, mijn omgeving en mijn klanten. Maar in the end ga ik door het vuur voor de mensen die belangrijk voor me zijn. 
Ik heb helemaal niets met mensen die een hoop lullen maar in the end niets waarmaken. Ga doen denk ik dan altijd. Bovendien zorg dat je op de eerste plaats betrouwbaar wordt naar jezelf. Vertrouwen op jezelf betekent dat je de afspraken met jezelf nakomt. No bullshit.

En dat is wat mij typeert. Het oogt misschien wat oppervlakkig voor de buitenkant maar ik heb helemaal niets met oppervlakkigheid. Zet mij in een gezelschap met oppervlakkige gesprekken en ik loop leeg. Ik houd van inhoud en diepgang.

Zet mij in een gezelschap met oppervlakkige gesprekken en ik loop leeg.

Ik ben bereid om te doen wat nodig is omdat dat het meest simpele is van alles. Iedere keer weer opnieuw startersenergie genereren.. ik begrijp het echt niet!

In mijn bedrijf ga ik heel goed op mijn masculiene eigenschappen. Zo daadkrachtig als ik daar ben, zo goed kan ik leunen op mijn meer feminiene eigenschappen in hele andere settings ;-)

Als moeder en liefdespartner kan ik mezelf het beste omschrijven als loyaal, trouw, lief, zacht en warm en geef ik mijn lievelingsmensen soms iets teveel de ruimte. Maar dat doe ik alleen maar omdat zij mijn hart hebben gestolen….

Mijn klant Anahí (relatiecoach) omschrijft mij als volgt:


Mijn klant Anahí (relatiecoach) omschrijft mij als volgt:


Inmiddels werk ik alweer drie kwart jaar met Floor Keereweer. Het vermoeden was er natuurlijk dat zij het High End ondernemen leeft, maar nu ik haar van dichtbij heb meegemaakt, is het tot in de puntjes uitgevoerd. Van haar zichtbaarheid en het verzorgen van haar Events tot de manier waarop zij al haar bezigheden gedurende de dag verricht is het High End. Het is moeilijk te omvatten maar zelf haar manier van eten, kletsen, make-up opdoen, structuur geven aan de dag, focus behouden, prioriteren, geen oordelen hebben over anderen; zij leeft High End en is een groot voorbeeld voor hoe we als mens en zeker als vrouwen in het leven mogen staan.

Inmiddels werk ik alweer drie kwart jaar met Floor Keereweer. Het vermoeden was er natuurlijk dat zij het High End ondernemen leeft, maar nu ik haar van dichtbij heb meegemaakt, is het tot in de puntjes uitgevoerd. Van haar zichtbaarheid en het verzorgen van haar Events tot de manier waarop zij al haar bezigheden gedurende de dag verricht is het High End. Het is moeilijk te omvatten maar zelf haar manier van eten, kletsen, make-up opdoen, structuur geven aan de dag, focus behouden, prioriteren, geen oordelen hebben over anderen; zij leeft High End en is een groot voorbeeld voor hoe we als mens en zeker als vrouwen in het leven mogen staan.

Je hebt het of je hebt het niet. Het is een diepe innerlijke drive om te excelleren in het leven. Vermeng dat met een vleugje passie en groot commitment en je kunt in mijn ogen winnen in het leven. Op mijn twaalfde gestart op de mavo, vervolgens door naar de meao. Na 9 maanden heao gestopt om vervolgens te gaan werken. Op mijn 25e werd ik moeder en op mijn 30e had ik drie bloedjes van meisjes. Je zou zeggen: rijkdom. Toch voelde ik me alles behalve rijk van binnen. Dat was het moment dat ik besloot mezelf te gaan ontwikkelen.
In 2013 begon ik aan een studie bedrijfskunde. Studeerde in 2017 af en in 2019 zegde ik mijn goedbetaalde baan op als HR strateeg. Deed vervolgens interim werk om erachter te komen dat dat niets te maken had met ondernemen. Ik wilde écht ondernemen. Iets van mezelf in de wereld zetten.

In 2021 trok ik de stekker uit een goedlopende online low end business. Het klopte niet meer. Het voelde voor mij cheap en onvervullend.
Ik was toe aan meer diepgang. Een hoger niveau. Ik reed te lang door op mijn kleine pony en was toe aan het million dollar race horse. En die kocht ik (niet echt maar het is een mooie metafoor). En dat is wat mij typeert. Mijn verlangen is altijd groter dan mijn angst. En daar is veel moed voor nodig. Dus zou je mij vragen om mezelf in één woord te omschrijven dan noem ik het woord MOED. Ik heb een immense drive. Geloof niet in de eeuwige balans waar iedereen over roeptoetert. Zie het eerder als een excuus om lekker in je comfortzone te blijven.
Meer heb ik op met gedrevenheid. Zo hongerig als ik ben streef ik vanuit een enorme passie en daadkracht naar grote impact en van betekenis kunnen zijn voor anderen. Deze drive heb ik pas ontdekt in 2013.

Sinds 2019 ben ik ondernemer

In al die jaren heb ik 1 ding ontdekt. Om succesvol te worden heb je vanaf dag 1 te gaan gedragen als de ondernemer die al succesvol is. En mijn visie daarop is: de kracht waarmee je implementeert bepaald voor 100% jouw succes. 

Zonder plan startte ik mijn eigen online business in Q4 van 2019 waar ik gelijk mijn eerste 10K draaide. 

Je doet het werk en bent voor 100% toegewijd aan jezelf en je bedrijf.

Werken met mij betekent:

Je zegt A en doet ook A met andere woorden: je komt afspraken met jezelf na, dat maakt je betrouwbaar.

Van nature heb je een hoge standaard van leven en ondernemen, je wilt graag de kortste en meest effectieve route naar een higher level.

Ondanks dat je ervoor hebt gekozen om die steile klim te maken (ondernemen) en je wilt hoe dan ook de top van de berg beklimmen, in de tussentijd kun je ook vertragen en genieten van het uitzicht.

Je hebt een zeer hoog bewustzijn, reflecteert sterk op jezelf en stelt je op als leider en niet als slachtoffer.

Je bent in staat om snel te shiften in je perspectief zodat je zo min mogelijk energie verspilt aan uitstellen, vermijden of andere bullshit excuses.

Je blijft niet lang hangen in je emoties en geeft niemand de schuld als dingen niet lukken.

Last but not least: je weet dat ondernemen je nul garanties en zekerheid geeft en dat is nou precies de hele reden waarom jij bent gaan ondernemen. 

Voel je je aangesproken? Plan dan hier een kennismakingsgesprek.

with elegance,


Floor Keereweer

01

Floor leeft het High End ondernemen, omdat zij geen consessies doet. Wat ze met zichzelf afspreekt, komt ze ook na. Iedere keer weer. Dit zorgt voor hoge kwaliteit in zowel haar persoonlijke leven als in haar bedrijf. 

Floor kiest ten alle tijden voor hoogwaardig, een mooie uitstraling en optimisme. Dit zie je niet alleen terug in haar bedrijf en haar uiterlijk, maar ook in haar manier van communiceren.

02

Ze weet waar ze het over heeft, blijft altijd beleefd en weet ten alle tijden de juiste woorden te gebruiken. Mensen voelen zich onwijs snel op hun gemak bij Floor.
In haar bedrijf heeft Floor het allerbeste voor met haar klanten. Van service tot aan de extra uren die ze vrijmaakt om te brainstormen met haar klanten. Ze is er écht. Ze helpt, ze ondersteunt, ze denkt altijd in oplossingen en is ook nog eens onwijs eerlijk. Daar moet je als persoon tegen kunnen. Groei is hierdoor in ieder geval gegarandeerd.

03

De business staat voor Floor nooit stil. Het is een verlengde van haar en ze behandelt het als haar eigen kind. Met liefde, aandacht en precisie. 
Het gaat voor haar niet om met de neus vooraan te staan met omzetdoelen. Floor leeft het High End ondernemen, omdat zij het als geen ander begrijpt. Ze leeft het van A-Z en draagt dit met liefde over op haar klanten, zodat zij het allerbeste uit henzelf kunnen halen en dus ook voor hun klanten.

04

Als je naar de mensen om Floor heen kijkt, zie je dat ze ook daar voor kwaliteit kiest. Mensen die zelfbewust leven, een optimistische blik hebben en hun missie leven. Zowel privé als in haar bedrijf trekt zij deze personen aan, wat maakt dat ze een heel prettig netwerk heeft.

Een feestje om hierbij te horen.