Het grootste probleem in jouw leven dat ben jij zelf!

Floor-werk-met-mij-header

Wat is op jou van toepassing?

Ik weet het niet
Ik heb geen geld
Ik kan het niet
Ik durf het niet
Ik ben te onzeker
Ik twijfel of het wel goed genoeg is
Het moet eerst helemaal goed voelen voordat ik het ga doen
Ik vind het lastig

Herkenbaar voor je?

Gevoelige vrouwen zijn er meester in zichzelf klein te maken. Zichzelf enorm te onderschatten. Een hoofd vol ideeën maar er niets mee doen. Twijfelen aan zichzelf. 

En dat is precies de reden waarom ik de training ‘Meer in Balans’ heb ontwikkeld. Ik geloof namelijk in de kracht van het combineren van jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Sterker nog, dat bepaald jouw succes en geluk in je leven. 

Maar wat je vaak doet is blijven hangen in je gedachten. Niet echt vooruit komen. En ik weet precies hoe het gaat. Het is mij namelijk geheel niet vreemd. Maar de dag dat ik besloot om in het licht te gaan staan en me niet meer door mezelf tegen te laten houden, was de beste beslissing ooit! Ik rekende af met alle excuses die mijn persoonlijke groei nog in de weg stonden.

En daarom heb ik deze vraag voor jou: ‘Wat wil jij’? Leef jij het leven momenteel van een ander gebaseerd op de verwachtingen van anderen? Of leef jij echt jouw leven?

Het is jouw leven, het is jouw droom, dus ga ervoor! 

Jouw hoofd en mind hebben je tot nu toe alleen maar klein gehouden en op de plek waar jij je nu bevindt in jouw leven. Ga ervoor en laat je zien. Laat het licht op jouw schijnen. Als jij schaamteloos aan jezelf kunt geven dan pas kun jij delen en geven aan anderen.

Eerst jezelf en dan de rest en nee dat is niet egoïstisch. Pleasen is egoïstisch. En waarom? Omdat je een ander behaagt in ruil voor waardering naar jezelf. En dat is nooit congruent. Want onbewust please je om er zelf beter van te worden, maar je intentie moet lijken alsof je het voor de ander doet. Snap je het nog? Allemaal onbewust hoor. Maar in 95% van de gevallen wordt ons gedrag ook vanuit ons onderbewuste gestuurd. En daarom is bewustwording zo ontzettend belangrijk! Want vanuit die staat kun je groeien in jouw ontwikkeling. En kun jij worden wie je wil zijn maar ook gaan DOEN wat jij écht wilt!

Kortom, wie of wat staat jou nog in de weg?

Deel:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je misschien ook leuk:

Missie

Spreek jij jouw waarheid?

Is er op dit moment iets in je leven waarbij jij voelt dat je nog ergens niet voluit in durft te gaan? Ik geloof dat

Vertoon jij angstgedrag?

Vertoon jij angstgedrag? Zijn er op dit moment bij jou situaties waarmee jij je eigen succes hindert, waarmee je jezelf voor de voeten loopt? Stel

over floor keereweer

De innerlijke criticus!

De innerlijke criticus! Oef die innerlijke criticus wie kent ‘m niet? Wat kan die negatieve stem toch af en toe flink tekeer gaan tegen je.