Werk met mij

1-OP-1 COACHING

Voor zelfbewuste gevoelige vrouwen die meer vanuit hun hart willen leven & met meer zelfvertrouwen in het leven willen staan.

Ben je best tevreden met hoe het gaat maar heb je het idee dat er ergens nog wel een negatieve gedachte aanwezig is die jou tegenhoudt om te groeien maar je weet niet precies hoe je dit zelf kunt veranderen? Of je voelt onrust en kunt er zelf niet de vinger op leggen. Of wil je op dit moment niet in een programma stappen maar wel graag gebruik maken van mijn coaching?

Dan is een VIP traject de ideale variant voor jou.

Wat houdt het in

In een VIP traject gaan we aan de slag met een specifiek onderwerp waar jij tegenaan loopt. Maar let op: het zou ook zomaar iets heel anders kunnen zijn dan jij van te voren denkt. Ik leg snel de vinger op de zere plek en geef je gelijk mijn advies. Aan de hand van een stappenplan en de juiste mindset ga je gelijk aan de slag met jouw verandering en…

HEB JE EEN FLINKE BOOST VOOR JE ZELFVERTROUWEN GEKREGEN ZODAT JIJ:​

  • Met concrete uitgewerkte doelen ga je gelijk aan de slag.
  • Vol zelfvertrouwen bent en nu écht gaat doen waar je naar verlangt.
  • Weet hoe je grenzen stelt voor jezelf en jij veel meer rust en balans in je leven gaat ervaren.
  • Precies weet hoe je voortaan met die negatieve stem in jou kunt omgaan.
  • Ontdekt wat de voor jou belangrijkste waarden zijn zodat jij je leven hierop kunt gaan inrichten waardoor je écht jezelf kunt zijn in je werk en in je leven.

“Wat ik zag en voelde maakte mij anders en eenzaam”

“Wat ik zag en voelde maakte mij anders en eenzaam”

Wat anderen zeggen..

CHRISSY

“Floor stelt precies de juiste vragen”

Wat een geluk had ik dat ik deze sessie heb mogen ervaren! Het was een heel fijn gesprek en Floor stelde precies de juiste vragen om verder te komen op het punt waar ik vastliep.

Ook gaf ze hele fijne tips die mij weer een stukje verder helpen op weg naar mijn droom.

Mocht jij even vastlopen op weg naar jouw droom of met iets anders worstelen dan weet ik zeker dat je bij Floor aan het juiste adres bent.

JENNIFER

“Het programma zorgt ervoor dat je stapsgewijs de goeie richting op gaat”

Floor weet je te raken met de vragen die zij stelt. Daarnaast zorgt het programma ervoor dat je stapsgewijs de richting op gaat die jij wil gaan bewandelen en je bewuster wordt van jouw patronen. Natuurlijk moet je dit grotendeels zelf doen, maar Floor ondersteunt je daarin liefdevol. Tot nu toe heeft het programma mij heel erg bewust gemaakt van mijn innerlijke criticus en kan ik daardoor stappen gaan zetten naar het uiteindelijke doel.

NOOR

“Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips”

Ik ken Floor als een zeer fijne gesprekspartner, waarbij Floor zich op het coachende vlak onderscheidt door haar persoonlijke kwetsbaarheid en betrokkenheid te tonen. Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips die eenvoudig toe te passen zijn. Kortom een heel fijne coach waarmee je op zowel zakelijk als op privé vlak heel fijn kunt sparren!

Wat is je investering?

Investering voor een VIP traject. Exclusieve 1 op 1 coaching met mij.
€579,- inclusief BTW.
Het traject bestaat uit drie losse sessies van een uur via skype en jij bepaalt wanneer ze plaatsvinden. 

Ik heb interesse in een VIP dagdeel met jou, Floor.

Vul onderstaand contactformulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.