Over mij

Zo’n 10 jaar geleden gebeurde er iets in mijn leven waardoor ik er zo’n jaar geleden achter kwam wat mijn missie is in dit leven.

Namelijk: gevoelige vrouwen helpen om écht zichzelf te zijn en te leven vanuit hun eigen diepe verlangens. Ik leer ze om hun eigen norm voor geluk en succes te bepalen en hun EIGEN waarde te vergroten zodat zij onweerstaanbaar worden en vanzelf succes en geluk zullen aantrekken in hun leven en in hun werk. Ik leer jou weer te Floreren!

Onze wereld heeft het nodig dat zelfbewuste gevoelige vrouwen écht meer zichzelf kunnen en durven te zijn. Dat ze gaan leven vanuit hun eigen diepe verlangen en hun EIGEN waarde. Durven te staan voor zichzelf. Kracht en kwetsbaarheid met elkaar verbinden.

Jij mag weer bepalen. Niet jouw ouders, je omgeving, de maatschappij, jouw werkgever, jouw partner of wie dan ook. Jij weet wat het beste is voor jou. En ja dat geeft soms tranen, verdriet, spanning, pijn, emoties maar ik kan je verzekeren dat het absoluut mogelijk is om te leven vanuit jouw eigen kern. En als je mijn verhaal leest, lees je dat ik van ver ben gekomen en het is mij gelukt! Ik voel me meer dan compleet en voel me ontzettend gelukkig met mezelf!

“Jij mag weer bepalen”
Terug in de tijd

Als jong meisje was ik verlegen, gevoelig, angstig, bang om op de voorgrond te treden. Huilde vaak bij veranderingen. Daarnaast kon ik enorm fantaseren, dromen over de meest fantastische dingen helemaal alleen. Maar ik kreeg ook vaak de vraag; “geniet je wel, wat kijk je serieus, wat kijk je angstig”. Waar ik intens blij van werd waren toneelstukjes, optredens, drama, dromen en fantaseren. Als het maar iets was wat met spelen en een andere wereld waarin ik mij bevond. Ik was een serieus gevoelig meisje die sferen en stemmingen van anderen haarfijn aanvoelde. En een ontzettende dromer. Op school was ik veel meer bezig met hoe anderen zich gedroegen en vond ik mensen fascinerend. Observeren en me afvragen waarom iemand bepaalde dingen doet of zegt daar hield ik me op jonge leeftijd al mee bezig. Daarnaast voelde ik enorm de druk om te presteren. Goede cijfers halen want dan stel je wat voor. Terwijl ik helemaal niet bezig was met de inhoud. Kon moeilijk de interesse opbrengen. Ik gaf mezelf daarom het label; niet slim! Inmiddels had ik ook flinke faalangst waardoor ik mezelf enorm kon verlammen. Ik durfde aan niets nieuws te beginnen. Want ik dacht toch dat ik het allemaal niet zou kunnen en anderen waren in mijn ogen altijd beter.

“Wat ik zag en voelde maakte mij anders en eenzaam.”

Wat ik zag en voelde maakte mij anders en eenzaam
Heel vaak heb ik gedacht; volgens mij kom ik van een andere planeet, ik ben zo anders, denk zo anders. Hoe kan het dat anderen niet zien wat ik zie, voel of denk. Dat anders voelen werd ook vaak bevestigd omdat ik in ons gezin thuis altijd degene was die huilde bij veranderingen. Voelde me vaak zwaar op de hand. Anders, te gevoelig, te serieus, te angstig. Zo hobbelde ik door. Deed vaak wat er van mij werd verwacht. Had geen idee wie ik was, waar ik goed in was en wat ik de wereld te bieden had. Ondanks mijn enorme gevoeligheid maakte ik alleen maar keuzes vanuit mijn hoofd en niet vanuit

mijn hart. Het enige wat ik voelde was een constante kracht die aan mij trok waarvan ik niets begreep. Het was een heel groot vertrouwen buiten mijzelf om, alleen durfde ik er niets mee. Ik durfde mezelf er niet aan over te geven. Heel eerlijk, ik heb echt weleens gedacht dat ik gek was. Hoe kon het dat ik dingen voelde en wist, zonder te weten waarom ik het wist? Maar ik sloot me er voor af omdat ik andere mensen hier nooit over hoorde praten. En toch bleef die interesse voor mensen en hun gedrag ergens onder de oppervlakte aanwezig. Onbewust was ik daar veel meer bezig.

Mijn reis

Ik was dertig en net moeder geworden van onze jongste dochter Fleur. Anne en Sophie waren destijds 4 en 3 jaar. Samen met Marco leek het voor de buitenwereld alsof wij het gelukkige gezin vormde, maar heel eerlijk ik voelde me leeg van binnen en absoluut niet gelukkig. Destijds schaamde ik mij voor deze gedachten want ik had toch alles wat mijn hartje begeerde? Een man (we zijn overigens niet getrouwd maar ik noem Marco wel mijn man ;-), een huis, een baan, kinderen. Ik voldeed aan de ‘norm’ en toch miste ik zingeving in mijn leven én ik was enorm zoekende, diep van binnen wist ik niet meer wie ik was en ik wist ook niet meer wat ik voelde. Ik voelde vaak stress, was niet gelukkig in mijn werk, niet gelukkig in mijn relatie en omdat ik in de overlevingsstand stond kreeg ik last van enorme angsten, hypochondrie. Hiervoor ging ik in therapie. In de tussentijd ging onze relatie niet goed. Marco was net gestart met een studie, drie hele jonge kinderen, mijn onzekerheid en het knagende gevoel van ‘ik ben niet goed genoeg’ dat was voeding voor een flinke verwijdering in mijn relatie én met mezelf. We dreven langzaam uit elkaar. Het moment dat onze relatie op springen stond omdat we allebei verliefd waren geworden op een ander was voor mij DE drijvende kracht om NU met mezelf aan de slag te gaan. Ik stond namelijk voor mijn gevoel op het punt in mijn leven om alles te verliezen. En ik stelde mezelf één vraag; ‘Wat wil ik in dit leven en welk voorbeeld wil ik zijn voor mijn meiden’? Heel bizar ergens kwam er ook een oase van rust over mij heen. Alsof het zo heeft moeten zijn om wakker geschud te worden. Dit was mijn pad. En ik ging nu naar al die jaren écht op ontdekking naar mezelf.

Floor Keereweer mijn reis
Een nieuwe tijd

Het heeft een paar maanden geduurd eerder ik de stap durfde te zetten naar het ondernemerschap. Alles kwam samen in het starten van mijn eigen business. Mijn coachopleidingen, mijn eigen reis waar ik zoveel gevoelige vrouwen mee kan helpen, mijn studie bedrijfskunde die me helpt strategisch te denken en te doen, mijn werk als HR professional, die wereldverbeteraar die in mij schuilt, het niet kunnen aarden als werknemer in loondienstverband. Dit ging ik doen! De stemmen in mijn hoofd, mijn mind hielden me even tegen. Maar inmiddels wist ik beter. Ik wist dat de stem van je ego hard tegen je praat bij veranderingen. De stem die jou het liefst op je plek houdt. Ondanks mijn angst was mijn drive, mijn wilskracht zo enorm sterk. Weer was daar dat grote vertrouwen wat ik voelde. Natuurlijk in mezelf maar ook het vertrouwen op de kracht van het universum. En inmiddels was ik het zo gewend om te varen op mijn intuïtie. Dus ik ging ervoor! Ik wist dat ik het kon en ik wist het me ging lukken!

Mijn ‘gift’

Het ondernemerschap als life coach was de next level. Uiteindelijk heeft het allemaal zo moeten zijn. Al mijn obstakels, leermeesters, situaties waren ergens goed voor. Ze brachten mij steeds dichter bij mezelf maar ook bij mijn ‘gift’. De reden waarom ik op deze aarde ben. 

En nu besloot ik het met beiden handen aan te pakken. Ondanks al mijn angsten, belemmerende overtuigingen, ik deed het. Ik kon niet anders. Dit had ik te doen als mens. Anderen gevoelige vrouwen leren hoe ze zichzelf weer kunnen terugvinden. Mijn passie voor mensen en hun gedrag in combinatie met mijn enorme drive, wereldverbeteraar, mijn eigen ding kunnen doen, mijn eigengereidheid, mijn vermogen om te durven innoveren, mensen laten groeien, schrijven en volledig op mijn eigen koers kunnen varen dat voelt ontzettend dankbaar en intens fijn! Mijn eigen reis van een meisje met een heel laag zelfbeeld en weinig eigenwaarde naar een vrouw met een visie die haar kracht en kwetsbaarheid met elkaar verbindt en daarmee zoveel anderen gevoelige vrouwen kan helpen ze weer te laten floreren! 

Dat had ik te doen en ik deed het. Wat ik kan, kunnen zoveel anderen gevoelige vrouwen ook. Want ik weet precies hoe het voelt om jezelf niet goed genoeg te vinden, geen ruimte in te durven nemen, je gevoel niet durven te laten spreken, jezelf niet te laten zien, jezelf klein houden, het podium niet durven te pakken, je te laten beïnvloeden door anderen, bezig zijn met de ‘norm’, leven naar de verwachtingen van anderen, gevoelig te zijn voor de mening van anderen ondanks dat je weet dat het niet klopt maar daar niet aan durft toe te geven, negatief tegen jezelf te praten, streng zijn voor jezelf. Ik heb het allemaal doorleeft, zelf ervaren.

En ik weet ook hoe het is als je durft te gaan vertrouwen op jezelf en te zien dat je je potentieel niet meer hoeft te blokkeren. Dat je er helemaal voor mag gaan. Hoe rijk dat voelt. Dat je in jouw eigen licht mag gaan staan. De good vibe die door je lijf stroomt. Dat je goed genoeg bent zoals je bent. Dat je op je mooist bent wanneer je helemaal jezelf bent. Dat je onweerstaanbaar wordt en juist hetgeen gaat aantrekken waar je eerst alleen maar van kon dromen. Je bewustzijn vergroten. Je gevoeligheid als kracht zien en dit voor je laat werken. Kracht en kwetsbaarheid met elkaar verbinden.

Just go! Het kan. Onze maatschappij heeft het nodig dat kwetsbaarheid juist een enorme kracht is. Dat gevoelige vrouwen mogen schijnen zonder dat ze in de verdrukking komen vanwege hun gevoeligheid. Dat het innerlijke weten in iedereen schuilt. Dingen weten zonder te weten waarom je ze weet. Iedere dag sta ik heel bewust stil bij het feit dat ik mega dankbaar ben voor mijn leven, mijn prachtige gezin en mijn reis die ondanks alles heavy is geweest, ook enorm heeft bijgedragen aan waar ik nu sta in mijn leven.

Mensen die me goed kennen weten dat ik...
 • Niets heb met de norm van onze maatschappij. En dat is ook precies de reden waarom ik Marco mijn man noem ondanks dat we niet zijn getrouwd. Daar heb ik geen briefje voor nodig 😉 alleen maar een liefdevol gevoel.
 • Graag de boel op orde heb maar je bij mij geen kast moet opentrekken omdat ik daar een puinhoop van maak.
 • Het liefst heel erg gezond eet, maar chocola maar heel moeilijk kan weerstaan.
 • Soms bloedirritant kan zijn voor mijn man en kids omdat ik een enorme betweter ben en af en toe een punt vergeet te zetten achter mijn verhaal. Lees, ik blijf maar praten en herhalen 😉
 • Ergens die enorme liefdevolle meelevende hartjes achtige Floor ben die bij het minste of geringste een traan wegveegt en aan de andere kant ben ik ook zakelijk en laat ik mij niet snel uit het veld slaan, ga ik recht op mijn doel af en stel ik duidelijke grenzen. Kwetsbaarheid en kracht met elkaar verbinden is voor mij the key voor geluk en succes. Op een assertieve liefdevolle manier vanuit een kwetsbare houding kun je zo veel bereiken. Elegant assertief noem ik het altijd 😉
 • Mensen die mij heel goed kennen weten dat ik een ongetemde drive in mij heb die er ook voor kan zorgen dat ik tegen mijn eigen ongeduld aan loop. Als ik iets in mijn kop heb moet het gebeuren. Ik kan mezelf enorm saboteren en in de weg zitten en dat is ook precies de reden waarom ik mij ook in dit level nog steeds laat coachen.
 • Gedurende de dag hele gesprekken met mezelf heb. Ik ben als een soort coach naar mezelf. Heerlijk, maar ook heel grappig want als ik alleen ben dan praat ik ook echt hardop tegen mezelf. Ik vind dat dé manier om de dingen op een rijtje te krijgen.

Heel lang heb ik geworsteld met het feit dat ik geen aansluiting kon vinden. Inmiddels weet ik dat ik niet goed ga op small talk. Oppervlakkige gesprekken voeren vind ik oprecht heel moeilijk. Ik ga zo graag de diepte in. Mijn interesse voor mensen is zo groot en ik vind mensen zo boeiend. Iedereen heeft een verhaal en dat verhaal vormt jou. Ik ben ook nooit geïnteresseerd in WAT iemand doet maar juist naar WIE iemand is. Het gaat mij om de kern, de ziel van de mens.

 • Ik kan heel goed loslaten en moedig mijn meiden aan hun eigen koers te varen en ben niet snel angstig als moeder. Behalve als ze de straat op gaan en er wordt met vuurwerk geknald (dat vind ik heel spannend). Maar ondertussen kan ik rotzooi in huis dus heel slecht loslaten en word ik daar mega onrustig van. Wat overigens een ‘dweilen met de kraan open’ ding is want met een groot gezin heb je altijd rotzooi 😉
 • Ergens houd ik enorm van comfort en de meest geweldige belevingen en daarnaast kan ik ook prima een week lang op een camping staan zonder comfort, zonder make up, in de natuur, zonder een douche.
 • Verder houd ik van duidelijkheid en wil ik graag weten waar ik aan toe ben en aan de andere kant houd ik van spiritualiteit en verdiep ik mij in the law of attraction en kan ik mij overgeven aan het grote vertrouwen buiten ons om.

Van mijn klanten krijg ik ook altijd terug dat ik helemaal maar dan ook helemaal niets gek vindt en dat ze helemaal open kunnen zijn bij mij. Ik ben ruimdenkend en oordeel niet snel over iets of iemand dat is voor de mensen in mijn omgeving en mijn klanten erg prettig omdat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. Dit heeft echt met mijn opvoeding te maken en mijn eigen persoonlijke reis. Ik heb al zo vaak mijn neus gestoten dus ik vind niets gek.

 • Ik gedij heel goed op ‘saaiheid’ dat wil zeggen ik ga vroeg naar bed, houd van lezen, kijk bijna geen TV, heb een heerlijk ochtendritueel. Kan enorm genieten van thuis zijn met mijn gezin. Cliché maar ik heb echt maar weinig nodig om me echt heel gelukkig te voelen. Vroeger dacht ik altijd dat geluk in materie zat, maar inmiddels weet ik wel beter. Het geluk ligt voor onze voeten alleen vergeten we dat omdat we constant ‘aan’ staan en daardoor vaak niet meer zien wat er allemaal al is in ons leven.

En nu is het aan jou! Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Hoe ga jij als gevoelige vrouw om met jouw gevoeligheid in een wereld waarin de ratio nog steeds de boventoon voert? Waar loop je tegenaan in jouw leven? Wat houdt jou nog tegen om écht jezelf te zijn? Waar droom je van?

Vertel het me en laten we samen bekijken of we een klik hebben en ik of degene ben die jou kan helpen.

Laat het me weten door onderstaand contact formulier in te vullen. Ik reageer binnen 24 uur op je bericht.