Meld je hier aan!

VOOR DE ONLINE WORKSHOP 'FLOREREN'

Ben jij een gevoelige vrouw en ben jij klaar voor een complete verandering in jouw leven? 

Voel jij dat er zoveel meer in jou zit? Dat je veel meer te geven hebt? Mis jij de fun in je leven en blijf je hangen omdat je niet weet welke kant je op wilt of kunt gaan? Dat je je toch nog vaak laat leiden door anderen en door onzekerheid? 

Ben jij er klaar voor om te gaan Floreren? En op een manier die bij jou past?

Meld je dan zeker aan voor de online workshop Floreren! 

In deze online workshop leer je alles over hoe jij jouw eigen pad naar meer geluk en succes zelf kunt creëren door middel van 7 hele praktische stappen. 

In deze workshop geef ik je alle mindset tools en deel ik de short cut naar meer geluk & succes in jouw leven.

Floreren! De essentie van de mens is je persoonlijk te ontwikkelen. Het leven is gericht op groei. Doen waar je intens blij van wordt. We komen allemaal op een punt in ons leven dat we in de kern op zoek zijn naar onszelf. Terwijl we ooit geboren zijn als onszelf. We verliezen steeds meer onze eigen identiteit en authenticiteit omdat we veelal leven volgens de verwachtingen van anderen. Ergens heeft dat ons ook wat gebracht; ERKENNING en WAARDERING. Terwijl dat juist iets is wat je alleen maar uit jezelf kunt halen. Dat jij helemaal jouw eigen norm voor geluk & succes kunt en mag gaan bepalen. En uit eigen ervaring weet ik dat het écht mogelijk is.

Want wanneer jij nog veel in je hoofd zit: nadenken, piekeren, twijfelen, overdenken dan zorgt dat vaak voor de onrust die jij voelt in je lijf en dat heeft heel veel invloed op jouw geluk en succes!

We vergelijken erop los en vragen ons vaak af waarom het andere wel lukt om gelukkig en succesvol te zijn? En hoe het komt dat zij wel succesvol en gelukkig door het leven gaan? Wat doen zij precies anders? 

Het is mijn grote passie en grote missie om je te leren hoe jij weer kunt gaan FLOREREN in jouw leven!

Floreren is een bezield leven leiden op jouw voorwaarden én het houdt je weg bij gevoelens als angst.

Na deze workshop weet jij:

 

*Precies hoe jij jouw masculiene en feminiene energie het beste in balans krijgt zodat jij meer je hart durft te gaan volgen

 

*Ontdek jij hoe jij JEZELF kunt herprogrammeren en ontdek je dat jij ook kunt manifesteren waar je naar verlangd

 

*Hoe je voortaan met jouw eigen saboterende gedachten kunt afrekenen

 

*Welke mindset nodig is om in actie te komen

 

*Voortaan te dealen met dat ene kritische stemmetje in jou en ontdek je waarom we vaak zo blijven hangen in onze comfortzone terwijl we er alles behalve gelukkig van worden

 

*De nummer 1 reden waarom we ons altijd vergelijken met anderen in ons leven maar dat er in dat vergelijken ook een uitnodiging zit om stappen te zetten buiten jouw comfortzone

 

*Welke waarden er voor jou belangrijk zijn én waarom het zo belangrijk is dat jouw leven in dienst gaat staan van jouw waarden

 

*Hoe jij voortaan omgaat met de weerstand in jezelf maar ook met de weerstand van jouw omgeving

 

*Dat bepaalde mensen jouw schaduw en lichtkant naar jou spiegelen en welke boodschap daarin ligt opgeslagen voor jou

 

*Dat jouw omgeving mega veel invloed heeft op de kwaliteit van jouw leven

 

*Wat de shortcut is voor meer geluk en succes in jouw leven! 

Onzekerheid, jezelf klein houden en saboteren….why? 

Je bent allang goed genoeg mooie vrouw!


Mijn naam is Floor Keereweer, oprichter van floorkeereweer.com Ik help vrouwen weer leiderschap te nemen over hun leven waardoor ze gelukkiger worden en succesvoller. Niet vanuit wilskracht maar vanuit hun vrouwelijke energie.


Ik help jou om de regie weer over je leven te krijgen. Want de wereld zit op jou te wachten.


It’s time to rise!

 

 

De  workshop is online en na afloop krijg je de opname zodat je ‘m altijd kunt terugkijken. 

Praktische informatie: Na betaling krijg je direct een link waarmee je kunt inloggen om de workshop te volgen op donderdag 16 april van 20.00 tot 21.30 uur. Jij ziet mij in beeld maar ik kan jou niet zien. Je kunt dus heerlijk deelnemen in je huispak op de bank 😉 Er is ook meer dan voldoende tijd voor het stellen van vragen aan mij.

De investering bedraagt 15,- eur.

Vragen? Mail ze gerust naar info@floorkeereweer.com