Meld je hier aan!

VOOR DE WORKSHOP 'FLOREREN' BIJ DE BEWUSTZIJN SCHOOL

Voel je je vaak onzeker? Onrustig en denk je vaak dat je niet goed genoeg bent? Wil je ontdekken wie jij diep van binnen bent? Wat je wilt? En van jouw gevoeligheid je grootste kracht maken? ‘Floreren’ leert je bewuster te leven. Krachtige keuzes te maken zodat je weer vol zelfvertrouwen in het leven staat en juist gaat aantrekken waar je zo naar verlangt diep van binnen.

Floreren! De essentie van de mens is je persoonlijk te ontwikkelen. Het leven is gericht op groei. Doen waar je intens blij van wordt. We komen allemaal op een punt in ons leven dat we in de kern op zoek zijn naar onszelf. Terwijl we ooit geboren zijn als onszelf. We verliezen steeds meer onze eigen identiteit en authenticiteit omdat we veelal leven volgens de verwachtingen van anderen. Ergens heeft dat ons ook wat gebracht; ERKENNING en WAARDERING. Terwijl dat juist iets is wat je alleen maar uit jezelf kunt halen. Dat jij helemaal jouw eigen norm voor geluk & succes kunt en mag gaan bepalen. En uit eigen ervaring weet ik dat het écht mogelijk is.

Want wanneer jij nog veel in je hoofd zit: nadenken, piekeren, twijfelen, overdenken dan zorgt dat vaak voor de onrust die jij voelt in je lijf en dat heeft heel veel invloed op jouw geluk en succes!

We vergelijken erop los en vragen ons vaak af waarom het andere wel lukt om gelukkig en succesvol te zijn? En hoe het komt dat zij wel succesvol en gelukkig door het leven gaan? Wat doen zij precies anders? 

Het is mijn grote passie en grote missie om je te leren hoe jij weer kunt gaan FLOREREN in jouw leven!

Floreren is precies DOEN waar jij blij van wordt!

Ik leer je zowel emotioneel, mentaal, spiritueel en fysiek weer te FLOREREN! In mijn workshop doen we dat middels een heel praktisch 7 stappenplan. Ik wil dat je namelijk naar huis gaat met én de kennis maar ook met een concreet stappenplan om de eerste stappen ook daadwerkelijk te gaan zetten. Door het te voelen, het alvast te beleven! Want ook jij kunt Floreren! En door te Floreren leef jij een bezield leven. Gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid. Het houdt je weg bij gevoelens als angst.

 Ik was dertig en stond bol van de angst. Wilde altijd de controle vasthouden. Was een enorme piekeraar, mega perfectionistisch ingesteld en werd echt geleefd! De dag dat ik voor de spiegel stond en voelde: ‘dit kan echt anders Floor’! Weet ik nog zo goed. Ik voelde dat het leven zoveel meer was dan angst. Ik voelde dat ik zoveel meer te geven had maar ik wist niet HOE. Inmiddels ben ik 40 en Floreer ik in mijn leven! Ik leef mijn leven heel intens en bewust. Mijn werk voelt als een zielsmissie, mijn relatie is krachtig én ik leef het voorbeeld voor mijn drie meiden. Een vrouw die geniet van het leven, bewust leeft en zich niet meer laat leiden door de verwachting en mening van anderen. 

Als jij weer gaat Floreren dan trek je vanzelf aan waar jij zo naar verlangt! En weet je nog niet wat dat is! Juist door te beginnen kom je daarachter. Want als je wacht tot je het zeker weet dan begin je uiteindelijk nooit. 

Tijdens de workshop ga je naar huis met veel inspiratie. Je wordt je bewust want dat is toch altijd de eerste stap naar verandering. Middels mijn workshop krijg je gerichte tools om thuis mee aan de slag te gaan zodat je ook daadwerkelijk vanuit commitment aan de slag kunt gaan. Want iets weten is één. Er vervolgens iets mee doen dat gaat voor jou de grootste verandering teweeg brengen.

Neem ook pen en papier mee én de workshop wordt in het Nederlands gegeven.

De workshop ‘Floreren’ wordt gegeven in de even weken op zaterdag van 11.30 tot 13.00 uur Zaal Earth

De Bewustzijn School, Keizersgracht 467, Amsterdam 

Voor vragen mail naar info@floorkeereweer.com of stuur je een appje naar 0618190888