Wat zou jij doen als je niet zou kunnen falen én vol zelfvertrouwen zou zijn?

Die vraag stelde ik aan Astrid.

Astrid is 38 jaar en werkt als assistent inkoper. Astrid is een ambitieuze vrouw die het voor de buitenwereld allemaal voor elkaar heeft maar van binnen voelt ze zich anders en leeg….

Ze is altijd maar bezig om alle ballen hoog te houden in haar leven en in haar werk. Ze is getrouwd en moeder van jonge 2 kinderen en net als zij super sensitief waardoor ook dat haar nodige aandacht vraagt.

Iedereen weet Astrid altijd te vinden. Daarnaast is Astrid gek op sociaal contact en ze vindt het heerlijk om vrienden thuis uit te nodigen om dan heerlijk te koken. Eerst uitgebreid boodschappen doen, ondanks dat ze een hele drukke werkweek achter de rug heeft, waarna ze de keuken induikt. Na 2 uur koken is de keuken ontploft en is ze moe van het ‘aan’ staan. Maar het eten is nog niet klaar. Het huis is een zooi en over een paar uur MOET het klaar zijn want dan druppelt hun bezoek binnen. Buiten schijnt de zon waardoor ze zich ineens bedenkt dat ze ook wel buiten kunnen eten. Maar de tuin ziet er niet uit. Het liefst wil ze die ook nog ‘even’ op orde hebben.

Ondertussen is ze vermoeid, zit haar hoofd vol en loopt ze op haar tandvlees. Ergens spookt de gedachte door haar hoofd: “waarom moet ik zoveel van mezelf?” En ondertussen lijkt het alsof ze het allemaal niet kan waarmaken.

De paniek slaat toe, want ze heeft nog maar eventjes voordat haar bezoek komt.

Die stress reageert ze af op man en kids.

Die krijgen een snauw en dat is wel het laatste wat ze wil maar het gebeurt wel en best regelmatig….

Astrid voelt zich overspoeld doordat alles altijd zo perfect moet. Ze probeert alle ballen hoog te houden.

Aan het einde van de dag vraag ze zichzelf af: “was dit het nu waard?” Zonder al die stress en die hapjes was het ook gewoon heel gezellig geweest.

Een keer NEE zeggen is voor Astrid heel erg moeilijk. Haar grootste wens is rust in haar hoofd en meer genieten.

Tegelijkertijd is ze doodsbang om anderen teleur te stellen.

Ze is altijd voor anderen bezig en nooit echt voor zichzelf.

Wanneer ze dan een keer me time heeft dan weet ze niet eens meer wat ze écht wil. Dat maakt haar verdrietig, het feit dat ze niet meer weet wat zij daadwerkelijk wil in haar leven.

Iedere ochtend wordt Astrid wakker met hoofdpijn en een gespannen gevoel in haar lijf. Het altijd maar ‘aan’ staan in haar privé leven voelt heftig.

En in haar werk is het niet anders. Ook daar neemt ze iedereen heel veel werk uit handen. Ze weet niet eens of de mensen met wie ze samenwerkt wel echt blij zijn met haar. Maakt ze wel hét verschil op haar werk?

Ze vindt het bedrijf waar ze werkt superleuk maar ze twijfelt of de functie nog wel bij haar past waardoor ze inmiddels over alles twijfelt in haar leven. In haar werk heeft ze de neiging om grenzeloos te geven omdat ze heel goed aanvoelt wat de ander nodig heeft, wat de organisatie nodig heeft.

Haar werk, privé leven en haar jonge kinderen vragen allemaal haar aandacht. Ze heeft het gevoel dat ze nergens met echte aandacht aanwezig is. Inmiddels vraagt Astrid zichzelf af of de onrust van haar kinderen niet door haar wordt veroorzaakt?

Astrid wil weer kunnen genieten. Ontdekken waar zij blij van wordt. Ze wil zich weer Vrouwelijk voelen en in haar Kracht staan. Dat ze niet meer hoeft te piekeren omdat ze denkt dat ze minder is dan anderen. En dat ze zich ook niet meer hoeft te vergelijken met anderen. Ze wil zelf het gevoel hebben dat ze waardevol is zonder zich daarvoor iedere afhankelijk op te stellen naar anderen.

Astrid verlangt ernaar om weer een dansje te maken in de woonkamer. De onbezonnen gekke Astrid van jaren terug. Niet de Astrid die stil is en zich zorgen maakt en veel spanning in haar lijf voelt.

Astrid wilde niet langer in de overleefstand staan. En heeft toen een lifechanging keuze gemaakt.

Door die keuze voelt ze zich Vrouwelijk en Krachtig. Is ze voor zichzelf begonnen en is ze vol zelfvertrouwen. Ze geniet van het leven en is met zoveel meer aandacht in het moment waardoor nee zeggen haar veel gemakkelijker afgaat.

Haar klanten waarderen haar omdat ze niet meer streeft naar aardig gevonden te worden maar waarderen haar om wie ze is.

Ze sport weer actief. Heeft eindelijk weer tijd en geld om zichzelf ook iets moois te gunnen. En ’s avonds legt ze haar kinderen met veel meer rust op bed. De relatie met haar man is zelfs verbeterd omdat ze ook naar hem toe vele betere grenzen stelt wat hij enorm waardeert. Haar emmer loopt niet meer over zodat ze vanuit liefde en rust kan reageren en niet meer vanuit irritatie.

Maar het allerbelangrijkste is dat Astrid heeft ontdekt wat ze écht wil in dit leven. Het besef dat tijd kostbaar is en nooit meer terugkomt.

De keuze van Astrid was deelnemen aan Master in Floreren. Een keuze die volgens eigen zeggen haar leven heeft veranderd, waardoor ze nu niet meer streeft naar perfectie vanuit een diepgewortelde onzekerheid, maar durft te kiezen voor wat écht belangrijk is. Een keuze die ze helemaal zelf heeft gemaakt – zonder haar man te raadplegen 😉

Een keuze waardoor ze ontdekt heeft wat ze WEL wil en het leven heeft gekregen waar ze diep in hart naar verlangde. Een leven waarin falen niet meer bestaat voor haar.

Hoe klinkt dat voor jou? Floreren?

Ontvangen is ook dat jij jezelf toestemming geeft om in jezelf te investeren, gewoon omdat jij het waard bent.

Floreren is gezien en gehoord worden om wie jij werkelijk bent. Dat je schaamteloos jezelf mag zijn zonder het gevoel te hebben dat je arrogant bent.

Floreren is een uitstraling hebben waarmee je de aandacht trekt die jij wilt waardoor je je overtuigend, krachtig en zelfverzekerd voelt en je vol voor je dromen durft te gaan.

Ik geloof erin dat het voor IEDERE vrouw mogelijk is om te gaan doen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Dat er een veel meer moeiteloos pad is maar dat we dat niet kennen omdat we dat nooit zo hebben geleerd. Ons is geleerd hard te werken en je best te doen.

Met Master in Floreren geef jij jouw leven een knettermooie upgrade en ben je klaar voor de next level!

Deze vrouwen gingen je voor:

Je ontdekt in het programma Master in Floreren:

Heel lang had ik geen

gezonde relatie

met mezelf

Ik voelde me regelmatig overprikkeld. Had allerlei lichamelijke klachten en voelde me angstig en onzeker.

Toen mijn jongste dochter (ik heb drie meiden) werd geboren besloot ik dat het anders moest. Het was het dieptepunt in mijn leven en tegelijkertijd mijn wake up call.

Één ding wist ik zeker. Het leven is niet bedoeld om je zo verdrietig, onzeker en gespannen te voelen. Ik wist zeker dat het voor mij mogelijk was om me Vrouwelijk & Krachtig te voelen.

Wanneer je je vrouwelijk & krachtig voelt, dan moedig je anderen op een natuurlijke wijze aan om groot, stoutmoedig en mooi te zijn op een manier die inspirerend is. De wereld heeft meer van dit soort vrouwen nodig. Vrouwen die het verschil durven maken.

Hoe fijn als je gaat ontdekken dat jouw gevoeligheid juist je grootste kracht zal zijn waardoor je energieën en stemmingen van anderen veel beter bij hun kunt laten.

Inmiddels weet ik precies wat de succesfactoren zijn om je Krachtig & Vrouwelijk te voelen en heb ik die ook toegepast op mijn eigen leven.

Gelukkig zien we steeds meer vrouwen die heel bewust voor zichzelf durven te kiezen zonder daarbij het gevoel te hebben dat ze tekortschieten. Veel vrouwen willen opstaan en een verschil maken door een inspirerend voorbeeld te zijn van een vrouw die Vrouwelijk & Krachtig is.

Maar wanneer ik om me heen kijk zie ik vrouwen die snakken naar erkenning en waardering. Ze voelen dat er nog zoveel meer in ze zit, maar ze weten niet hoe ze het eruit moeten laten komen.

Soms voelt het alsof ik een geheim bij me draag dat nog niemand anders kent. Ik heb ontdekt dat wanneer je weet wat je moet doen het niet moeilijk is om je Vrouwelijk & Krachtig te voelen waardoor je vol zelfvertrouwen bent en daardoor krachtige keuzes durft te maken.

Ik weet dat als ik het kan leren jij het ook kan!

Daarom wil ik dit per se met jou delen zodat jij je ook weer Vrouwelijk & Krachtig voelt zodat je niet meer hoeft te leven met een behoedzaam hart.

Master in Floreren zal je persoonlijke en spirituele ontwikkeling met lichtjaren doen versnellen op een manier waaraan je misschien nooit eerder hebt gedacht.

Check of jij geschikt bent voor dit programma

Niet iedere vrouw is geschikt voor Master in Floreren. De beste resultaten behaal ik met de vrouwen die:

Wat je krijgt

In dit programma krijg je mijn persoonlijke hulp om de switch te maken naar een vrouw die vrouwelijk & krachtig is. Het is een online programma, dus:

Dit is nog niet alles! Je krijg ook nog onderstaande supertoffe bonussen:

1.

Sisterhood Community

Toegang tot de Sisterhood Community. Je krijgt een half jaar toegang. Een superfijne groep gelijkgestemden vrouwen, die allemaal hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt als jij. Wekelijks ben ik daar live om jouw vragen te kunnen beantwoorden, ik coach je persoonlijk. Ook kun je feedback vragen aan de community. Je profiteert van een enorme positieve vibe in de groep, die jou nog verder zal doen groeien.
t.w.v. € 750,-

2.

Grip op je Gedachten

5 sleutels voor Grip op je Gedachten voor een ijzersterke positieve mindset.
t.w.v. € 197,-

3.

Template voor een gelukkiger en succesvoller leven

De bewezen formule voor een Gelukkiger & Succesvoller leven
t.w.v. € 97,-

4.

Assertiever zijn waardoor je je grenzen beter stelt en nee leert te zeggen

Formule om Assertiever te zijn met voorbeeldzinnen
t.w.v. € 97,-

5.

Ego vs Intuïtie

Template Herken direct de stem van je ego én je intuïtie waardoor je ze nooit meer door elkaar haalt
t.w.v. € 97,-

6.

Weg van Stress

Hoe verban je ongezonde stress voor eens en altijd uit je leven. Ontdek het in de Bonusmodule Weg van Stress
t.w.v. € 197,-

7.

Ontdekken Wat Je Echt Wilt

Hoe weet ik nu wat ik echt wil? Wat is mijn passie? Uit eigen ervaring weet ik dat je vaak verzandt in allerlei gedachten waardoor je vastloopt. Met als gevolg dat je zegt: ik weet het niet. Na deze bonusmodule weet jij het wél (t.w.v. € 197,-)

8.

Meditaties & Visualisaties

Gericht op mindset, zelfvertrouwen en jouw vrouwelijke essentie (t.w.v. € 197,-)

9.

Imposter Syndrome

Hoe reken je voor eens en voor altijd af met dat kritische stemmetje dat je keer op keer verteld dat je niet goed genoeg bent? Ontdek het in de Bonusmodule Imposter Syndrome t.w.v. € 197,-

10.

Gouden Formule

De gouden formule voor het aanzetten van je Vrouwelijke Essentie
t.w.v. € 65,-

Jarenlang heb ik me laten leiden door mijn ego. Die me vertelde dat ik niet goed genoeg was. Ik was altijd druk en voelde me ontzettend opgejaagd. Totdat ik niet anders kon dan mijn leven onder de loep nemen. Dat was super confronterend en tegelijkertijd het allerbeste wat me is overkomen.

Dankzij de keuzes die ik daarna maakte kwam het in de stroomversnelling. Ik omarmde alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken had en mijn leven veranderde compleet.

Van een verlegen, angstig meisje transformeerde ik naar een zelfverzekerde vrouw die precies wist wat ze wilde. En wist ik het niet dan ging ik gewoon en ontdekte ik gaandeweg wel hoe het zou gaan. Heerlijk die vrijheid in je mind maar ook het zo voelen in jezelf.

Hierdoor durfde ik mijn baan op te zeggen, mijn bedrijf te starten en was het dankzij mijn zelfverzekerdheid en grote geloof in mezelf dat ik groeide. Op alle vlakken. Mijn bedrijf groeide met de maand en dat was zo’n magisch proces.

Nooit had ik verwacht dat ik dit zou kunnen. Als je me dit 10 jaar geleden had verteld dan had ik gedacht dat je het over een andere vrouw zou hebben. Hiermee is voor mij heel duidelijk geworden dat NIETS onmogelijk is in dit leven. En dat je een groot geloof in jezelf en een flinke dosis zelfvertrouwen nodig hebt, meer niet!

A powerfull woman isn’t necessarily someone who has money but we think of her as someone with a boldness or a spark that makes her manifest in a dramatic way.

- Marianne Williamson

Een heerlijk leven waarin jij de hoofdrol mag spelen waardoor er een heleboel nieuwe deuren voor je open zullen gaan. Ook voor jou!

Floreren betekent dat je een leven gaat leiden waarin JIJ de spark en joy weer ervaart. Waarin jij je vrouwelijk en krachtig zult voelen. Waarbij je een ruimte inloopt en direct de kamer oplicht omdat je vol zelfvertrouwen bent en dat zult uitstralen zonder het gevoel te hebben dat je too much bent.

Dat jij jezelf toestemming geeft om voor het beste te gaan. Te gaan ontdekken waar je werkelijk naar verlangt. Dat je duidelijke grenzen stelt in plaats van je nog bezig te houden met de mening van een ander.

Alles wat ik leerde over Floreren en mezelf Vrouwelijk & Krachtig voelen dat ga ik niet alleen voor mezelf houden. Dat wil ik zoveel mogelijk vrouwen ook leren. Hoe jij jouw leven weer een flinke upgrade kunt geven zodat je next level kunt gaan en niet meer alleen maar droomt over wat je wil maar het ook daadwerkelijk gaat doen.

Een heerlijk leven waarin jij de hoofdrol mag spelen waardoor er een heleboel nieuwe deuren voor je open zullen gaan. Ook voor jou!

Floreren betekent dat je een leven gaat leiden waarin JIJ de spark en joy weer ervaart. Waarin jij je vrouwelijk en krachtig zult voelen. Waarbij je een ruimte inloopt en direct de kamer oplicht omdat je vol zelfvertrouwen bent en dat zult uitstralen zonder het gevoel te hebben dat je too much bent.

Dat jij jezelf toestemming geeft om voor het beste te gaan. Te gaan ontdekken waar je werkelijk naar verlangt. Dat je duidelijke grenzen stelt in plaats van je nog bezig te houden met de mening van een ander.

Alles wat ik leerde over Floreren en mezelf Vrouwelijk & Krachtig voelen dat ga ik niet alleen voor mezelf houden. Dat wil ik zoveel mogelijk vrouwen ook leren. Hoe jij jouw leven weer een flinke upgrade kunt geven zodat je next level kunt gaan en niet meer alleen maar droomt over wat je wil maar het ook daadwerkelijk gaat doen.

Eenmalige investering

997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

357 (incl. btw)
garantie

Ik weet zeker dat als jij alle tips, stappenplannen en strategieën uit dit programma gaat toepassen jij zult veranderen in een zelfverzekerde vrouw die zich Krachtig & Vrouwelijk voelt waar anderen niet meer omheen kunnen. Je zult zelfs een inspirerend voorbeeld zijn voor andere vrouwen, voor je dochters.

Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing. De eerste 2 weken heb je de mogelijkheid om het programma te proberen. Wanneer jij van mening bent dat het niet waardevol is voor jou mail dan BINNEN 14 dagen NA aankoop naar info@floorkeereweer.com Laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten zien zodat we daarna jouw investering retour kunnen doen.

De reden dat we vragen naar de volledig gemaakte opdrachten is omdat we heel graag werken met vrouwen die commitment maken én tonen. Die echt bereid zijn het nodige werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

No country can ever truly flourish if it stifles the potential of it’s women and deprives itself of the contributions of half of it’s citizens.

- Michelle Obama

Je bent maar 1 stap verwijderd van een compleet ander leven. Jouw leven!

Eenmalige investering

997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

357 (incl. btw)

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules op een later moment doorlopen?

Absoluut! Het programma is online te volgen. Op je eigen tempo. En daarnaast houd je life time toegang tot het programma. En heb je een half jaar toegang tot de Sisterhood Community en kun je online je vragen stellen, zelfs wanneer je op vakantie bent.

Blijf ik na afloop van het programma nog toegang houden tot alle modules?

Yes! Alle modules blijven tot jouw beschikking en je hebt levenslang toegang.

Ik twijfel over de investering en of ik het wel moet doen?

Natuurlijk heb je twijfels. Ook heb ik nog regelmatig twijfels. Maar heel eerlijk wanneer ik naar mijn twijfels had geluisterd dan zat ik nu nog steeds diep ongelukkig in een baan die mij leegzoog en was ik niet de Floor geworden die ik nu ben.

Waarschijnlijk zijn er nu allemaal stemmetjes die je vertellen dat je het beter niet kunt doen. Dat het nu niet het juiste moment is. Dat is je ego. En je ego houdt niet van verandering. Jouw ego heeft er juist ook voor gezorgd dat je staat waar je nu staat in je leven. En aangezien je dit nu leest ga ik ervan uit dat je op zoek bent naar verandering.

Investeren is ook spannend en dat mag. Dus de vraag is waar luister je naar? Naar de stem die je vertelt dat je er niet klaar voor bent of naar de stem van je intuïtie die jouw support om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. De keuze is aan jou en je bent maar 1 stap verwijderd van een nieuwe volgende stap in jouw leven.

Ik heb geen geld om te investeren, maar ik wil wel graag meedoen is dat mogelijk?

Dit programma is geschikt voor vrouwen die graag willen investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De vraag is of je echt geen geld hebt of het niet durft omdat je niet weet of je het gaat waarmaken. Het kan ook een excuus zijn. Juist wanneer je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Alleen deze investering ben je niet ‘kwijt’. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst. Het programma leert je Vrouwelijk & Krachtig te zijn waardoor jij jezelf durft te positioneren en krachtige keuzes durft te gaan maken.

Misschien heb je geleerd om geld vast te houden, omdat er altijd stress is om geld. Hoe zou het voor je zijn als je ook die mindset kunt veranderen?

Mijn partner vindt het niet goed

Vind je het spannend om deze beslissing alleen te nemen? Uit ervaring weet ik dat wanneer je voor jezelf kiest niet iedereen in je omgeving het daarmee eens is. Straks ben je onderdeel van een Community met allemaal gelijkgestemden vrouwen. Je voelt de connectie met elkaar en het vertrouwen.

Hoe is het voor je dat je de goedkeuring van je partner nodig hebt voor dergelijke besluiten? Zoals je in het één bent ben je in alles. En als je iets leert in dit programma is dat je leert voor jezelf te kiezen. Los van wat anderen daarvan vinden. Je doet zo’n investering niet alleen voor jezelf. Je zult zien dat de relaties met je dierbaren ook verbeteren op het moment dat jij ervoor kiest om te investeren in je ontwikkeling.

Van anderen vrouwen die meededen aan het programma kreeg ik terug dat hun partner, kinderen en dierbaren heel blij waren met de deelname van hun vrouw, moeder. Ze was rustiger geworden. Leefde weer in het moment vanuit oprechte aandacht.

Ik denk dat dit niet het juiste moment is

Ben je op dit moment heel druk? Probeer je alle ballen hoog te houden? Is het een uitdaging om balans te houden in je leven op dit moment? Heb je een vol hoofd en geniet je maar weinig van de dingen die écht belangrijk zijn? Weet dat dit niet zomaar verandert. Je krijgt het namelijk niet vanzelf rustiger. Jezelf veranderen is rete lastig weet ik uit eigen ervaring. Met jezelf onderhandelen is namelijk heel gemakkelijk 😉 Afspraken met jezelf afzeggen en toch je grenzen niet goed stellen is inmiddels een patroon geworden. En patronen zitten vaak heel diep ingesleten. Hoe dieper ze zitten hoe lastiger het is om het op eigen kracht te doorbreken.

Meedoen aan Master In Floreren betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan.

Ook al is iedere vrouw anders en zit iedereen in een andere fase van haar leven. Alle deelnemers behalen zoveel wint met dit programma.

Mocht je denken dat je geen tijd hebt om dit programma te volgen wees dan eens heel eerlijk naar jezelf is dat echt zo of maak je er geen tijd voor?

Ik zit midden in een burn out of ben herstellende van een burn out

Juist wanneer je het zo ver hebt laten komen is dat een signaal dat je jarenlang roofbouw hebt gepleegd op je lichaam. Dat je al die tijd niet goed voor jezelf hebt gezorgd. In dit programma leer je jezelf op nummer 1 te zetten. Leer je te kiezen voor wat echt belangrijk is. Meedoen aan dit programma betekent dat jij het nooit meer zover laat komen.

Ik volg ook nog een traject bij een psycholoog

Dat hoor ik vaker en wat ik in de praktijk zie is dat een coach en een psycholoog elkaar heel goed aanvullen. Sterker nog heel veel vrouwen hebben aangegeven dat ze met Master In Floreren veel meer de diepgang hebben ervaren. Vaak ervaren ze bij een psycholoog geen gelijkwaardigheid. En zorgt therapie ervoor dat je alleen maar meer in je hoofd gaat zitten.

Ik gebruik vaak een auto als metafoor om het verschil tussen een psycholoog en een coach uit te leggen. Stel je auto is stuk. Een psycholoog legt je uit hoe het komt dat de auto stuk is gegaan en de coach leert je hoe je de auto kunt repareren. Ik geloof zelf in een holistische benadering van onze ‘problemen’. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Ik heb ook een coach voor mijn business en een coach voor mijn mindset. Ik vind het heel fijn dat anderen ervaringsdeskundigen mij op mijn blinde vlekken kunnen wijzen 😉

Ik twijfel aan online coaching en heb liever 1 op 1 begeleiding

Wat maakt het dat je twijfelt? Vraag je je af of jouw specifieke vragen wel aan bod komen?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke kennis of heb je behoefte aan waardevolle levenslessen van een ervaringsdeskundige op dat gebied? Met het laatste kan ik je stap voor stap meenemen naar een wereld waarin jij weer mag Floreren! Het mooie is dat je het programma in je eigen tempo kunt volgen en dat je nergens heen hoeft.

En mocht je twijfelen of het wel aansluit op jouw individuele problemen? Hoe zou het voor je zijn wanneer je tot de ontdekking komt dat jij geen individueel probleem hebt, maar dat de ‘problemen’ die jij ervaart een universeel probleem is van heel veel vrouwen, waar ik inmiddels al zo’n honderd vrouwen mee heb geholpen. Het is een feit dat een heleboel vrouwen zichzelf compleet wegcijferen. Dat het aantal burn outs onder vrouwen nog steeds toeneemt. Als jij alle stappen gaat zetten in dit programma dan weet ik zeker dat je op een heel diep niveau van bewustzijn gaat komen waardoor alles voor je gaat veranderen. Ik weet uit eigen ervaring dat wanneer jij stevig in je schoenen staat het zoveel gemakkelijker is om je grenzen te stellen en je niet meer laat tegenhouden door je onzekerheid.

De kracht van de Sisterhood Community is heel bijzonder. Zoveel gelijkgestemdheid. Zoveel support. Het is een plek waar jij gezien, gehoord en je zelfs gedragen zult voelen.

Eenmalige investering

997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

357 (incl. btw)