Logo Floor Keereweer

Spreek jij jouw waarheid?

Missie

Is er op dit moment iets in je leven waarbij jij voelt dat je nog ergens niet voluit in durft te gaan? 

Ik geloof dat we allemaal met een reden op deze aarde zijn. En ik weet ook dat het gros van de vrouwen nog niet eens 50% van haar ware talent benut!!!!

Weet je wat dat betekent?

Dat jij op dit moment terwijl je dit leest zult voelen dat er nog zoveel meer in je zit maar dat het er op de één of andere manier niet uitkomt. 

Creators

Wij vrouwen zijn geboren creators. De creatiekracht om nieuwe dingen te ontwikkelen is zo de pure vrouwelijke energie. 

Wanneer ik vol in mijn creatiekracht zit dan vergeet ik de tijd om mij heen.

Dan stroomt de inspiratie.

Dan ervaar ik flow.

Dan is er geen ruimte voor piekeren.

Dan voel ik die grootsheid in mijzelf.

Je creëert dus altijd! Dus iedere keer dat ik me een keer ellendig voor of een beetje meh, zoals ik dat noem, weet ik dat ik ook creëer alleen dat ik me vooral heel erg hecht aan de negatieve gedachten of de negatieve situatie die ervoor zorgt dat ik me zo meh voel.

Vaak schenken we op die momenten zoveel aandacht aan die negatieve situatie of gedachten zodat het waarde gaat krijgen, oftewel een oordeel, het krijgt betekenis en weg is de inspiratie en creatiekracht. Weer schiet je in dat hoofd. Weer verdwijnen al die verlangens en fijne vibe als sneeuw voor de zon….

Bakken met energie…..

Stel jij staat voor de volgende keuze. Je voelt al een tijdje dat je niet echt lekker kunt aarden in je baan. Stiekem droom je van het ondernemerschap. Je eigen tijd indelen, werk doen waar je intens blij van wordt, niet meer vastzitten in het stramien van 9 tot 5. Er zijn van die dagen dat je helemaal lekker kunt wegmijmeren en dat er allerlei sensaties in je opborrelen als je zo droomt over het ondernemerschap. Want wellicht is voor jou vrijheid ook een hele belangrijke kernwaarden. Je vrij voelen in je mind, in je doen en laten, zelf bepalen wanneer je werkt en met wie je werkt!!!

En vervolgens ga je weer over op de orde van de dag. Want er moet tenslotte geld verdiend worden. En ja het ondernemerschap brengt ook veel risico’s met zich mee. En hoe ga je het dan allemaal praktisch doen?

Je hoofd vertelt je vaak 100 redenen om iets niet te doen.

Stel dat je kiest voor toewijding? En de redenen (excuses) niet meer laat afhangen van je omstandigheden? Wat als je de keuze zou maken om 100% je missie te gaan leven?

Ik geloof erin dat je jezelf kleiner maakt dan nodig.

Dat je jezelf tekort doet als je zegt dat het voor jou niet is weggelegd.

Maar dat niet alleen weet je hoeveel energie het kost om het niet te gaan doen, bakken met energie! Want je bent er wel de hele tijd mee bezig in je hoofd en je bent bezig met het onderdrukken van iets wat ook bakken met energie kost.

Je danst als het ware om jouw eigen waarheid heen.

Je onderdrukt bij jezelf een enorm groot verlangen.

Je onderdrukt een groot deel van jezelf.

Dat vuur in jou dat jij constant maar gedoofd probeert te houden.

Dat grote talent en potentieel wat naar buiten wil dringen maar niet de ruimte krijgt.

Wat denk je dat er op de lange termijn gebeurt als jij jouw ware missie niet gaat leven? Je maakt jezelf ziek.

Iets wat geen bestaansrecht krijgt in jou en wat je je constant maar wegdrukt is killing voor je gezondheid. 

Kiezen voor een oké leven

En misschien voelt het ergens ook wel oké om de stap niet te zetten. Om het uit te blijven stellen. Want dat is veilig en nu weet je wat je hebt. En daar is niets mis mee, althans ik heb er geen oordeel over, het is tenslotte jouw leven en niet mijn leven.

Maar hoe zit het dan met de zingeving in je leven?

Hoe voelt het om een deel wat in jou zit constant maar weg te cijferen?

Wat doet het met het respect naar jezelf?

Wat zegt het over jouw eigenwaarde dat jij jezelf zo behandeld? En wat maakt dat je dit doet? Wat maakt dat je dit zo creëert? Wat maakt dat je niet kiest of het op zijn minst niet gaat onderzoeken, want dat mag he 😉 

Jouw missie en goud de ruimte geven

Ik weet hoe kwetsbaar het is om vol voor je dromen te gaan.

En het zal niet altijd gemakkelijk zijn.

Je gaat uitgedaagd worden.

Er zullen mensen zijn die je gaan veroordelen en een mening hebben over jou.

Ook krijg je geen enkele garantie dat het je gaat lukken.

Maar nogmaals het kost bakken met energie als je er maar omheen blijft draaien.

Want de reden dat je eromheen draait is omdat je niet durft.

Vrouwen vrezen namelijk voor 2 dingen: 

  • Bang om te falen 
  • Bang voor haar eigen succes

In beiden situaties loop je namelijk het risico dat mensen iets van jou zullen gaan vinden en dus kies je voor de ‘veiligheid’ en ‘zekerheid’ in je leven.

En brengt dat de diepe vervulling?

Is dat hetgeen waar jij dagelijks je bed voor uitstapt?

Wees eens echt even heel eerlijk naar jezelf?

Hoe zou je leven eruit gaan zien als je wel gaat doen waar je diep in je hart naar verlangd? Hoe zou je bedrijf eruit zien als jij dat vuur volop durft te gaan branden?

Dat je je niet meer klein houdt en wegcijfert omwille van anderen en omdat je zegt dat je er nog niet klaar voor bent. 

Dat het niet het juiste moment is.

Dat je nog eerst dit en dat moet doen.

Want als je dat en dat hebt dan ga je het misschien wel doen.

Of misschien zeg je wel ik wil voor mijn verlangen gaan alleen ik krijg het er niet uit. Ik voel deep down een verlangen dat er zoveel meer in me zit alleen ik kan er niet bij.

Je hebt nu een keuze

Want ik kan je helpen! 

Ik neem je mee naar jouw goud. Jij gaat dat voelen in iedere vezel van je lichaam en ik ga je laten zien hoe jij daar jouw geld mee gaat verdienen.

Hoe jij jezelf gaat positioneren in de markt.

Dat je een magneet wordt voor klanten.

Hoe jouw goud zich helemaal door vertaald in jouw marketing en sales waardoor je met de allerleukste klanten mag gaan samenwerken.

Dat je op een dag wakker wordt en jezelf gewoon even moet knijpen omdat jij jouw droom leeft. 

Dat werken niet meer als werken voelt en je daar ook gewoon een heel goed inkomen uit kunt halen. 

Want lieve vrouw, de plek waar jij nu staat daar stond ik ook nog niet zo lang geleden. 

Ik had ook allerlei gedachten als:

‘Kan ik het wel waarmaken?’

‘Wat zullen ze er wel niet van vinden?’

‘Wie ben ik om te denken dat ik dit ga doen?’

Ik schaamde me zelfs in het begin omdat ik uitsprak naar anderen dat ik koos voor het ondernemerschap. Schaamte!!!! Kun je je het voorstellen. Oh wat zou ik nu die Floor van 3 jaar geleden een dikke knuffel willen geven en vertellen dat het goed komt.

Want dat is namelijk ook zo! Het komt goed. Je hoeft het niet alleen te doen.

Je bent niet de enige die soms strijd tussen een diep verlangen en de waan van de dag. 

Let’s meet

Ik weet dat jij nu voelt dat er veel meer in jou zit en dat je mag stoppen met je zelf onzichtbaar houden. Jezelf kleiner te maken dan nodig want dat doe je wel doordat je je verlangens niet de ruimte geeft. Ik wil wel heel eerlijk tegen je zijn. En ik kan er heel slecht tegen wanneer een vrouw zichzelf klein houdt en tegenhoudt om vol voor haar missie te gaan. De wereld heeft jou nodig! 

Jij weet dat er veel mogelijk is voor je.

Je verlangt ernaar om jouw zone of genius helemaal kwijt te kunnen in het ondernemerschap. En als je dat nog niet weet, don’t worry ik help je jouw goud te vinden.

Mensen vragen mij heel vaak wat het geheim is in mijn business omdat ik in mijn eerste jaar al een omzet draaide van 120K. Alleen er is groot geen geheim. Nou vooruit een paar kleine geheimpjes die ik later nog een keer met je deel 😉 Wat ik heb gedaan is heel veel geprobeerd en getest. Ik ben door mijn angsten en onzekerheden heen gegaan en ging de dingen aan waar ik weerstand bij voelde want weerstand is juist een signaal dat je op de goede weg zit. Je doet namelijk dingen buiten je comfortzone daar waar de echte magie van het leven begint!

De meeste vrouwen zijn niet gelukkig in hun baan. En veel vrouwen wachten op dat ene wonder of krijgen een wake up call, een burn out en komen dan pas in beweging.

Ik geloof erin dat jij geen burn out nodig hebt en dat je ook niet hoeft te wachten op dat wonder.

Jij creëert dat wonder zelf.

En ik kan je helpen. Ik heb een nieuw programma ontwikkeld speciaal voor vrouwen die vol voor hun missie willen gaan, zelfs als je nog niet weet wat je precies wilt en HOE je dat moet gaan doen.

Ik help je praktisch en mentaal zodat jij precies weet welke stappen je moet gaan zetten om een goedlopend bedrijf op te gaan zetten.

Ik ben gek op het ondernemen, hou van vrouwen met ambities en mijn hart gaat sneller kloppen wanneer ik jouw vuurtje weer mag laten branden. 

Ondernemen is geweldig. Je kunt helemaal jezelf zijn, je vrij voelen en daarmee anderen mensen verder helpen, wat mij betreft de grootste impact die je kunt maken.

Waarom zou ik jou helpen?

Heel vaak krijg ik de vraag hoe het komt dat het bij mij moeiteloos gaat. Dat ik zo goed ben in het ondernemen terwijl ik niet uit een ondernemersfamilie kom. Dat ik zoveel vrijheid heb en kan werken wanneer ik wil. En hoe ik dat allemaal in 1,5 jaar tijd heb opgebouwd en inmiddels heel goed kan leven van mijn bedrijf.

Met al mijn liefde ga ik dat met jou delen in mijn nieuwe programma ‘Floreer In Je Business’ 

Mijn strategische ervaring als HR strateeg. Mijn Bachelor bedrijfskunde en mijn opleidingen psychologie en coaching komen allemaal samen in mijn zielsmissie: Jou helpen de feminine leader te worden in jouw niche zodat jij vol zelfvertrouwen bent, blijvende impact hebt en gaat verdienen wat je waard bent.

‘What i know is that if you do the work you love, and the work fulfills you, the rest will come’

Op dit moment heb ik nog enkele plekken beschikbaar in mijn programma Floreer In Je Business speciaal voor vrouwen die klaar zijn met het uitstellen van hun verlangens en vol hun dromen willen gaan, hun talent gaan inzetten om anderen te helpen en daar ook lekker geld mee kunnen verdienen!

Jij kunt mogelijk één van de deelnemers zijn die onder mijn vleugels aan de slag gaat in een heel klein selectief groepje vrouwen die ik zorgvuldig kies.

Wat moet je doen?

Stuur mij een mail waarom ik jou zou moeten selecteren voor een vrijblijvende matchcall met mij?

Meer hoef je niet te doen. Super simpel en misschien is dit de eerste stap naar een heerlijk leven waarin jij weer de hoofdrol mag gaan spelen ☺

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen”

Jij bent nu maar 1 stap verwijderd van het daadwerkelijk gaan waarmaken van je droom.

Ook voor jou is dat mogelijk.

Want als jij nu niet aan de bel trekt dan doet iemand anders het.

Als nu niet het juiste moment is wanneer dan wel?

Check even wat Lisa van Scherpenzeel deelt over het programma terwijl ze ook nog daarnaast een baan in loondienst had toen ze begon:

“Van te voren twijfelde ik of ik het programma kon combineren met mijn baan in loondienst. Alleen drukte en tijd weerhouden mij er niet van om mijn passie te volgen.

Door de sisterhood voelde ik mijn ondernemersvuur nog meer op zijn plek vallen. Floor hielp echt bij het vinden van focus. Het scheiden van hoofd- en bijzaken. Ze stimuleerde me om steeds weer terug te komen bij mezelf en míjn behoeftes. Míjn gevoel en stem. Ik denk dat dit Floor onderscheidt van veel andere business coachen. Ze reikt enorm veel theoretische onderbouwing en technieken aan, maar bovenal leert ze je te ondernemen vanuit je hart en onderbuik. Floor is hierin echt een voorbeeld voor mij. Haar rust, begrip en oprechtheid in combinatie met haar drive, visie en sterke mindset maken haar tot een super krachtige, inspirerende ondernemer. Het verdriedubbelen van mijn jaarinkomsten is absoluut haalbaar.”

Ik zie er enorm naar uit om mijn vuur en passie over het ondernemerschap met jou te mogen delen!

Liefs Floor

Ps. Mijn meest recent podcast gaat over Zichtbaar Durven Zijn. Check hier episode 30 Heb Je Vrees Om Zichtbaar Te Zijn? 

Deel:

Facebook
LinkedIn

Dit vind je misschien ook leuk:

vrouw zijn

de paradox van vrouw ZIJN

Probeer maar eens in een wereld waarin alles en iedereen jou wilt veranderen je eigen keuzes te maken. Ik weet het het is verdomde lastig.

Vertoon jij angstgedrag?

Vertoon jij angstgedrag? Zijn er op dit moment bij jou situaties waarmee jij je eigen succes hindert, waarmee je jezelf voor de voeten loopt? Stel