Logo Floor Keereweer

Drie keer in de week een nieuwe podcast vol feminine inspiratie, business & life tips!

Omdat ik het iedere vrouw gun dat ze zich Krachtig & Vrouwelijk voelt.

Iedere week op vrijdag een nieuwe podcast vol feminine inspiratie, business & life tips!

Omdat ik het iedere vrouw gun dat ze zich Krachtig & Vrouwelijk voelt.

Onze wereld heeft meer vrouwelijk leiderschap nodig!

Ben jij er helemaal klaar voor om je leven én je business op te lichten met de levendigheid van jouw vrouwelijke essentie?

Ontdek in mijn podcast hoe jij onweerstaanbaar wordt zonder jezelf anders voor te hoeven doen.

#117 Groot Dromen En Denken

Je kunt je diepste verlangens niet voelen, totdat je gaat geloven in je grootste potentieel. In deze podcast deel ik 4 Kracht Vragen die ervoor zorgen dat jij jezelf toestemming geeft om groot te denken en te dromen waardoor je je verlangens onder ogen durft te zien. Wil je meer weten over mijn programma’s? Check dan deze site
Abonneer je ook gelijk even op mijn YouTube kanaal Regelmatig plaats ik hier ook waardevolle video’s.

#116 De Meest Gemaakte Fouten Als Ondernemer

Voorkom dat je deze fouten maakt als (startend) ondernemer. Het maakt namelijk het verschil of je wel of niet succesvol zal worden. Deel vooral je struggle met mij en voel je vrij mij te mailen mocht je ergens in de praktijk tegen aanlopen: info@floorkeereweer.com

#115 De Invloed Van Suikers Op Jouw Vrouw Zijn

In deze podcast heb ik een mooi interview met Lieke De Bever van Topfit Suikervrij Lieke is echt een expert in haar vak en ik interviewde haar om jou te kunnen inspireren. Enjoy! Je kunt Lieke ook volgen via Instagram

#114 Wat Als Het Je Niet Lukt Om Verder Te Groeien.

Met je eigen gedachten creëer je je eigen leven. Dat is geen hocus pocus maar gewoon keiharde wetenschap. De formule die ik zelf al jaren toepas deel ik in deze podcast met je. Resoneert het met je? Wil je dat ik je verder help? Meld je dan zeker aan voor Master In Floreren, nu tijdelijk met korting omdat we de upgrade vieren en jou daardoor nog beter kunnen helpen om te Floreren zodat je eindelijk die zelfverzekerde vrouw wordt die vol voor haar dromen gaat. Dit is de link

#113 Hoe Ik Mijn Droomdoelen Manifesteer?

In deze podcast deel ik mijn eigen lessen over hoe ik mijn droomdoelen laat uitkomen. Welke stappen zet ik? En op welke theorie ik mij baseer? Laat het je helpen want als je het voor je kunt zien dan kun je het waarmaken. Ps. Heb je mijn tijdelijke aanbod van Master In Floreren al gezien? Alles wat ik deel in deze podcast komt middels een verdere verdieping terug in Master In Floreren. Aanmelden kan via deze link

 

#112 Zo Krijg Je Weer Passie In Iedere Relatie

De voorbeelden en de theorie die ik in deze podcast uitleg kun je wat mij betreft in ieder relatie toepassen. Niet per se een liefdesrelatie. Ik leg je uit hoe wij mensen connecten met elkaar en dat dat altijd vanuit je HART gebeurt. Communiceer vanuit je diepste gevoel en het zal altijd vóór je werken.

Ps. Heb je mijn tijdelijke aanbod van Master In Floreren al gezien? Alles wat ik deel in deze podcast komt middels een verdere verdieping terug in Master In Floreren. Aanmelden kan via deze link

#111 Dit Is Juist Jouw Goud

Hoe doorbreek je het patroon in je werk wanneer je last hebt van de impact van het typische maatschappelijke vrouwbeeld? Je krijgt vaak te horen dat je té lief bent of té zacht of té bitchy? Ontdek HOE je hiermee kunt omgaan zodat je veel zelfverzekerder zult zijn. Wil je ook meedoen aan Master In Floreren VIP, start begin 2022, stuur ons dan een een mail naar info@floorkeereweer.com Liefs!

#110 Moeten VS Mogen of Willen

Wees tijdens deze podcast bloedeerlijk naar jezelf waardoor je weer een laagje dieper komt in jezelf. Dat is wat mij betreft het toppunt van Vrouwelijk Leiderschap: Do Your Inner Work. Liefs Floor Ps. volg je me al op youtube? Wekelijks deel ik daar waardevolle video’s,  Instagram,  Facebook, Website.

Overweeg je om ook voor jezelf te beginnen? Stuur mij even een mailtje: info@floorkeereweer.com wie weet kan ik je verder helpen.

#109 Daadkracht & Aantrekkingskrac

Dit heb je nodig om maximaal te Floreren in alle soort relaties. Enjoy!

#108 Waarom Vergelijken Goed Voor Je Is?

3 waardevolle inzichten die jou vuurtje direct weer laten branden 😉 Liefs Floor

#107 Van Denken Naar Doen

In deze podcast heb ik een prachtig gesprek met Evi Lambrechts over hoe zij van denken naar doen is gegaan. Een kriebel voelde voor het ondernemerschap, haar eigen goud nog niet zag, JA zei tegen Floreer In Je Business en binnen 5 weken haar 7 eerst betalende klanten kreeg. En nu zelfs al een wachtlijst heeft. Zo snel kan het gaan als je je gevoel durft te volgen……
Ps. wil je starten met je eigen bedrijf? Stuur mij een mail, misschien kan ik je wel verder helpen info@floorkeereweer.com

#106 Ja Maar

Enjoy!! Liefs Floor Ps. wil je starten met je eigen bedrijf? Stuur mij een mail, misschien kan ik je wel verder helpen. info@floorkeereweer.com

#105 Hoe Kan Ik Me Losmaken Van De Energie Van De Ander?

Deze vraag krijg ik zeer regelmatig. En ik geef je mijn visie hierop. Het zal compleet anders zijn dan je wellicht op voorhand verwacht 😉 Voel je vrij met mij te delen wat deze podcast in je losmaakt.

Via Instagram en Facebook kun je me vinden en volgen en mij een bericht sturen. Liefs! 

#104 Mijn Geheim

In deze podcast deel ik mijn geheimen voor een gelukkig en succesvol leven. Enjoy! XX

#103 Wat Is Het Patriarchaat?

Een top vraag die ik kreeg van een vrouw die mij mailde. In deze podcast leg ik het je uit en wat jij kunt doen om dit te doorbreken. Liefs Floor

#102 Kom Op Deze Manier Weer In Balans

Ook jij hebt mannelijke en vrouwelijke energie in je. Soms ben je niet in balans. Stel je dingen uit of loop je jezelf voorbij. Grote kans dat je dan teveel hangt in je vrouwelijke energie of je mannelijke energie.

Een thema waar ik niet over uitgepraat raak dus beluister zeker deze podcast voor hele waardevolle inzichten.

Liefs Floor

#101 Ware vrijheid

Wat is nu ware vrijheid?

Check mijn gloednieuwe podcast!

Liefs

#100 Geld!

Oef wat hangt er een beladenheid rondom geld.

“Het is te duur”


“Ik heb geen geld”

De wijze waarop je tegen jezelf praat wordt je werkelijkheid. “Your life is as good as your moneymindset”. Kortom heb je vaak geld tekort dan ligt het aan de overtuigingen die jij hebt over geld.

Hoe kun je dit veranderen? Dit ontdek je in mijn podcast.

Liefs Floor

#99 Jouw Perfectionist Wil Dit Niet Maar Jij Wel

Er zijn momenten dat bij mij ook de perfectionist weer even achter het stuur zit en zorgt voor een dikke grote handrem. En het gevaar schuilt ‘m erin als je het niet door hebt.

Ik vermoed dat 80% van mijn klanten een perfectionist als subpersoonlijkheid heeft. En daardoor niet vol voor haar verlangens durft te gaan.

Verlangens onderdrukken kost me toch aan bak aan energie, weet ik uit eigen ervaring 😉

Beluister deze podcast als je dit herkent bij jezelf en voel je vrij om een gesprek bij mij aan te vragen via deze link.

#98 Zelfliefde of Zelftwijfel

Ja ik ben gek op zelfliefde en verwar het niet met zelftwijfel. Zelfliefde is niet alleen maar met een kop thee op de bank zitten en yoga oefeningen doen.

Zelfliefde is ook door je angsten heen gaan.


Je dromen waarmaken.


Dingen doen buiten je comfortzone.

Je mening geven naar anderen en je niet druk maken over wat anderen vinden.

Waak ervoor dat je zelfliefde niet verwart met zelftwijfel.

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis LIVE online training op maandag 28 juni om 20.00 uur. Meld je gelijk even aan via deze link

#97 Ik Heb Op Je Gewacht

Voor jou een boodschap mooie vrouw. Ik heb op je gewacht en met mij nog vele anderen.

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis LIVE online training op zaterdag 26 juni of maandag 28 juni. Meld je gelijk even aan via deze link.

#96 Je Bént Al Goed Genoeg

Je bent al goed genoeg. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Je hoeft niet te verharden en je mannetje te staan of het lieve aardige meisje te spelen.

Je wordt hier alleen maar moe van. Je probeert dan een beeld van jezelf te projecteren om jezelf te beschermen tegen afwijzing. Omdat je bang bent voor wat anderen van je vinden.

Graag nodig ik je uit voor mijn gratis LIVE online training op zaterdag 26 juni of maandag 28 juni. Meld je gelijk even aan via deze link. Want ik heb maar beperkt plek.

Sidenote: jij kunt mij wel zien maar ik jou niet dus je kunt het heerlijk volgen met een kop thee op de bank in je kloffie.

Ennuh maak tijd. Het gaat namelijk niet om tijd maar om prioriteit en wat ik hiermee bedoel ontdek je in mijn podcast.

Liefs Floor

#95 Zo Gaat (jezelf) Presenteren Vanzelf

Durf jij zichtbaar te zijn? En dan heb ik het niet alleen maar over op camera?

Spreek jij je uit?

Spreek jij jouw waarheid ook al gaat deze dwars tegen de stroom in?

De grootste angst van heel veel vrouwen is de angst van wat anderen van je vinden. Terwijl jij het zelf bent die met de ogen van de ander kritisch en vaak negatief naar zichzelf kijkt.

Vragen of opmerkingen? Mail ze naar info@floorkeereweer.com

#94 De Grootste Valkuil Van Startende Vrouwelijke Ondernemers

Wil jij ook dolgraag ondernemen maar zeg je dat je niet durft.
‘Wie zit er op mij te wachten?’
‘Kan ik mezelf wel een coach noemen?’

Ik geef je 2 hele waardevolle tips zodat je moeiteloos kunt starten.

Wil je meer? Check dan deze pagina en vraag een matchcall bij me aan. Eind september start ik met de laatste editie van 2021 met Floreer In Je Business.

In 2022 gaat de prijs sowieso omhoog.

Ik heb plek voor maximaal 10 vrouwen en de eerste 3 zijn al vergeven.

Liefs!

#93 Ego In Een Spiritueel Jasje

In deze valkuil ga je hoe dan ook stappen wanneer je bewust bezig bent met persoonlijke ontwikkeling.
Vandaar dat ik je even tip met mijn podcast.

Enjoy!

#92 Ego VS Intuïtie

Herken jij de verschillen tussen je ego en je intuïtie? En wist je dat je ego ook ineens in een spiritueel jasje alsnog jouw leven domineert?

Beluister deze podcast waarin een eigen ervaring vanuit de praktijk met je deel. Wederom leerzaam.

Wil je meer weten over mijn programma’s? Check dan deze site

Abonneer je ook gelijk even op mijn YouTube kanaal Regelmatig plaats ik hier ook waardevolle video’s.

#91 De Kracht Van Verbeelding

Wist je dat 90% van je goed voelen te maken heeft met de kracht van je gedachten?

En dat aan iedere gedachte in jouw hoofd een beeld hangt? En dat dat beeld ervoor zorgt hoe jij je voelt?

Deze podcast zit vol met goud! Mijn team verklaarde me voor gek dat ik deze waardevolle coachingsmethodiek helemaal gratis weggeef. En toch doe ik het! Om jou te kunnen helpen.

Liefs Floor

#90 Jezelf Presenteren Kun Je Leren

Regelmatig krijg ik de vraag van ‘mijn’ vrouwen wat ze moeten doen voordat ze een belangrijk gesprek hebben. Denk aan een salesgesprek, denk aan een sollicitatiegesprek, denk aan een webinar, denk aan een interview. Alles waarbij jij jezelf mag promoten of iets mag gaan presenteren.

Het gros van de mensen voelt hierbij doodsangsten. En daarom deel ik in deze podcast een aantal belangrijke tips die jou gaan helpen.

#89 Niet In Jezelf Investeren Is Egoïstisch

Een podcast met veel inspiratie en een rauw randje. Je kent me inmiddels en ik zeg niet wat je wilt horen maar wat je moet horen. En dat doe ik altijd vanuit liefde.

Ik vind je namelijk egoïstisch wanneer je niet in jezelf investeert. En in deze podcast heb ik het niet alleen maar over investering op het gebied van geld. Het gaat ook over de factor TIJD en ENERGIE.

Heb je na deze podcast behoefte aan verdere verdieping? Beluister ‘m dan helemaal tot het einde en mocht je een kriebel voelen over wat ik je aanbied mail mij dan op info@floorkeereweer.com 

#88 Een Baaldag Hebben

Wat doe jij wanneer je een baaldag hebt? Onderdruk je de boel? Ga je maar door? Of accepteer jij wat er is? En weet je hoe je kunt accepteren? Accepteren is het tegenovergestelde van controleren en beheersen. In deze podcast deel ik mijn eigen theorie die ik toepas wanneer ik een baaldag heb.

Zijn we al connected op:
Instagram
Facebook
Website

#87 Een Ervaring Vanuit De Praktijk

In deze podcast heb ik een open en kwetsbaar gesprek met Marinka. Marinka deed mee met Master In Floreren en maakte een enorme transformatie door. Ze deelt in deze podcast het ene ding wat voor haar alles heeft veranderd.

Mocht je nog besluiten om mee te doen met Master In Floreren? Je kunt je vandaag (zondag 30 mei) nog de hele dag aanmelden via deze link

Liefs Floor

#86 Lichter Leven

Deze podcast heb ik speciaal voor jou opgenomen wanneer jij in een transformatieproces zit. Bijvoorbeeld wanneer je bezig bent met persoonlijke en of zakelijke ontwikkeling. Het komt regelmatig voor dat je je dan verloren of eenzaam kunt voelen of helemaal niet begrepen. Je gaat meer voelen en leert ook de donkere kanten in jezelf aan te kijken. Mijn eigen lieve klanten uit mijn programma’s hebben mij hiervoor geïnspireerd.

Door je verandering ga je je regelmatig afvragen of je het wel goed doet? En of je wel door moet gaan met jouw transformatie omdat het soms ook wat angst kan oproepen.

Ook ik heb regelmatig gedacht: “was ik soms nog maar onwetend” alleen in the end hoort dit bij jouw proces. Het is een teken dat je onwijs aan het groeien bent.

Met de podcast wil ik je graag aanmoedigen en laten weten dat je op het goede pad zit. De verschijnselen die jij (mogelijk) ervaart deel ik met jou in deze podcast.

Zelfs wanneer het nog niet herkenbaar is voor jou dan geloof ik erin dat je precies bent waar je nu mag zijn.

Deel deze podcast met een lieve sister die dit ook kan gebruiken. En mocht je klaar zijn voor dé daadwerkelijke verandering waarbij ik jou maar liefst gedurende een halfjaar persoonlijk ga begeleiden als coach zodat je gaat Floreren in jouw leven? Check dan deze pagina want ik heb echt een waanzinnige actie die alleen maar t/m 31 mei geldig is.

#85 Garanties In Het Leven?

Hoe denk jij over garanties in het leven? Heel lang dacht ik dat ik alles eerst zeker moest weten. Was ik op zoek naar garanties. En in the end maakte me dat juist zo ongelukkig én onzeker. De schaarste mindset denkt: ik moet het eerst zeker weten en garanties hebben en de overvloed mindset denkt: ik vertrouw erop dat het hoe dan ook goedkomt en ik kies voor een open houding.

Alleen dat vraagt wel training. Want wat heel veel vrouwen niet weten is dat ze hun eigen problemen in stand houden vanwege hun schaarste mindset.

Ze zeggen niet voor niets: Your Life Is As Good As Your Mindset.

Deze week lanceer ik mijn online programma Master In Floreren met een flink voordeel. Mocht je je willen aanmelden dan kan dat via deze link

Vragen? Stuur ze naar info@floorkeereweer.com

Liefs Floor

#84 Onzekerheid Of Vol Zijn Van Jezelf?

Wat denk jij? Hoe komt het dat ⅔ van de vrouwen onzeker is? Ook mij overvalt het soms nog met vlagen. Hoe kan het toch dat we soms blind zijn voor onze eigen successen en mogen we niet gewoon rete trots zijn op wat we doen? Of je nu huismoeder bent of CEO inmiddels weet ik dat het niets te maken heeft met je functie, baan of bedrijf of wanneer je niet werkt. In deze podcast inspireer ik je waar het vandaan komt.

Liefs Floor!

#82 Gamechanger deel III

Dit is de laatste in de rij van 3. Wanneer je toch mee bent gegaan in die maalstroom van gedachten, wat doe je dan? In deze podcast leer ik je hoe je hiermee omgaat zodat je alsnog verlichting ervaart.

Liefs!

#80 Gamechanger deel II

Deel II van podcast 79. Ik wil namelijk per se dat je dit begrijpt. Dit gaat namelijk het verschil voor je maken. Hierdoor ga je echt lichter in het leven en in je business staan waardoor alles voor jou in de stroomversnelling gaat komen.

Liefs!

#79 Gamechanger deel I

In deze podcast deel ik mijn eigen bewezen succesformule die mij mijn hele mindset liet shiften naar overvloed.

Sta open om de waarde die ik in deze podcast met jou deel te ontvangen. Dat is namelijk stap 1: je gedachten niet langer als waarheid aan te nemen.

Enjoy mooierd!

#78 Er Is Iets Mis Met Mij

Jarenlang dacht ik dat er iets mis was met mij. Waarom kon ik niet gewoon aarden in een baan in loondienst? Waarom kunnen anderen jarenlang bij dezelfde werkgever blijven werken? In deze podcast deel ik de reden waarom ik koos voor het ondernemerschap, had ik het niet gedaan dan was ik beetje bij beetje gestorven…..

Wanneer deze podcast met jou resoneert laat het mij dan weten?

Verder kun je je aanmelden voor de wachtlijst van Floreer In Je Business die eind sept 2021 voor het laatst dit jaar van start gaat. Wacht niet te lang want de vraag is groot.

#77 Maak Het Onmogelijke Mogelijk

Ik vroeg het universum om een kantoor op een specifieke locatie en guess what?! Het is werkelijkheid geworden. Manifesteren kun je leren. HOE? Beluister mijn podcast.

Liefs Floor

#76 Kiezen Voor Jezelf

Niet in jezelf investeren betekent niet dat het je niets kost. Misschien op dat moment geen geld maar wel wat anders. Wat dacht je van je eigenwaarde? Je gezondheid? Je relatie? Ben jij bereid om die hoge prijs te betalen?

Mocht je na het beluisteren van deze podcast voelen dat het resoneert. Meld je dan aan voor Master In Floreren

Binnenkort gaat de prijs omhoog!

#75 Mijn Man Vindt Het Niet Goed

Zeg jij dit ook?! En hoe is het voor jou dat jouw partner invloed heeft op jouw ontwikkeling? Wellicht resoneert deze podcast met jou. Die nogal bold is 😉

Enjoy vrouw!

#74 Word Comfortabel In Het Oncomfortabel Zijn

In één woord: ga luisteren en voelen. Heb er ook een mooie meditatie in verwerkt!

En vergeet niet om voor mij een review achter te laten, een geschreven tekst. Op deze manier kunnen namelijk nog meer vrouwen mij bereiken en daar kun jij dus een bijdrage aan leveren. Laten we de power van een sisterhood ook hier voortzetten. DANK!

Liefs Floor

#73 Ik Weet Het Niet

Wat zou er gebeuren wanneer je jouw gedachten niet langer als waarheid gaat aannemen? Dat je gaat inzien dat gedachten vooral oordelen zijn. Oordelen die jou tegenhouden om te gaan doen wat jij hebt te doen.

 

Als je na het beluisteren van deze podcast voelt dat het zo enorm resoneert met jou, wacht dan niet langer. Vul de aanvraag in en wie weet behoor jij tot één van de sisters in Floreer In Je Business 

Liefs!

#72 Dit Is Wat er Gebeurt Wanneer Je Je Hart Volgt

Samen met Cindy hebben we een mooi gesprek. Zo’n 11 weken geleden dacht Cindy nog dat ze beter af was bij een loopbaancoach en nu heeft ze haar bedrijf staan en haar eerste betalende klanten flowde vanuit gemak. Zij volgde haar hart, waagde de stap en Natuurlijk Cindy haar bedrijf is een feit.

Er is nog 1 plek beschikbaar voor de volgende editie van Floreer In Je Business die start op 4 mei. Vraag nu je gesprek aan en wie weet heb jij over 3 maanden ook je bloeiende bedrijf staan waarin jij mag Floreren.

Liefs!

#71 Seks!

In deze podcast doorbreek ik alle taboes rondom seks. Laat het je inspireren!

Zijn we al connected op:

Instagram: https://www.instagram.com/floor_keereweer/
Facebook: https://www.facebook.com/floorkeereweercoaching
Website: https://floorkeereweer.com

 

#70 Er Is Altijd Iets Dat Moet

Herken je dat? Voor je gevoel is het nooit klaar en zijn er altijd dingen die moeten. Schrale troost: net als het fenomeen van de was is dit nooit klaar. Dus tijd om dat te gaan accepteren. In deze podcast neem ik je weer even mee zodat je geïnspireerd raakt en je perspectief (mindset) weer even een boost krijgt.

Wil je me helpen? Zou je een review willen achterlaten voor mij zodat mijn podcast nog beter gevonden gaat worden en ik daarmee zoveel mogelijk vrouwen kan bereiken.

#69 Wat Als Mensen Jou Overrulen?

We kennen het allemaal: mensen die jou proberen te overrulen! En als je sensitief van aard bent dan heb je dat haarfijn in de gaten. Soms blokkeer je in je hoofd. Weet je niets meer uit te brengen. Deep down weet je dingen zonder te weten waarom je ze weet. Vertrouw op wat jij voelt en leer voor jezelf op te komen. Hoe? Dat ontdek je in de podcast.

#68 Wil Jij Ontdekken Wat Je Écht Wilt?

Herken je dat ook? Je werkt op dit moment in loondienst en toch voelt het ergens alsof er nog veel meer in je zit. Misschien zit je in een veranderproces waarbij er van alles in jou in beweging is. En al die gedachten die door je hoofd schieten: “Ja maar het is niet het juiste moment” “Ja maar ik weet niet wat ik echt wil” In deze podcast wil ik je graag inspireren en een spiegel voorhouden. Daarnaast heb je nu de kans mij persoonlijk te maken met je vraag. Maak hier zeker gebruik van want ik reageer persoonlijk op je vraag.
Stuur je mail naar info@floorkeereweer.com
Liefs Floor

#67 Hoe Krijg Je Meer Zelfvertrouwen?

Wat mij betreft is zelfvertrouwen het nummer 1 ding wat vele poorten voor je gaat openen. En het mooie is, het zit al in je. In deze podcast neem ik je mee in de redenen waarom ⅔ van de vrouwen onzeker is en wat je eraan kunt doen! Enjoy! 1 mei start ik weer met Floreer In Je Business. Het unieke programma voor vrouwen die willen gaan ondernemen of ondernemen en daarnaast nog een baan in loondienst hebben. Ik heb nog een paar plekken beschikbaar. Wacht niet te lang want de plekken zijn beperkt omdat ik je heel intensief begeleid in dit programma. Vraag een sessie aan via deze link. 

#66 Meditatie Magnetische Presence

In deze meditatie ga je dat diepe gegronde vertrouwen in jezelf oproepen. Het is een hele bijzondere meditatie die veel sensaties in jezelf gaat oproepen. Geniet ervan! Liefs!

#65 Je Krijgt Wat Je Tolereert

Een stelling die mij altijd helpt om zelf de regie en verantwoordelijkheid te pakken over mijn leven en business. Niemand is namelijk verantwoordelijk voor wat ik doe, dan ben ik altijd nog zelf. Blijf je hangen in een baan, relatie of werk je met klanten die je geen energie geven dan is dat jouw keuze. Verander je het niet dan is dat prima alleen realiseer je dan dat je krijgt wat je tolereert. 1 mei start ik weer met Floreer In Je Business. Het unieke programma voor vrouwen die willen gaan ondernemen of ondernemen en daarnaast nog een baan in loondienst hebben. Ik heb nog een paar plekken beschikbaar. Wacht niet te lang want de plekken zijn beperkt omdat ik je heel intensief begeleid in dit programma. Vraag een sessie aan via deze link

#64 Jouw Onderbewuste

Als je vandaag nog verandering wilt in je leven dan mag je je vanaf nu heel bewust worden van hoe je praat. Alles wat er nu in jouw leven is heb jij zelf gecreëerd vanuit jouw gedachten. Wees je daar bewust van wat dat neem je namelijk op in je onderbewuste. En jouw onderbewuste is voor 95% verantwoordelijk voor alles dat jij doet of niet doet in jouw leven.

#63 Floreer In Je Business

In deze podcast neem ik je mee in waarom ik Floreer In Je Business destijds ben gestart. En waarom ik mijn eigen methode The Feminine Way heel graag teach en doorgeef.

Mocht deze podcast met jou resoneren dan is het voor jou! Voel je vrij om meer te lezen over Floreer In Je Business 

Liefs Floor

#62 Dit Is Alignment

Ik krijg heel vaak de vraag hoe ik zulke mooie geweldige vrouwen weet aan te trekken voor mijn programma’s. Dit deed mij opnieuw reflecteren naar wat ik hiervoor doe. Soms gaan de dingen als vanzelf wanneer je aligned bent met wat je doet. En daarom kwam deze vraag in een korte tijd niet voor niets meerdere keren op mijn pad 😉 Precies dé bedoeling zullen we maar zeggen want ik heb er speciaal voor jou een podcast over opgenomen. Hoe alignment werkt! Liefs 1 mei start ik weer met Floreer In Je Business. Het unieke programma voor vrouwen die willen gaan ondernemen of ondernemen en daarnaast nog een baan in loondienst hebben. Ik heb nog een paar plekken beschikbaar. Wacht niet te lang want de plekken zijn beperkt omdat ik je heel intensief begeleid in dit programma. Vraag hier een sessie aan.

#61 Het Is Mogelijk!

Van het weekend bekeek ik de film The Secret Dare To Dream en los van het feit dat ik de film niet mega fantastisch vind. Zit er wel een hele waardevolle boodschap in. Je ontdekt het in deze podcast zodat jij ook precies weet hoe jij de bewezen natuurwet de wet van aantrekkingskracht voor je kunt laten werken. 1 mei start ik weer met Floreer In Je Business. Het unieke programma voor vrouwen die willen gaan ondernemen of ondernemen en daarnaast nog een baan in loondienst hebben. Ik heb nog een paar plekken beschikbaar. Wacht niet te lang want de plekken zijn beperkt omdat ik je heel intensief begeleid in dit programma. Vraag hier een sessie aan.

#60 Je Levenslessen Doorgeven Is De Bedoeling

Alles wat jij doormaakt en meemaakt in het leven daarvan is de bedoeling dat je je inzichten doorgeeft en deelt met de wereld. Ook jij bent met een reden op deze aarde. Als jij bereid en in staat bent om je lessen te leren en door te geven zul je verlichting ervaren. Dat is de hele essentie van de mens: groei! Volg je momenteel Master In Floreren bij mij? Informeer dan eens naar de VIP variant, deze is exclusief voor mijn klanten. Het is een manier om gedurende 3 maanden heel nauw met mij samen te werken met maximaal 10 vrouwen. Meer info? Stuur mij een mail naar info@floorkeereweer.com
Liefs!

Wil jij net als ik een sisterhood creëren laat dan een review achter. Je doet me hier een heel groot plezier mee.

Liefs,Floor

Dit heb je nodig om maximaal te Floreren in alle soort relaties. Enjoy!