Referenties

CHRISSY

“Floor stelt precies de juiste vragen”

Wat een geluk had ik dat ik deze sessie heb mogen ervaren! Het was een heel fijn gesprek en Floor stelde precies de juiste vragen om verder te komen op het punt waar ik vastliep.

Ook gaf ze hele fijne tips die mij weer een stukje verder helpen op weg naar mijn droom.

Mocht jij even vastlopen op weg naar jouw droom of met iets anders worstelen dan weet ik zeker dat je bij Floor aan het juiste adres bent.

JENNIFER

“Het programma zorgt ervoor dat je stapsgewijs de goeie richting op gaat”

Floor weet je te raken met de vragen die zij stelt. Daarnaast zorgt het programma ervoor dat je stapsgewijs de richting op gaat die jij wil gaan bewandelen en je bewuster wordt van jouw patronen. Natuurlijk moet je dit grotendeels zelf doen, maar Floor ondersteunt je daarin liefdevol. Tot nu toe heeft het programma mij heel erg bewust gemaakt van mijn innerlijke criticus en kan ik daardoor stappen gaan zetten naar het uiteindelijke doel.

NOOR

“Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips”

Ik ken Floor als een zeer fijne gesprekspartner, waarbij Floor zich op het coachende vlak onderscheidt door haar persoonlijke kwetsbaarheid en betrokkenheid te tonen. Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips die eenvoudig toe te passen zijn. Kortom een heel fijne coach waarmee je op zowel zakelijk als op privé vlak heel fijn kunt sparren!

Ik heb echt een verandering in mijn mindset in gang gezet met deze cursus van Floor. Ze maakt je bewust van je negatieve denkpatronen en geeft antwoord op de vraag hoe je dat kunt veranderen. Echt heel waardevol! Daarbij is ze een sprankelende persoonlijkheid en een fantastisch luisterend oor. Ik heb haar als een hele fijne coach ervaren.
Diana Jansen
Ik ben ontzettend dankbaar voor het mooie, verhelderende en persoonlijke programma van jou. Dit programma Master in Floreren zie ik als een kado voor jezelf. Je dient hem echter wel jezelf te geven. Mijn advies; Gewoon doen! Het programma heeft dankzij alle liefde, persoonlijke aandacht van Floor en mooie opdrachten echt iets bij me los gemaakt. Ik heb veel inzicht verkregen in mijn belemmerende overtuigingen, deze hielden mij voorheen klein. Omdat ik daar echt iets in wilde veranderen en Floor op mijn pad kwam, heb ik de stap genomen. Het programma is een verrijking, een persoonlijke investering die ik iedereen kan aanbevelen met vragen op mentaal vlak. Het geeft inzicht en handvatten om anders te kunnen denken, zien en doen. Ik heb er heel veel van geleerd en ik gun iedereen dit waardevolle kado aan zichzelf. Dank je wel lieve Floor!
Larissa Hooijman
Ik ben blij dat ik Master in Floreren heb gevolgd. Ik heb geleerd mijn gedachtenpatroon te herkennen en geleerd dat daar verschillende manieren voor zijn om op te reageren. Voor mij was het voornamelijk rust vinden in mijn gedachten/emoties en leren loslaten. Niet altijd alles maar voor een ander willen doen, maar juist dingen voor mijzelf doen. Ik ben blij dat ik deze inzichten heb gekregen! Floor biedt de juiste handvaten om zelf te ontdekken wat voor jou werkt en dat is superfijn!
Marjolein Hop
Door Master in Floreren te volgen heb ik meer bewustzijn gecreëerd, inzichten gekregen over mijn eigen gedrag en wat ik hier van kan leren. Alles begint bij jezelf en je bewustwording hierin. Ik vond het erg fijn om elke week weer nieuwe theorie en oefeningen te krijgen. Door de facebook community, video’s van Floor gaat het echt meer leven. Je kan je vragen hierop stellen of een situatie waar je tegenaan loopt. Door de persoonlijke calls met Floor kan je even diep ingaan op wat jezelf nu raakt. Kortom als je echt aan jezelf wilt werken dan raad ik je aan om deel te nemen.
Jolijn Scholtens