Logo Floor Keereweer

Ga vandaag nog Floreren!

Zodat je rust in je hoofd krijgt, vol zelfvertrouwen zult zijn én lak hebt aan de mening van anderen.

Want jij zou wel:
En toch doe je het niet. Er is iets dat jou tegenhoudt waardoor je niet volledig jezelf durft te zijn……
Meer zelfvertrouwen I Master in Floreren I Floor Keereweer

Verruil vandaag je angsten nog voor een groot vertrouwen in jezelf en doe mee met
Master In Floreren

Toen ik 30 jaar werd had ik het voor elkaar! Ik had een man, 3 bloedjes van kinderen, een huis en leuke vrienden.

En toch voelde ik me niet gelukkig….

Constant was ik bezig anderen te pleasen. Het hen naar de zin te maken. Voelde me chronisch schuldig en herhaalde constant negatieve gedachten in mijn hoofd als een oude grammofoonplaat  die maar blijft draaien.

“Had ik dat wel moeten zeggen?”
“Straks vinden ze me …….”

Non stop probeerde ik alle ballen in de lucht te houden en liep ik voor mijn gevoel achter de feiten aan. En dan heb ik het nog niet over mijn mood thuis naar mijn gezin ;-).
Daar was ik echt niet trots op, ik schaamde me er zelfs een beetje voor.

Totdat mijn lijf op de rem ging….

Ik kon niet meer. Dat was het moment dat ik besloot het allemaal anders te gaan doen. Hoe? Geen idee maar ik was vastberaden om te veranderen.
Het harnas wat ik in de loop der jaren had opgebouwd moest weg. Doodeng. Want wie was ik dan diep van binnen?
Ik wist niet veel op dat moment maar wel dat ik de verbinding met mezelf was verloren omdat ik niet meer wist wat ik voelde.

Van muurbloempje naar feminine leader

Vrouwen wordt geleerd om aardig te zijn, dienstbaar en vooral je eigen belang niet voorop te zetten want dat is egoïstisch! Maar is dat zo?

Ik kan pas goed voor mijn gezin zorgen en mijn klanten wanneer ik EERST goed voor mezelf zorgen.

Ik heb heel lang gedacht dat ik niets voorstelde en dat succes voor mij niet was weggelegd. Daarom deed ik nog harder mijn best. Ik had complimenten van anderen nodig om me goed genoeg te voelen (wat nooit lang duurde…)

Ik ontdekte dat wat ik zocht niet buiten mezelf lag maar dat ik het in mezelf moest gaan vinden. Maar goed probeer dat maar eens met een vol hoofd wat nooit stil staat en piekeren een tweede natuur was geworden.

Stap voor stap ging ik met mijn overtuigingen aan de slag. Want de overtuigingen die ik had over mezelf vormde toch wel de grootste handrem. Hierdoor groeide mijn interesse in menselijk gedrag. Ik volgde opleidingen op het gebied van coaching en psychologie nadat ik zelf een psycholoog en een coach had bezocht.

Wat was ik al die jaren hard geweest voor mezelf! Wat had ik me never nooit liefdevol toegesproken. De lat lag zo hoog dat ik daar nooit aan had kunnen tippen. Nu weet ik dat je vaak de lat zo hoog legt omdat je dan niets anders kunt dan falen. Want…..dat sluit namelijk aan bij die ene belemmerende overtuigingen die heel veel vrouwen hebben:

Ik ben niet goed genoeg!

Maar liefst ⅔ van de vrouwen denkt dat ze niet goed genoeg is. Heeft dagelijks last van een negatief zelfbeeld. 

Vrouwen wordt namelijk geleerd om aardig te zijn, dienstbaar en vooral waardevol. Geven zijn we heel goed in maar ontvangen dat vinden we toch lastig!

Kun jij een oprecht compliment van een ander ontvangen of word je er ongemakkelijk van?

Er is niets mis met af en toe twijfelen en je onzeker voelen maar wel wanneer je er op dagelijkse basis last van hebt.

Meer zelfvertrouwen krijgen I Online programma I Floor Keereweer

Misschien is dit wel herkenbaar voor jou?

Je faalt nooit, je faalt alleen als je het niet probeert en niet meer opstaat

Floreren betekent dat je vooral kunt dealen met de struggles die op je pad komen. Dat je vanuit een krachtige mindset jezelf weer in het gareel krijgt. Iedereen heeft uitdagingen en tegenslag, dat hoort bij het leven.

Daarnaast Floreer je wanneer je je lichte én je donkere kanten durft aan te kijken. 

Kijk naar de natuur, we hebben zon en regen nodig om te groeien.

Je bent misschien zacht van aard maar hebt ook dat rauwe directe randje. En vaak durven we die kant niet te laten zien. Hoe harder je je best doet dit te onderdrukken hoe zwaarder het wordt.

Je onderdrukt daarmee namelijk een deel van jezelf en dat kost bakken met energie. Daarnaast is het ook niet authentiek.

Dat voelen mensen.

De energie die jij uitstraalt is datgene wat jij over jezelf gelooft.

Inmiddels heb ik mijn eigen Floreer methode ontwikkelt waar ik al meer dan 1000 vrouwen mee heb geholpen.

Die methode heeft mij geholpen bij het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen, meer balans en vooral rust in mijn hoofd.

Nooit had ik gedacht een eigen bedrijf te starten en toch is het me gelukt, dankzij mijn eigen wijze van Floreren!

Mijn missie is zo groot dat ik andere vrouwen wil helpen om ook te gaan Floreren!

Eenmalige investering

NU 997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

NU 357 (incl. btw)

Floreren is geweldig!

In 6 maanden tijd ga jij Floreren dankzij de Floreermethode. Meer zelfvertrouwen, een krachtige mindset en je daadwerkelijk goed genoeg voelen

Met mijn Floreermethode ga je ontdekken dat je helemaal niets nieuws hoeft te leren. Want laat ik dit tegen je zeggen lieve vrouw!

Je bent al mooi, aardig, slim, sexy, leuk, gelukkig, succesvol en lief!

De scheurtjes en haakjes aan jou zijn juist zo leuk en het wordt tijd dat jij dat ook gaat zien.

Met Master In Floreren hoef je niets nieuws te leren (eerder afleren wat je ooit is aangepraat door jezelf, vanuit je opvoeding en je omgeving).

Master In Floreren laat je zien dat je juist je lichte én je donkere kanten mag gaan omarmen want dat is wie JIJ werkelijk bent. De vrouw die nu nog een muur, schild of harnas heeft opgetrokken puur om zichzelf te beschermen voor afwijzing en kritiek van anderen.

Laat mij je meenemen op reis!

Deze vrouwen gingen je voor:

Voor wie is Master in Floreren?

Of je nu graag wilt Floreren, jezelf al goed genoeg vindt en toch verder wil groeien, of je nu single, moeder bent van 4 kids, studeert, werkt of fulltime thuismoeder bent, ondernemer of niet ondernemer.

Master In Floreren is voor de vrouw die graag in zichzelf investeert. Weet dat vertrouwen in jezelf van binnenuit komt. Weet dat die ene handtas of outfit je niet volledig gelukkig maakt (nou vooruit op sommige dagen wel ;-).

Na het volgen van Master In Floreren heb jij dit bereikt:

Meer zelfvertrouwen

Je angsten en negatieve gedachten maken plaats voor een groot geloof en vertrouwen in jezelf. Je begrijpt dat mensen altijd een mening over jou hebben en inmiddels weet je daar precies mee om te gaan.

Meer authenticiteit

Je durft eindelijk jezelf te zijn.

Je begrijpt nu veel beter wat authenticiteit is omdat je hebt geleerd om je goed genoeg te voelen.

Jouw uitstraling, het geloof in jezelf, de blik in je ogen, de klank in je stem komt allemaal vanuit je lijf en omdat jij weet hoe je die positieve emoties kunt oproepen in jezelf, in je lijf, ben je maximaal authentiek waardoor je veel meer overtuigd bent over jezelf.

Meer doelen behalen

Jij weet precies wat je wilt.

Omdat je zoveel zelfinzicht hebt opgedaan weet je precies wat je wilt en durf je vol voor je dromen en doelen te gaan. Geen uitstelgedrag meer, geen handrem jij gaat vol overtuiging met je doelen aan de slag!

Een krachtige positieve mindset

Eindelijk weet je te dealen met die kritische stem in je hoofd. Je begrijpt hoe de processen in je brein werken en dus weet je hoe jij je oerbrein kunt temmen. In 95% van de gevallen zit je aandacht voortaan bij wat je wél wilt en lukt dat een keer niet, dan weet jij dat prima te shiften.

Meer manifesteren

Je begrijpt de spirituele basisbeginselen van de Wet van Aantrekkingkracht (Kwantumfysica) waardoor je veel meer overvloed in je leven zult aantrekken.

Check of jij geschikt bent voor dit programma

Niet iedere vrouw is geschikt voor Master in Floreren. De beste resultaten behaal ik met de vrouwen die:
Aan de slag met je zelfvertrouwen I Floor Keereweer

Wat krijg je?

Dit is nog niet alles! Je krijg ook nog onderstaande supertoffe bonussen:

1.

Sisterhood Community

Toegang tot de Sisterhood Community. Je krijgt een half jaar toegang. Een superfijne groep gelijkgestemden vrouwen, die allemaal hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt als jij. Wekelijks ben ik daar live om jouw vragen te kunnen beantwoorden, ik coach je persoonlijk. Ook kun je feedback vragen aan de community. Je profiteert van een enorme positieve vibe in de groep, die jou nog verder zal doen groeien.
t.w.v. € 750,-

2.

Grip op je Gedachten

5 sleutels voor Grip op je Gedachten voor een ijzersterke positieve mindset.
t.w.v. € 197,-

3.

Template voor een gelukkiger en succesvoller leven

De bewezen formule voor een Gelukkiger & Succesvoller leven
t.w.v. € 97,-

4.

Assertiever zijn waardoor je je grenzen beter stelt en nee leert te zeggen

Formule om Assertiever te zijn met voorbeeldzinnen
t.w.v. € 97,-

5.

Ego vs Intuïtie

Template Herken direct de stem van je ego én je intuïtie waardoor je ze nooit meer door elkaar haalt
t.w.v. € 97,-

6.

Weg van Stress

Hoe verban je ongezonde stress voor eens en altijd uit je leven. Ontdek het in de Bonusmodule Weg van Stress
t.w.v. € 197,-

7.

Ontdekken Wat Je Echt Wilt

Hoe weet ik nu wat ik echt wil? Wat is mijn passie? Uit eigen ervaring weet ik dat je vaak verzandt in allerlei gedachten waardoor je vastloopt. Met als gevolg dat je zegt: ik weet het niet. Na deze bonusmodule weet jij het wél (t.w.v. € 197,-)

8.

Meditaties & Visualisaties

Gericht op mindset, zelfvertrouwen en jouw vrouwelijke essentie (t.w.v. € 197,-)

9.

Imposter Syndrome

Hoe reken je voor eens en voor altijd af met dat kritische stemmetje dat je keer op keer verteld dat je niet goed genoeg bent? Ontdek het in de Bonusmodule Imposter Syndrome t.w.v. € 197,-

10.

Gouden Formule

De gouden formule voor het aanzetten van je Vrouwelijke Essentie
t.w.v. € 65,-

Deze vrouwen gingen je voor:

Eenmalige investering

NU 997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

NU 357 (incl. btw)
garantie

Ik weet zeker dat als jij alle tips, stappenplannen en strategieën uit dit programma gaat toepassen jij zult veranderen in een zelfverzekerde vrouw die zich Krachtig & Vrouwelijk voelt waar anderen niet meer omheen kunnen. Je zult zelfs een inspirerend voorbeeld zijn voor andere vrouwen, voor je dochters.

Mocht je vinden dat dit programma voor jou toch niet werkt, dan is de volgende garantieregeling van toepassing. De eerste 2 weken heb je de mogelijkheid om het programma te proberen. Wanneer jij van mening bent dat het niet waardevol is voor jou mail dan BINNEN 14 dagen NA aankoop naar info@floorkeereweer.com Laat van de eerste 2 modules de volledig gemaakte opdrachten zien zodat we daarna jouw investering retour kunnen doen.

De reden dat we vragen naar de volledig gemaakte opdrachten is omdat we heel graag werken met vrouwen die commitment maken én tonen. Die echt bereid zijn het nodige werk te doen om prachtige resultaten te realiseren.

Eenmalige investering

NU 997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

NU 357 (incl. btw)

Veelgestelde vragen

Ik ga op vakantie, kan ik de modules op een later moment doorlopen?

Absoluut! Het programma is online te volgen. Op je eigen tempo. En daarnaast houd je life time toegang tot het programma. En heb je een half jaar toegang tot de Sisterhood Community en kun je online je vragen stellen, zelfs wanneer je op vakantie bent.

Blijf ik na afloop van het programma nog toegang houden tot alle modules?

Yes! Alle modules blijven tot jouw beschikking en je hebt levenslang toegang.

Ik twijfel over de investering en of ik het wel moet doen?

Natuurlijk heb je twijfels. Ook heb ik nog regelmatig twijfels. Maar heel eerlijk wanneer ik naar mijn twijfels had geluisterd dan zat ik nu nog steeds diep ongelukkig in een baan die mij leegzoog en was ik niet de Floor geworden die ik nu ben.

Waarschijnlijk zijn er nu allemaal stemmetjes die je vertellen dat je het beter niet kunt doen. Dat het nu niet het juiste moment is. Dat is je ego. En je ego houdt niet van verandering. Jouw ego heeft er juist ook voor gezorgd dat je staat waar je nu staat in je leven. En aangezien je dit nu leest ga ik ervan uit dat je op zoek bent naar verandering.

Investeren is ook spannend en dat mag. Dus de vraag is waar luister je naar? Naar de stem die je vertelt dat je er niet klaar voor bent of naar de stem van je intuïtie die jouw support om te groeien in je persoonlijke ontwikkeling. De keuze is aan jou en je bent maar 1 stap verwijderd van een nieuwe volgende stap in jouw leven.

Ik heb geen geld om te investeren, maar ik wil wel graag meedoen is dat mogelijk?

Dit programma is geschikt voor vrouwen die graag willen investeren in hun eigen persoonlijke ontwikkeling. De vraag is of je echt geen geld hebt of het niet durft omdat je niet weet of je het gaat waarmaken. Het kan ook een excuus zijn. Juist wanneer je financieel weinig ruimte hebt, is dit een grote uitdaging. Alleen deze investering ben je niet ‘kwijt’. Het is juist een investering in jezelf. In jouw toekomst. Het programma leert je Vrouwelijk & Krachtig te zijn waardoor jij jezelf durft te positioneren en krachtige keuzes durft te gaan maken.

Misschien heb je geleerd om geld vast te houden, omdat er altijd stress is om geld. Hoe zou het voor je zijn als je ook die mindset kunt veranderen?

Mijn partner vindt het niet goed

Vind je het spannend om deze beslissing alleen te nemen? Uit ervaring weet ik dat wanneer je voor jezelf kiest niet iedereen in je omgeving het daarmee eens is. Straks ben je onderdeel van een Community met allemaal gelijkgestemden vrouwen. Je voelt de connectie met elkaar en het vertrouwen.

Hoe is het voor je dat je de goedkeuring van je partner nodig hebt voor dergelijke besluiten? Zoals je in het één bent ben je in alles. En als je iets leert in dit programma is dat je leert voor jezelf te kiezen. Los van wat anderen daarvan vinden. Je doet zo’n investering niet alleen voor jezelf. Je zult zien dat de relaties met je dierbaren ook verbeteren op het moment dat jij ervoor kiest om te investeren in je ontwikkeling.

Van anderen vrouwen die meededen aan het programma kreeg ik terug dat hun partner, kinderen en dierbaren heel blij waren met de deelname van hun vrouw, moeder. Ze was rustiger geworden. Leefde weer in het moment vanuit oprechte aandacht.

Ik denk dat dit niet het juiste moment is

Ben je op dit moment heel druk? Probeer je alle ballen hoog te houden? Is het een uitdaging om balans te houden in je leven op dit moment? Heb je een vol hoofd en geniet je maar weinig van de dingen die écht belangrijk zijn? Weet dat dit niet zomaar verandert. Je krijgt het namelijk niet vanzelf rustiger. Jezelf veranderen is rete lastig weet ik uit eigen ervaring. Met jezelf onderhandelen is namelijk heel gemakkelijk 😉 Afspraken met jezelf afzeggen en toch je grenzen niet goed stellen is inmiddels een patroon geworden. En patronen zitten vaak heel diep ingesleten. Hoe dieper ze zitten hoe lastiger het is om het op eigen kracht te doorbreken.

Meedoen aan Master In Floreren betekent de kans pakken om dingen eindelijk anders te gaan doen. Anders met je tijd en energie om te gaan.

Ook al is iedere vrouw anders en zit iedereen in een andere fase van haar leven. Alle deelnemers behalen zoveel wint met dit programma.

Mocht je denken dat je geen tijd hebt om dit programma te volgen wees dan eens heel eerlijk naar jezelf is dat echt zo of maak je er geen tijd voor?

Ik zit midden in een burn out of ben herstellende van een burn out

Juist wanneer je het zo ver hebt laten komen is dat een signaal dat je jarenlang roofbouw hebt gepleegd op je lichaam. Dat je al die tijd niet goed voor jezelf hebt gezorgd. In dit programma leer je jezelf op nummer 1 te zetten. Leer je te kiezen voor wat echt belangrijk is. Meedoen aan dit programma betekent dat jij het nooit meer zover laat komen.

Ik volg ook nog een traject bij een psycholoog

Dat hoor ik vaker en wat ik in de praktijk zie is dat een coach en een psycholoog elkaar heel goed aanvullen. Sterker nog heel veel vrouwen hebben aangegeven dat ze met Master In Floreren veel meer de diepgang hebben ervaren. Vaak ervaren ze bij een psycholoog geen gelijkwaardigheid. En zorgt therapie ervoor dat je alleen maar meer in je hoofd gaat zitten.

Ik gebruik vaak een auto als metafoor om het verschil tussen een psycholoog en een coach uit te leggen. Stel je auto is stuk. Een psycholoog legt je uit hoe het komt dat de auto stuk is gegaan en de coach leert je hoe je de auto kunt repareren. Ik geloof zelf in een holistische benadering van onze ‘problemen’. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Ik heb ook een coach voor mijn business en een coach voor mijn mindset. Ik vind het heel fijn dat anderen ervaringsdeskundigen mij op mijn blinde vlekken kunnen wijzen 😉

Ik twijfel aan online coaching en heb liever 1 op 1 begeleiding

Wat maakt het dat je twijfelt? Vraag je je af of jouw specifieke vragen wel aan bod komen?

Ben je op zoek naar meer inhoudelijke kennis of heb je behoefte aan waardevolle levenslessen van een ervaringsdeskundige op dat gebied? Met het laatste kan ik je stap voor stap meenemen naar een wereld waarin jij weer mag Floreren! Het mooie is dat je het programma in je eigen tempo kunt volgen en dat je nergens heen hoeft.

En mocht je twijfelen of het wel aansluit op jouw individuele problemen? Hoe zou het voor je zijn wanneer je tot de ontdekking komt dat jij geen individueel probleem hebt, maar dat de ‘problemen’ die jij ervaart een universeel probleem is van heel veel vrouwen, waar ik inmiddels al zo’n honderd vrouwen mee heb geholpen. Het is een feit dat een heleboel vrouwen zichzelf compleet wegcijferen. Dat het aantal burn outs onder vrouwen nog steeds toeneemt. Als jij alle stappen gaat zetten in dit programma dan weet ik zeker dat je op een heel diep niveau van bewustzijn gaat komen waardoor alles voor je gaat veranderen. Ik weet uit eigen ervaring dat wanneer jij stevig in je schoenen staat het zoveel gemakkelijker is om je grenzen te stellen en je niet meer laat tegenhouden door je onzekerheid.

De kracht van de Sisterhood Community is heel bijzonder. Zoveel gelijkgestemdheid. Zoveel support. Het is een plek waar jij gezien, gehoord en je zelfs gedragen zult voelen.

Eenmalige investering

NU 997 (incl. btw)

3 maandelijkse termijnen

NU 357 (incl. btw)