Logo Floor Keereweer
Hi!

Ik ben Floor! 

Mensen omschrijven me als zeer gedreven, haast fearless, mysterieus, onconventioneel, idealistisch, liefdevol én een ontzettende luxepoes.

Doe alles net even anders. Zo stopte ik met studeren omdat ik niet achter het onderwijssysteem sta, werd jong moeder en maakte later carrière als HR strateeg. Volgde vervolgens een studie bedrijfskunde en nam van de één op de andere dag ontslag om mijn business te starten zonder plan. 

Na 2 jaar succesvol ondernemerschap was ik moe. Ik had de code van het online ondernemen vrij snel gekraakt maar ik was moe. Moe van het harde werken. Moe van het marketingwiel dat ik constant draaiende moest houden.

Ik draaide een hoge omzet maar had ook hoge kosten én keerde mezelf nauwelijks wat uit. Natuurlijk had ik toen nog de veiligheid van een partner die zorgde voor het inkomen waardoor ik mezelf die hoge kosten kon permitteren en het spel van ondernemen binnen de veilige muren bleef spelen. Maar deep down wilde ik financieel onafhankelijk zijn.

Nu was ik dat voor mijn gevoel niet echt.
Vond dat geen voorbeeld naar mijn drie dochters.

Ondertussen voelde mijn business afstandelijk en vluchtig. Weinig vervullend. Soms zelfs cheap….

Mijn businessmodel toen stond haaks op wie ik ben. Terwijl ik houd van kwaliteit, diepgang en premium keuzes.

Ik wist dat het anders kon. Niet langer meer massa met lage prijzen.

Dus ik zette de stap. Ik koos voor minder klanten én hogere prijzen.

Zelf ben ik nogal extreem. Durf radicaal het roer om te gooien. Vermoedelijk omdat mijn drive en intuïtie altijd net wat sterker geladen zijn met vertrouwen ten opzichte van mijn angst.

Want angst heb ik zeer zeker gevoeld.
Maar ook veel moed.

Wanneer je al een tijd onderneemt groeit het vertrouwen steeds meer. Vanuit dat vertrouwen wist ik dat mijn missie was veranderd naar iets veel stevigers met veel meer inhoud, kwaliteit en diepgang. Klaar voor een hoog niveau van ondernemen.

In mijn vrouwenlijn is er onderdrukking. Zelf ben ik moeder van drie meiden (17, 15 en 12). Ik geloof erin dat je eigen geluk je belangrijkste taak is. Want hoe gelukkiger ik ben hoe beter ik dat kan delen met anderen.

Geluk is rijkdom. Een bepaalde energie die je wilt doorgeven. Zo wist ik dat ik vrouwen rijk wil maken.

Rijk in de breedste zin van het woord maar ook financieel.

Mede omdat slechts 15% van de vrouwelijke ondernemers een ton doet.

Omwille van mijn meiden koos ik voor mijn eigen geluk.
Dat was de moeilijkste beslissing ever.
Probeer maar eens stevig te blijven staan wanneer je omgeving daar compleet anders over denkt.
Maar ik wist dat ik uit liefde handelden wanneer ik de relatie met hun vader zou verbreken.

Mijn hele fundament wankelde zonder enige garantie op succes. Want ten tijde van die relatiebreuk besloot ik ook nog mijn business volledig door te ontwikkelen.

Een goedlopend verdienmodel los te laten tijdens een relatiebreuk…….

Tegelijkertijd investeerde ik 35K in een business coach traject.

Geld wat ik toen nog niet had.

Het was nu of nooit. De urgentie was hoog.

Ik leerde en ontwikkelde mezelf tot high end business mentor. 

Achteraf bleken deze moedige beslissingen de beste ever!

Inmiddels ben ik winstgevender dan ooit en nog nooit zo gelukkig geweest in de liefde.

Wil je nog meer over mij weten?

Beluister dan deze podcast: Mijn groei sinds 2019 in business.

“Success isn’t about how much money you make. It’s about the difference you make in people’s live.”

Michelle Obama

Daarnaast ben ik van de contrasten én de nuances…………

Op het vlak van Geld & Liefde
Ja ik vind dat alle vrouwen financieel onafhankelijk mogen zijn van hun partner en tegelijkertijd vind ik dat we de polariteiten tussen man en vrouw meer mogen eren.

Ja ik vind dat je schaamteloos mag zeggen dat geld verdienen belangrijk voor je is en tegelijkertijd vind ik het sjiek wanneer je je vooral har(d)t maakt voor je missie en jij weet dat geld verdienen hier een gevolg van is.

Ja ik heb een zwak voor vrouwen die zichzelf helemaal financieel kunnen dragen en tegelijkertijd weet ik hoe heerlijk het is om door een mannelijke man ‘gedragen’ te worden.

Op het vlak van Positionering
Ja ik vind dat je mag zeggen wat je vindt, denkt en voelt en tegelijkertijd vind ik een bepaalde bescheidenheid zonder veroordeling woest aantrekkelijk.

Ja er is niets mis met het nemen van kleine stappen en groot kunnen denken en tegelijkertijd vind ik dat veel vrouwelijke ondernemers nog lang niet verdienen wat ze waard zijn.

Ja ik vind dat je onderscheiden zo’n beetje het belangrijkste is wat jij te doen hebt in je business en tegelijkertijd hoeven we hier niet in door te slaan door iedere keer opnieuw op zoek te gaan naar dat ‘haakje’. Heb vertrouwen in het proces……

Op het vlak van Vrouwelijk & Krachtig
Ja ik vind dat je business kunt doen met een sexy decolleté, dat je lief en zacht mag zijn en tegelijkertijd dat je je ook niet teveel moet laten leiden door je emoties want dan ben je je eigen grootste handrem.

Ja ik vind dat vrouwen nog 10 keer meer op hun vrouwelijke intuïtie mogen vertrouwen bij het nemen van besluiten en tegelijkertijd is het ook heel wijs om je ratio te gebruiken in je business.

Ja ik vind ondernemen vanuit je vrouwelijkheid zo’n beetje het belangrijkste wat er is en tegelijkertijd heb je een dosis mannelijke eigenschappen nodig om je doelen te behalen.

Daarnaast ben ik van de contrasten én de nuances…………

Op het vlak van Geld & Liefde
Ja ik vind dat alle vrouwen financieel onafhankelijk mogen zijn van hun partner en tegelijkertijd vind ik dat we de polariteiten tussen man en vrouw meer mogen eren.

Ja ik vind dat je schaamteloos mag zeggen dat geld verdienen belangrijk voor je is en tegelijkertijd vind ik het sjiek wanneer je je vooral har(d)t maakt voor je missie en jij weet dat geld verdienen hier een gevolg van is.

Ja ik heb een zwak voor vrouwen die zichzelf helemaal financieel kunnen dragen en tegelijkertijd weet ik hoe heerlijk het is om door een mannelijke man ‘gedragen’ te worden.

Op het vlak van Positionering
Ja ik vind dat je mag zeggen wat je vindt, denkt en voelt en tegelijkertijd vind ik een bepaalde bescheidenheid zonder veroordeling woest aantrekkelijk.

Ja er is niets mis met het nemen van kleine stappen en groot kunnen denken en tegelijkertijd vind ik dat veel vrouwelijke ondernemers nog lang niet verdienen wat ze waard zijn.

Ja ik vind dat je onderscheiden zo’n beetje het belangrijkste is wat jij te doen hebt in je business en tegelijkertijd hoeven we hier niet in door te slaan door iedere keer opnieuw op zoek te gaan naar dat ‘haakje’. Heb vertrouwen in het proces……

Op het vlak van Vrouwelijk & Krachtig
Ja ik vind dat je business kunt doen met een sexy decolleté, dat je lief en zacht mag zijn en tegelijkertijd dat je je ook niet teveel moet laten leiden door je emoties want dan ben je je eigen grootste handrem.

Ja ik vind dat vrouwen nog 10 keer meer op hun vrouwelijke intuïtie mogen vertrouwen bij het nemen van besluiten en tegelijkertijd is het ook heel wijs om je ratio te gebruiken in je business.

Ja ik vind ondernemen vanuit je vrouwelijkheid zo’n beetje het belangrijkste wat er is en tegelijkertijd heb je een dosis mannelijke eigenschappen nodig om je doelen te behalen.

Met mij werken betekent:

Nog wat weetjes over mij:

En hoe nu verder?

Ben jij er ook klaar mee dat je jezelf maar klein blijft houden en weet je dat er veel meer in je zit? Verlang je ook naar meer impact en vind jij het jezelf ook waard dat je goed geld mag gaan verdienen waardoor jouw boodschap iedereen kan bereiken?

Denk je dat ik jou kan helpen? Maar VOEL je dat ook? Laat je naam en e-mailadres achter waardoor je KANS maakt op een matchcall met mij en dan bekijken we samen of er een klik is en of ik ook degene ben die jou kan helpen zodat we samen aftasten welk programma het beste bij jou past.

“You may live in the world as it is, but you can still work to create the world as it should be”

Michelle Obama