Referenties

CHRISSY

“Floor stelt precies de juiste vragen”

Wat een geluk had ik dat ik deze sessie heb mogen ervaren! Het was een heel fijn gesprek en Floor stelde precies de juiste vragen om verder te komen op het punt waar ik vastliep.

Ook gaf ze hele fijne tips die mij weer een stukje verder helpen op weg naar mijn droom.

Mocht jij even vastlopen op weg naar jouw droom of met iets anders worstelen dan weet ik zeker dat je bij Floor aan het juiste adres bent.

JENNIFER

“Het programma zorgt ervoor dat je stapsgewijs de goeie richting op gaat”

Floor weet je te raken met de vragen die zij stelt. Daarnaast zorgt het programma ervoor dat je stapsgewijs de richting op gaat die jij wil gaan bewandelen en je bewuster wordt van jouw patronen. Natuurlijk moet je dit grotendeels zelf doen, maar Floor ondersteunt je daarin liefdevol. Tot nu toe heeft het programma mij heel erg bewust gemaakt van mijn innerlijke criticus en kan ik daardoor stappen gaan zetten naar het uiteindelijke doel.

NOOR

“Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips”

Ik ken Floor als een zeer fijne gesprekspartner, waarbij Floor zich op het coachende vlak onderscheidt door haar persoonlijke kwetsbaarheid en betrokkenheid te tonen. Floor luistert aandachtig en komt met gedegen tips die eenvoudig toe te passen zijn. Kortom een heel fijne coach waarmee je op zowel zakelijk als op privé vlak heel fijn kunt sparren!