Positioneer jezelf vandaag nog als de feminine leader in jouw niche zodat je veel meer blijvende impact hebt, vol zelfvertrouwen zult zijn én gaat verdienen wat je waard bent.

The 

Feminine

Business Leadership Program voor vrouwen die vanuit flow & bezieling willen ondernemen

Ben jij klaar voor de 2.0 versie van jezelf in je business? Klaar voor meer verbinding, overvloed en wijsheid? Leiderschap van nu mag juist vrouwelijk zijn, the feminine way, dicht bij jezelf blijven, je intuïtie volgen en licht op je schaduw laten schijnen zodat jij geld en klanten vanuit jouw ware natuur gaat aantrekken, zonder trucjes.

Jij wilt werken met klanten die bereid zijn om groots in jou te gaan investeren. Je bent klaar voor veel meer high end omdat jij jezelf hebt gepositioneerd als de feminine leader in jouw niche.

Voor klanten die jouw waarde zien én kunnen ontvangen. 

Unleash Your Feminine Power

Kies voor the feminine way in je business. Een nieuw leven vol vrijheid, vervulling en aantrekkingskracht waardoor je klanten zult aantrekken die jou met liefde betalen om JOUW waarde.

Dromen we niet ergens allemaal van de perfecte ontmoeting? Met je ideale klant? Een groep van gelijkgestemden vrouwen? Werken en leven vanuit waar en wanneer jij dat wil?

Zonder jezelf nog langer voorbij te lopen.
Zonder te stressen en te pushen.
Zonder jezelf te laten leiden door angst en stressvolle gedachten.

Maar werken vanuit flow, kracht en overvloed zodat je werk kunt gaan uitbesteden en de systemen zo hebt ingericht dat ze het werk voor jou doen waardoor jij veel meer tijd hebt voor CREATIE & INSPIRATIE.

Werken vanuit Feminine Leadership is belangrijk als jij je bedrijf verder wilt ontwikkelen tot een mooie winstgevende business. Niet meer vanuit alleen maar de masculiene manier, ‘de oude’ manier van ondernemen waar resultaat, moedig zijn en heel hard werken centraal staan.

Ik houd niet van pushen en stressen. Wel van schaamteloos jezelf zijn voor vrouwelijke ondernemers die meer willen. Meer kwaliteit, meer groei en meer vrijheid in je business zodat jij écht gaan verdienen wat je waard bent.

Alles Begint Met jou!

 

“It doesn’t matter who you are or where you came from. The ability to triumph begins with you. Always.”

- Oprah

Je hebt niets aan marketing en sales trucjes als jij het nog niet voelt in jezelf. Daarnaast geloof ik ook niet in trucjes maar in authenticiteit vanuit bezieling en puurheid. Daarom is mijn coaching allesomvattend en werken we niet aan slechts 1 aspect in je business. Ik benader jou en je business op een holistische wijze: The Feminine Way. Er is dus heel veel aandacht voor jou én je business. Je business kan namelijk niet sneller groeien dan dat jij zult groeien.

In The Feminine Business Leadership Program combineren we spiritualiteit, inner work, mindset, vrouwelijke energie en strategie met elkaar zodat je ongekunsteld kunt ondernemen, leven en vooral genieten mét een inkomen dat een leven vanuit overvloed mogelijk maakt.

De nadruk ligt erop dat jij je gaat richten op minimaal twee niveaus hoger qua ideale klant. Tevens ontdek je hoe je meerdere inkomstenstromen kunt realiseren zodat je altijd een consistente omzet per maand verdient. Lekker voor je cashflow!

Welkom mooie vrouw. Het kan geen toeval zijn dat je hier nu bent beland. Ik geloof namelijk niet in toeval. Er is een reden dat jij dit nu leest.

Je kent vast wel dat gevoel, dat je op een kantelpunt staat. Wat als je die ene afslag wel of niet had genomen. Nog niet zo lang geleden stond ik ook op dat punt. Beslissingen nemen vanuit mijn hoofd. Ik wist dat ik weer leiderschap mocht gaan tonen over mijn business. Maar ik mocht ook gaan staan voor wie ik daadwerkelijk ben.

Een liefdevolle schop onder je kont kan je helpen. Iemand die je spiegelt en zonder oordeel naar jou en je business kijkt. Ik geloof dat als je het nu niet doet je het misschien nooit zult doen. Dit is JOUW moment.

Wanneer je overvloed, succes en geld wilt aantrekken dan mag je nu al in die identiteit van die feminine leader gaan stappen

‘Treat yourself like a million dollar race horse’ waren de wijze woorden van een feminine leader naar mij.

Vanaf dat moment besloot ik mijn feminine power meer te laten zien. En toen ik die keuze maakte zowel energetisch als vanuit mijn mind stroomde het meer dan ooit tevoren op alle gebieden. Ik voel een diepe vervulling voor mijn werk, mijn klanten en heb een diep gegrond vertrouwen in mijn missie: Vrouwen laten inzien dat ze vanuit hun vrouw zijn op hun mooist en best zijn en dat ze vanuit die staat van ZIJN overvloed, vervulling en geld gaan aantrekken zonder dat ze nog langer pushen, stressen en overleven.

Inmiddels heb ik mijn business laten groeien naar €250.000,- in mijn tweede jaar ondernemen (2021). Terwijl ik daarnaast ook nog moeder van drie pubermeiden ben, consistent aan mijn bedrijf werk en enorm geniet van online zichtbaar zijn! Dit omdat bij alles wat ik doe ik zoveel liefde en aandacht voel waardoor het mij moeiteloos afgaat. Moet ik je wel eerlijk vertellen dat ik thuis altijd veel te veel was heb liggen omdat ik energie slurpende klusjes uitstel tot het echt niet meer kan 😉 dus dat doe ik dan weer niet moeiteloos…..

In The Feminine Business Leadership Program gaan we voor:

Als vrouw ben je pas in balans wanneer je zowel je mannelijke als je vrouwelijke kanten op de juiste momenten optimaal benut en weet toe te passen in je business. In dit traject combineren we jouw inspiratie en creatie kracht (vrouwelijke deel) met een ijzersterke strategie (mannelijk deel) zodat er onder aan de streep meer winst overblijft. Je transformeert naar een feminine leader die gemakkelijk weet om te gaan met tegenslag én werkelijk leiderschap toont in haar business zodat je ook steeds meer taken kunt gaan uitbesteden.

Wat gaan we doen in The Feminine Business Leadership Program?

We werken een jaar lang met elkaar omdat ik geloof in duurzame resultaten in plaats van snelle quick fix. Je transformeert naar een feminine leader omdat je focus gaat leggen op waarde. Waarde vanuit jouw volledige potentie. Waarde voor je klant. Voldoende tijd om uitmuntende resultaten te behalen zodat je je investering gaat terugverdienen.

In dit traject werken we altijd vanuit binnen naar buiten. Dat wil zeggen we starten met:

Jouw energie –> jouw mindset –> jouw positionering –> jouw communicatie boodschap –> zichtbaarheid –> jouw aanbod –> copywriting skills –> strategie –> verdienmodellen –> marketing –> leadgeneratie –> sales –> leiderschap 

Praktisch betekent dit:

Wil je meer verdienen omdat je weet dat jij het waard bent? Meer vanuit vertrouwen en feminine power je business runnen? Vanuit vrouwelijk leiderschap werken zodat je niet meer alles alleen hoeft te doen maar puur werkt vanuit jouw zone of genius?

Don’t worry about being successful but work toward being significant and the success will naturally follow

- Oprah

Deze vrouwen gingen je voor:

Wat je doel ook is met The Feminine Business Leadership Program, het is voor jou wanneer:

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt dit programma?

Ik bied je met dit programma 12 maanden begeleiding zodat er genoeg tijd is om een grote transformatie door te maken.

Is dit programma online?

Grotendeels wel. Enerzijds zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en je waar ter wereld kunt zijn als we contact hebben met elkaar.

Hoe vaak hebben we contact?

In de sisterhood community heb je dagelijks contact met jouw sisters. Hier krijg je support, feedback en inspiratie vanuit the feminine way. Eerlijk, liefdevol en respectvol. Hier is geen plek voor krabbenmandvrouwen.

Daarnaast hebben we twee keer per maand contact met de groep middels transformatie sessies op het gebied van presence, money mindset, schaduwwerk, intuitie, vrouwelijk leiderschap en veel meer. Kun je niet aanwezig zijn dan kun je altijd de replay terugkijken. Ook zijn er hotseat sessies van 120 minuten. Vraag mij en de groep alles zodat jij keer op keer nieuwe doorbraken en inzichten zult krijgen. 

Tevens zijn er een aantal live dagen (2 keer 2) waar we diep transformerend werk doen maar ook samenwerken aan authentiek marketing, sales vanuit the feminine way, heerlijk op van die fijne meditatie stoeltjes 😉 Tevens leer je tijdens de live dagen hoe jij authentiek je verhaal deelt zodat klanten heel graag met jou willen werken.

Mocht je vastlopen heb je een support nodig. Via mail en WA spreek ik graag berichten in waardoor jij direct weer verder kunt en jouw angst direct verdwijnt.

Ik heb geen geld om te investeren, maar ik wil wel graag meedoen is dat mogelijk?

Dit programma is geschikt voor vrouwen die graag willen investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De vraag is of je echt geen geld hebt of het niet durft omdat je niet weet of je het gaat waarmaken. Het kan ook een excuus zijn. Juist wanneer je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Alleen deze investering ben je niet ‘kwijt’. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst. Het programma leert je Vrouwelijk & Krachtig te zijn waardoor jij jezelf durft te positioneren en krachtige keuzes durft te gaan maken.

Misschien heb je geleerd om geld vast te houden, omdat er altijd stress is om geld. Hoe zou het voor je zijn als je ook die mindset kunt veranderen?

Ik draai op dit moment nog geen € 5.000 tot € 10.000 omzet per maand en toch denk ik dat dit programma bij mij past kan ik dan ook meedoen?

Dat zou heel goed kunnen. Er is meer dan alleen maar omzet. Dat is niet erg en daarnaast zou het kunnen zijn dat je nu inkomsten laat liggen omdat je nog ergens aan de handrem trekt. Het zou kunnen dat je in loondienst verband al hele succesvolle skills hebt ontwikkeld en zelfs een bewezen trackrecord hebt opgebouwd en dat het ondernemerschap nieuw voor je blijft omdat er ergens nog een grote blinde vlek is. Ik geloof in jou en weet dat omzet het resultaat is van een heleboel andere dingen. Wanneer ik dat potentieel bij jou zie en voel omdat ik altijd uitga van jouw eigen grootsheid en ongekende vermogens adviseer ik je een sessie te boeken en laat ik je direct weten of er een match is met het programma en tussen ons.

Wat is de investering qua tijd en geld?

Die deel ik tijdens onze sessie en wanneer wij samen hebben geconcludeerd dat dit programma jou de transformatie gaat geven die jij nodig hebt.

Vwb de tijd: geen enkele business en feminine leader is succesvol geworden door tijd en aandacht aan haarzelf en aan haar business te besteden. Sterker nog een feminine leader hoort niet volgeboekt te zitten en altijd ‘aan’ te staan. Hoe kun je anders je intuïtie alle ruimte geven?

Geef jezelf prioriteit want daarmee geef je vanzelf ook prioriteit aan dit programma.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan!

Wanneer starten we?

Je kunt op ieder moment instromen. En je start met een persoonlijke kick off live sessie op mijn kantoor in Nijmegen.

Wat als ik twijfel?

We twijfelen allemaal weleens. Ik ook. Het is heel goed als de investering als een stretch voelt want dan alleen ga je veelbelovende resultaten behalen!

Ik voel weerstand en verwarring op dit moment?

Een wijze vrouw en feminine leader heeft me ooit verteld dat wanneer je in de war bent op het punt staat een doorbraak door te maken. Op die momenten luister ik vol aandacht en mijn ongemak en onhandigheid leidden inderdaad altijd naar een enorme transformatie.