Logo Floor Keereweer
Referenties
Luka Jacobs-web-2

Luka Jacobs

Interieurstylist

"De groei die ik heb meegemaakt vanaf het startpunt waarop ik full time voor mezelf ging werken tot nu toe is enorm."

Ik had geen twijfels over het programma dat Floor mij aanbood. Ik wist namelijk al dat Floor het in zich heeft om de vinger op de zere plek te leggen. Waardoor TFBL Program de perfecte keuze is voor mij. Ik merkte dat ik over grenzen heen liep bij mezelf door grenzeloos te geven in mijn bedrijf. Floor zag dat gelijk en helpt me bij de les te houden en te groeien in het vinden van balans.

Floor denkt mee en legt de vraag de vraag ook weer terug bij mijzelf wanneer ik zelf het antwoord al weet en mag vertrouwen op mijn gevoel. Daardoor neemt ze niet alles uit handen, maar geeft ze juist de lessen mee waar ik van kan groeien.

Het is daarnaast altijd fijn als je iemand hebt om even mee te sparren, die met je mee denkt, maar ook streng is. 

Ik ervaarde veel stress en maak hierin grote stappen omdat ik aardig wat vastgeroeste patronen had. Daarnaast is Floor ook heel daadkrachtig, het eerste wat ze me liet doen is een Personal Assistent zoeken. Ik liep daarbij gelijk vast in de vragen hoe en waar? Zij koppelde mij toen gelijk aan iemand waar ze zelf fijne ervaringen mee had. Dat geeft mij weer ademruimte in de werkzaamheden waardoor ik meer rust ervaar.

De groei die ik heb meegemaakt vanaf het startpunt waarop ik full time voor mezelf ging werken tot nu toe is enorm. Persoonlijk ben ik enorm veel sterker en zelfverzekerder in mijn schoenen gaan staan. Alleen zie je niet alles, met hulp krijg je echt weer nieuwe inzichten en leer je ook weer meer. 

Floor is een hele intuïtieve en vriendelijke vrouw, maar daarnaast is ze enorm duidelijk en daadkrachtig. Ze is veel aanwezig op de gezamenlijke Facebook groep, met inspiratie videos en maar ook om vragen te beantwoorden. Floor geeft je ruimte maar trekt je ook bij de les.

TFBL Program zou ik absoluut aanraden aan vrouwelijke ondernemers die willen groeien met hun bedrijf maar ook als vrouw. Je hebt gewoon iemand nodig die je helpt en spiegelt en je confronteert. Jij bent je bedrijf dus alles wat je doet of niet doet heeft invloed op je groei.

Floor helpt je ook nog eens enorm goed met de strategische en commerciele kant naast de mentale hulp die ze bied en dat is GOUD, dat maakt echt het verschil tov zoveel andere businessprogramma’s.

Martine

Martine Sturm

Vitaliteitscoach

"Het heeft ervoor gezorgd dat ik ben gestopt met " winkeltje spelen" en klein te denken."

Er kwamen meerdere dingen tegelijk op mijn pad waardoor ik eerst dacht dat het allemaal wel veel zou zijn om met het programma te starten. Toch wist ik dat ik het wel moest doen om verder te komen met mijn praktijk en hulp van Floor hierbij goed van pas komt! 

Ik ervaar het programma als zeer prettig. Ik leer echt veel van Floor. De masterclasses zijn erg leerzaam en ik leer veel over marketing en sales!

Het heeft ervoor gezorgd dat ik ben gestopt met ” winkeltje spelen” en klein te denken. Ik ben nu daadwerkelijk bezig om mijn praktijk professioneel aan te pakken. Ik heb meer inzicht gekregen in marketing en sales. Het voelt erg prettig de ondernemingsperikelen en alle onzekerheden die daarbij komen kijken te delen met een groep vrouwen.
Deze groei betekent veel voor mij. De afgelopen jaren is er veel gebeurt in mijn leven. Door het programma realiseer ik mij dat ik nog een aantal groei ontwikkelingen door moet om daar te komen waar ik wil zijn. Het is dus een groei die ontzettend belangrijk voor mij is. 

Ik vind de rol van Floor heel erg fijn! Vanaf het allereerste begin voelde de connectie met Floor goed! Floor is echt, oprecht en kan heel goed luisteren. Ook stelt ze de juiste vragen en geeft ze mij veel inzichten en kennis op het vlak van marketing en sales. En bovenal is Floor niet- oordelend en dat vind ik zo ontzettend prettig! 

Lisa-Scherpenzeel-web-2

Lisa van Scherpenzeel

Styliste & Colour coach 

"Het programma zorgt voor een enorme mindshift op alle vlakken, daagt me uit, opent mijn ogen en is een constante bron van inspiratie."

Van tevoren twijfelde ik of ik het programma kon combineren met mijn baan in loondienst. Drukte en tijd weerhouden mij er niet van om mijn passie te volgen.

Het programma zorgt voor een enorme mindshift op alle vlakken, daagt me uit, opent mijn ogen en is een constante bron van inspiratie. De waardevolle input geeft me de komende maanden, jaren inspiratie om te kunnen gaan ontdekken vanuit mijn hart, zonder me een kip zonder kop te voelen.

Door de sisterhood voelde ik mijn ondernemersvuur nog meer op zijn plek vallen. Omdat je zoveel leert op persoonlijk vlak en daarmee een heel kwetsbare kant van jezelf laat zien aan de andere dames, creëert het een heel dierbare band.

Al vanaf dag één (na JA gezegd te hebben) ben ik mezelf en mijn passie serieuzer gaan nemen. Door in mezelf te investeren, erkende ik mijn passie en het vuur in mezelf dat er uit mocht gaan komen. Na maandenlang op een rotonde te hebben gelopen, was dit de afslag die ik ging maken en die me heel veel rust gaf. Zelf wist ik niet waar te beginnen met ondernemen, hoe mijn dienst er precies uit moest komen te zien etc. Dit programma was voor mij een toelating van hulp. Zoals het werken aan mijn mindset, focus en salestechnieken.

Floor hielp echt bij het vinden van focus. Het scheiden van hoofd- en bijzaken. Ze stimuleerde me om steeds weer terug te komen bij mezelf en míjn behoeftes. Míjn gevoel en stem. Ik denk dat dit Floor onderscheidt van veel andere business coachen. Ze reikt enorm veel theoretische onderbouwing en technieken aan, maar bovenal leert ze je te ondernemen vanuit je hart en onderbuik. Door dit programma ben ik me ervan bewust geworden dat geen uitdaging in het ondernemerschap, in mijn leven onmogelijk is zolang ik in contact blijf met wie ik echt bent. Floor heeft me geleerd dat ik mag vertrouwen op mijn onderbuikgevoel, en dat ik geen genoegen hoef te nemen met klanten of zaken die me te veel negatieve energie kosten. Zakelijk, maar ook privé. Ik wil alleen het beste voor mezelf, mensen die me energie opleveren. Floor is hierin echt een voorbeeld voor mij. Haar rust, begrip en oprechtheid in combinatie met haar drive, visie en sterke mindset maken haar tot een super krachtige, inspirerende ondernemer. Het verdriedubbelen van mijn jaarinkomsten is absoluut haalbaar. TFBL program is voor iedere vrouwelijke ondernemer die voelt dat er een vuurtje in haar schuilt dat gezien mag worden. Ook ideaal voor onderneemster die zich soms ‘alleen’ voelen in het ondernemen, met weinig vrouwen in hun omgeving om mee te sparren. Vrouwen die er voor willen gaan, maar inzien dat hulp vragen noodzakelijk is voor de gezondheid van jezelf en bedrijf.

Isabel-Voet-web

Isabel Voet

Vitaliteitscoach 

"Floor heeft me geleerd buiten mijn comfort zone te gaan."

Ik had hulp nodig om mijn bedrijf verder te laten groeien. En ik had direct een goed gevoel bij Floor en haar aanbod.

Floor inspireert je doordat je gewoon doet. Ik heb last van mijn onzekerheden daarnaast heb ik niet altijd zin om “aanwezig” te zijn omdat ik weet dat me dat veel energie kost.  Toch als je ergens wilt komen met je bedrijf zul je zichtbaar moeten zijn. Ik heb geleerd dat dat ok is. Ik heb meer vertrouwen in mezelf gekregenen ik kom steeds dichter bij de persoon die ik in de basis ben. Een gevoelige en krachtige vrouw die ergens voor durft te staan. Mijn omzet doelstelling voor mijn eerste jaar als ondernemer heb ik zelfs gerealiseerd in 7 maanden ondanks de hele corona crisis en het feit dat ik nagenoeg geen business to business omzet heb gedraaid terwijl dat in eerste instantie ook één van de omzetdoelen was.

Ik heb van Floor geleerd dat je tijd kan vrijmaken door bepaalde zaken binnen je bedrijf uit te besteden nu werk ik samen met een VA wat mij rust en ruimte geeft. Floor heeft me geleerd buiten mijn comfort zone te gaan en ik was wars van commercie (door mijn vorige loondienstverband) maar heb ik nu geleerd dat ik mezelf niet hoef te verstoppen en mag gaan staan voor wat en wie ik ben en wat ik kan leveren en daar ook betaald voor mag worden. Floor komt met ideeën hoe dat te doen als ik het zelf even niet wist. Ze is er altijd voor je. TFBL program zou ik aan iedere vrouwelijke coach/ondernemer/therapeut aanbevelen die stappen wilt maken in haar bedrijf, meer wilt verdienen en vol vertrouwen in haar business wilt staan. De sisterhood heeft mij enorm gesteund: you are not alone and not the only one.

Laura Klaassen

Laura Klaassen

Laura Schoonheidssalon 

"Ik voel me super gelukkig met mezelf, sta vol in mijn kracht en heb een bloeiend bedrijf aan huis."

Ik was nog wat zoekende in mijn bedrijf. Mij helemaal openstellen en positioneren vond ik nog wat lastig. Daarnaast wilde ik graag steviger in mijn schoenen komen te staan omdat ik mezelf als ondernemer ook zichtbaar wil maken voor mijn klanten op social media.

Floor kwam op mijn pad en al gauw raakte ik geïnteresseerd doordat zij haar gevoel heel duidelijk kon laten zien en zich als een krachtige vrouw met daadkracht goed kon profileren.

Ondanks dat ik twijfels had over het groepsaspect van het programma was dat juist hetgeen wat me heel veel gebracht heeft omdat je veel met elkaar kunt delen in de community wat super waardevol is. Daarnaast leer je om jezelf kwetsbaar op te stellen zodat je dat dus ook als ondernemer op social media kunt doen waardoor je veel beter vindbaar bent voor je klant.

Waar ik eerst zoekende was in de koers van mijn bedrijf ben ik dankzij dit programma zo sterk en zelfverzekerd dat ik nu ook echt stappen zet. Ondernemen is toch risico nemen en het programma heeft mij geleerd te focussen op wat écht belangrijk is. Dat kan ik nu omdat ik heel sterk ben. Als je dichtbij jezelf staat kun je alleen maar de juiste beslissingen nemen.

Zonder dit programma had ik niet uit mijn comfort zone durven gaan en was ik niet bereid om risico’s te nemen in mijn bedrijf. Ik voel me super gelukkig met mezelf, sta vol in mijn kracht en heb een bloeiend bedrijf aan huis.

Kim Oosterom

Kim Oosterom

Praktijk Balance for Life 

“Ik sta weer in mijn kracht, maak mij minder druk om wat anderen van mij vinden en leef veel meer vanuit mijn gevoel en IK echt ben.”

Voordat ik met het programma van Floor aan de slag ging zat ik voor mijn gevoel vast en durfde ik geen stappen te zetten op persoonlijk vlak en ook niet met mijn bedrijf. Het ontbrak me aan het vertrouwen in mezelf en ik zat heel veel in mijn hoofd waardoor ik erg gevoelig was voor de mening van anderen.

Nadat ik een webinar van Floor had gevolgd voelde het direct goed. De spirituele kant van Floor sprak me enorm aan en ik heb even getwijfeld om mee te doen omdat ik ook al met een ander programma bezig was. Maar omdat het zo goed voelde besloot ik mee te doen.

Floor voelt heel goed aan wat er speelt en legt direct de vinger op de zere plek. Ze is er echt voor jou en geeft altijd feedback op al je vragen in de besloten community. De keren dat ze live kwam en we bepaalde topics behandelde was zo ontzettend waardevol. Floor geeft echt heel veel waarde ten opzichte van de investering.

Ik sta weer in mijn kracht, maak mij minder druk om wat anderen van mij vinden en leef veel meer vanuit mijn gevoel en IK echt ben. Ik ben me heel erg bewust geworden van mezelf en de destructieve patronen. Dit had ik echt nodig om het daadwerkelijk te kunnen veranderen en ermee aan de slag te gaan. Doordat ik nu stappen heb gezet met mezelf heb ik ook weer grote stappen gezet met mijn bedrijf. 

Als ik deze investering niet had gedaan dan had ik nooit zulke mooie stappen in mijn ontwikkeling kunnen zetten. Dan had het gevoel van weinig vertrouwen in mezelf de overhand gehad waardoor ik dus ook niet vol aan de slag zou durven gaan met mijn bedrijf.

Carine Louw

Carine Louw

Life coach voor perfectionistische vrouwen 

“Ik zat mezelf flink in de weg en dankzij Floor en haar programma is alles in een stroomversnelling gekomen met mijn eigen bedrijf. ”

Ik volgde een workshop van Floor bij de Bewustzijnsschool in Amsterdam. Zij had een heel mooi programma wat mij enorm aansprak. Ik was enorm zoekende en wilde graag wat anders. Na een reorganisatie kwam ik zonder baan thuis te zitten, ik wilde heel graag voor mezelf beginnen maar wist niet waar ik moest beginnen en voelde me nog onzeker over mijn eigen kunnen.

Floor weet heel goed het moeilijke bespreekbaar te maken op een hele rustige en prettige manier, zij geeft veel vertrouwen en nodigt uit om groter te gaan denken maar adviseert ook welke praktische stappen er nodig zijn bij het starten van een eigen bedrijf. Floor luistert goed en legt snel de vinger op de zere plek, ook omdat zij zelf veel ervaring heeft met het thema onzekerheid én het opzetten van een bedrijf.

Ondanks dat ik al veel had gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling had ik geen twijfels om mee te doen. Ik ga daarin heel erg op mijn gevoel af en ik voelde dat ik heel veel baat bij het programma zou hebben.

 

Mijn eigen destructieve gedachten, belemmerende overtuigingen en mijn ego konden mij goed in de weg zitten. Door het programma ben ik dichterbij mijn vrouwelijke kracht en intuïtie gekomen. Ondanks dat ik het soms heel spannend vond om uit mijn comfortzone te stappen ben ik het toch gaan doen.

Dankzij het programma ben ik veel bewuster geworden van mijn gedachten en patronen én neem ik veel meer tijd voor mijn dagelijkse portie ‘inner work.’ Ik zat mezelf flink in de weg en dankzij Floor en haar programma is alles in een stroomversnelling gekomen met mijn eigen bedrijf. Floor geeft je die liefdevolle schop onder je kont en kijkt over je schouder mee. 

Het resultaat is dat ik mijn eigen bedrijf ben gestart en de eerste 5 klanten zijn al ingestapt in mijn programma! Dat geeft zoveel vertrouwen in mijzelf en voor de toekomst.

Als ik de stap voor dit programma niet had gezet dan had het me misschien wel mijn relatie gekost, mijn eigenwaarde en was ik uiteindelijk weer in een baan gerold waar ik uiteindelijk niet gelukkig was geweest.

Marjolein Hop

Marjolein Hop

Verpleegkundige 

“Voor mij was het voornamelijk rust vinden in mijn gedachten/emoties en leren loslaten.”

Ik merkte dat ik gestresst was, angstig werd voor wat er ging gebeuren en ik heel negatief over mijzelf dacht. In mijn werk had ik daar zoveel last van dat ik dacht; hier moet ik iets mee. En toen zag ik op Facebook Floor voorbij komen.

Ik ben blij dat ik Master in Floreren heb gevolgd. Ik heb geleerd mijn gedachtenpatroon te herkennen en geleerd dat daar verschillende manieren voor zijn om op te reageren. Voor mij was het voornamelijk rust vinden in mijn gedachten/emoties en leren loslaten. Niet altijd alles maar voor een ander willen doen, maar juist dingen voor mijzelf doen. Ik ben blij dat ik deze inzichten heb gekregen! Floor biedt de juiste handvaten om zelf te ontdekken wat voor jou werkt en dat is super fijn!!

Rosanne van Putten

Rosanne van Putten

Docent basisonderwijs 

“Dankzij Floor heb ik meer rust in mijn hoofd en meer zelfvertrouwen.”

Dit programma heeft een transformatie in mij in gang gezet. Dankzij het programma en heb ik echt het gevoel dat ik verder gekomen ben op mijn innerlijke reis. Ik heb veel inzichten op gedaan door de opdrachten in de modules, maar ook door de persoonlijke coaching van Floor in de community. Floor is een heel fijne coach. Ze heeft een talent om op elke situatie een ander licht te laten schijnen, waardoor ook ik de situatie vanuit een ander perspectief zag. Dit heeft me veel inzicht in mezelf opgeleverd. Daarnaast heb ik dankzij het programma meer rust in mijn hoofd en meer zelfvertrouwen.

Petra van der vorst-wiekken

Petra van der Vorst

Docent basisonderwijs 

“Ik kies nu voor mezelf en leid het leven dat mij energie geeft, waarin ik duidelijke grenzen naar anderen stel en waarin ik kies wat ik ECHT wil.”

Van te voren had ik twijfels of het wel te combineren zou zijn met mijn revalidatietraject. Verder ben ik me nog nooit eerder zo bewust geweest hoe belangrijk ontspanning in de vorm van meditatie is. 

Het traject geeft zeer waardevolle handvatten om echt voor mezelf te kiezen en het leven te leiden dat mij energie geeft, waarin ik duidelijke grenzen naar anderen stel en waarin ik kies wat ik ECHT wil. Laag voor laag wordt ballast van jaren afgepeld zodat ik weer bij mijn eigen kern kom en duidelijk wordt waar ik blij van word en mij energie geeft in plaats van kost.

Floor is een hele fijne coach, die heel erg goed luistert en met hele duidelijke uitleg, tips en handvatten komt. Je stimuleert het om de kwetsbare kant naar boven te laten komen en uit de comfortzone te komen om zo zelfvertrouwen en persoonlijke groei te realiseren. Je laat mensen in hun eigen waarde, veroordeelt niet maar legt duidelijk uit waar bepaalde gedachten of gedrag vandaan komt en wat je eraan kunt doen om dat te veranderen. Verder laat je iedereen op z’n eigen tempo het traject en het groeiproces doorlopen. 

Iedere vrouw die meer zelfvertrouwen wil ontwikkelen op persoonlijk vlak wil groeien raad ik dit programma aan.

Diana Jansen

Diana Jansen

Officemanager 

“Waar ik eerst twijfelde over de investering ontdekte ik dat het zoveel met je eigenwaarde te maken heeft en dat je het juist waard bent om te investeren in jezelf.”

Ik heb echt een verandering in mijn mindset in gang gezet met het programma van Floor. Ze maakt je bewust van je negatieve denkpatronen en geeft antwoord op de vraag hoe je dat kunt veranderen. Echt heel waardevol! Daarbij is ze een sprankelende persoonlijkheid en een fantastisch luisterend oor. Ik heb haar als een hele fijne coach ervaren.

Waar ik eerst twijfelde over de investering ontdekte ik dat het zoveel met je eigenwaarde te maken heeft en dat je het juist waard bent om te investeren in jezelf. Ik heb echt grote stappen gezet in het vertrouwen in mezelf. Heb meer lak aan anderen kan veel beter mijn grenzen stellen en liever zijn voor mezelf.

Larissa Hooijman

Larissa Hooijman

Mental coach 

“Ik ervaar veel meer rust en zelfliefde.”

Ik volgde een online training van Floor en dat sprak mij zo enorm aan! Ik heb veel meer inzicht verkregen in mijn gedragspatronen, waardoor ze ontstaan zijn en hoe ik er op een nieuwe manier mee om kan gaan. Ik ervaar veel meer rust en zelfliefde. Ben me ook veel bewuster van gedragspatronen en de belemmerende overtuigingen, waardoor ik er nu veel beter mee om kan gaan.

Ik ben ontzettend dankbaar voor het mooie, verhelderende en persoonlijke programma van Floor. Dit programma zie ik als een kado voor jezelf.

Je dient hem echter wel jezelf te geven. Mijn advies; Gewoon doen!

Het programma heeft dankzij alle liefde, persoonlijke aandacht van Floor en mooie opdrachten echt iets bij me los gemaakt. Ik heb veel inzicht verkregen in mijn belemmerende overtuigingen, deze hielden mij voorheen klein. Omdat ik daar echt iets in wilde veranderen en Floor op mijn pad kwam, heb ik de stap genomen. Het programma is een verrijking, een persoonlijke investering die ik iedereen kan aanbevelen met vragen op mentaal vlak. Het geeft inzicht en handvatten om anders te kunnen denken, zien en doen. Ik heb er heel veel van geleerd en ik gun iedereen dit waardevolle kado aan zichzelf. Dank je wel lieve Floor!

Femmie de Jong-2

Femmie de jong

“Het is zo prettig om vanuit je eigen IK te kunnen leven, zonder te piekeren en/of je schuldig te voelen.”

Van te voren had ik twijfels over de investering maar al snel had ik door dat dit een volle JA tegen mezelf zou zijn en dat dat het mooiste cadeau is dat je jezelf kunt geven. Door Floor ben ik de liefdevolle moeder, goede coach en stabiele vrouw geworden die ik altijd al wilde zijn. Zij heeft mij laten zien en vooral laten voelen hoe het ook anders kan. Vorig jaar november sprak ik Floor voor het eerst. Ik zag door de bomen het bos niet meer en was intens verdrietig. Floor heeft mij geholpen een paar (rotte) bomen om te kappen en weer helderheid te krijgen in mijn gedachten en gevoelens. Het is zo prettig om vanuit je eigen IK te kunnen leven, zonder te piekeren en/of je schuldig te voelen. Floor is ervaren, geduldig en duidelijk. Zij is ontzettend meegaand en geeft je het gevoel dat je er mag zijn zoals jij bent.

Jolijn Scholtes

HR professional 

“Alles begint bij jezelf en je bewustwording hierin.”

Ik heb ontzettend veel geleerd over ons bewustzijn. En over hoe je zelf een positieve mindset kan creëren en boosten. Inzichten in de mannelijke / vrouwelijke eigenschappen etc ik kan nog wel even zo doorgaan😊

Door Master In Floreren te volgen heb ik meer bewustzijn gecreëerd, inzichten gekregen over mijn eigen gedrag en wat ik hier van kan leren. Alles begint bij jezelf en je bewustwording hierin. Ik vond het erg fijn om elke week weer nieuwe theorie en oefeningen te krijgen. Door de facebookcommunity, video’s van Floor gaat het enorm meer leven. Je kan je vragen hier stellen of een situatie waar je tegenaan loopt. Kortom als je echt aan jezelf wilt werken dan raad ik je aan om deel te nemen.

Jeanette de Hoog

Accountmanager

“Floor heeft me laten inzien dat ik een prachtige, zelfbewuste vrouw ben. ”

Floor is een sterke persoonlijkheid die iedere vrouw in haar kracht zet. Je geeft met je prettige stem aandacht. Je brengt de boodschap duidelijk: in de kern is iedere vrouw het waard om haar eigen leven te leiden zoals zij dat graag wil. Je geeft hiervoor opdrachten en je stimuleert mij. Ik heb de vrijheid ervaren om deel te nemen aan datgene waar ik behoefte aan heb.

Ik zit heel anders in de wedstrijd. In het begin deed ik de dingen om anderen te pleasen, zonder me daar bewust van te zijn. Door het opschrijven kwam ik tot dit inzicht. Inmiddels ervaar ik veel meer rust. Ik wandel iedere ochtend, neem tijd voor mezelf. Ben van mezelf overtuigd en geef aan hoe ik me erbij voel. Ik ben me bewust dat je mindset heel veel bepaalt. Ik heb positieve ervaringen om me te richten op dingen die ik graag wil. Ik doe de dingen bewuster.

Floor heeft me laten inzien dat ik een prachtige, zelfbewuste vrouw ben. Ik heb de handvatten gekregen om hiermee aan de slag te gaan. Door de training ‘Master in Floreren’ zit ik goed ik mijn positieve energie. Ik ga zeker door met deze ontwikkeling. Dank je wel, lieve Floor. Voor al het moois dat je me hebt gegeven. De titel ‘Master in Floreren’ vind ik helemaal geweldig.

Lianne

“Soms komen er op het juiste moment mensen op je pad, voor mij kwam Floor op het juiste moment, en daar ben ik haar heel dankbaar voor.”

Vooraf was het enige waarover ik twijfelde de investering in mezelf met betrekking tot het geldbedrag.

Maar achteraf zie ik wat voor moois het heeft opgeleverd. Dat is niet uit te drukken in geld, daarom zou ik deze ervaring aan iedereen aanraden, jong of oud.

Om met jezelf aan de slag te gaan vergt durf en lef, zo heb ik het achteraf ervaren. 

De durf om de confrontatie met jezelf en de verdieping in te gaan, patronen van jezelf te ontdekken en te erkennen. En het lef om toe te geven aan alle emoties, en jezelf de ruimte te geven om te veranderen.

De modules zijn goed opgebouwd, en leren je anders denken en voelen, mede door de meditaties, en de schrijfoefeningen. Nog dagelijks pas ik tools uit de cursus toe.

Het was niet altijd een makkelijke innerlijke reis, maar door alle stappen te doorlopen en te doorvoelen komt er uiteindelijk iets moois bij je zelf tevoorschijn, wat voor mij een bijzondere verrassing is en waar ik heel dankbaar voor ben.

De coachgesprekken met Floor waren stimulerend en door het spiegelen soms confronterend. Doordat Floor zelf voorbeelden uit haar eigen proces geeft, maakt het, dat je je makkelijk open en kwetsbaar opstelt naar haar.

Het traject in groepsvorm was enorm motiverend, dit had ik vooraf niet verwacht. De herkenning bij andere vrouwen ongeacht leeftijd was fijn om te ervaren. 

Deze innerlijke reis heeft mij weer balans en kracht gebracht, en een openbaring voor mij is de spirituele verdieping en het innerlijk weten. 

Soms komen er op het juiste moment mensen op je pad, voor mij kwam Floor op het juiste moment, en daar ben ik haar heel dankbaar voor. 

De coaching van Floor heeft mij zeker gemotiveerd om me meer te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en groei.

Xandra

Logopedist

“Ik heb een vele positievere blik op mijn leven gekregen en inzicht in mijn doelen voor de komende tijd.”

Het programma Master In Floreren heeft mij super veel opgeleverd. Floor is super begrip vol in de community en ik voelde me daar op die plek enorm vertrouwd en begrepen. Floor inspireert door te zorgen voor nieuwe inzichten en praktijkvoorbeelden en motiverende filmpjes die echt heel waardevol zijn.

Ik heb veel meer zelfinzicht en helderheid gekregen over wat ik in mijn leven anders wil gaan aanpakken. Hoe ik met moeilijke situaties omga en hoe ik dit op een andere wijze kan gaan doen. Ik heb een vele positievere blik op mijn leven gekregen en inzicht in mijn doelen voor de komende tijd.