Floreer in je business met Floor Keereweer
Floreer

In Je Business omdat je klaar bent met het zelf proberen én aan te modderen!

Eindelijk heb je je passie gevonden! Je hebt eerst wat flinke hobbels overwonnen om te staan waar je nu staat.

Maar er is één ding waar je over uit bent: het is klaar met leven op de automatische piloot. Een leven vol vervulling en zingeving is je volgende stap. Je bent klaar voor jouw eigen business!

Het is nu meer dan ooit de perfecte tijd. Steeds meer vrouwen beginnen voor zichzelf. Vrouwen hebben de wereld zoveel te bieden. Ontdekken dat ze niet langer meer kunnen aarden in een baan in loondienst. Ze zijn klaar met de ratrace en verlangen naar voldoening, vrijheid en willen vanuit passie andere mensen kunnen helpen.

Jij kunt nu kiezen, stap je in de boot om jouw business tot een groot succes te brengen waardoor je binnen 12 weken precies HELDER hebt WAT je gaat doen of blijf je aan wal staan?

Angst is niet erg, spijt wel.

Veel vrouwen dromen van een bedrijf. 

Een bedrijf waarin ze Floreren en het helemaal kunnen doen zoals zij dat willen. En tegelijkertijd zijn er ook weer die saboterende gedachten?

En zo lijkt die grote passie en die droom om voor jezelf te beginnen steeds kleiner te worden.

Natuurlijk vertelt je hoofd je zoveel redenen om het niet te doen. En zo blijf je nadenken, aanrommelen en het zelf proberen. Zeg je dat je nog niet weet wat je voor anderen kunt betekenen in je business. De dagen vliegen voorbij en het weer in loondienst moeten lijkt steeds meer de werkelijkheid te worden……

Je hebt nu het gevoel dat:

Het is geen toeval dat jij dit nu leest. Ik geloof niet in toeval. Waar ik wel in geloof is dat jij tot zoveel meer in staat bent dan al die twijfels en onzekerheden.

When your life is on course with its purpose, you are your most powerful

- Oprah

Als je iets écht heel graag wilt dan vind je een manier, als je iets niet echt wilt dan vind je een excuus.

Inmiddels heb ik al meer dan honderden vrouwen gecoacht en getraind waardoor ik precies weet waarom ze blijven twijfelen en al die mooie dromen en passies dromen zullen blijven: ANGST houdt ons weg van datgene wat ons werkelijk gelukkig maakt. Wat ons zingeving en een betekenisvol leven geeft.

Je kunt niet een business starten zonder te weten hoe je dat precies doet. Ondernemen is echt een vak apart. Je business is ook een reflectie van wie jij bent. Wanneer jij perfectionistisch ingesteld bent dan zal het niet snel goed genoeg zijn wat je doet. 

Mensen komen bij jou om wie jij BENT niet om wat je DOET. Het gaat namelijk in eerste instantie om JOU en om JOUW energie.

Voel jij dat het écht jouw tijd is? Wil jij het roer volledig omgooien? Ben jij klaar voor de 2.0 versie van jezelf? Dan neem ik je mee op reis, op reis om van jouw droom én passie werkelijkheid te maken!

Ik hou van vrouwen met grote idealen maar ik houd nog meer van vrouwen die hun idealen groot willen maken, die doen.

What i know is that if you do the work you love, and the work fulfills you, the rest will come

- Oprah

Als jij klaar bent voor een nieuw leven vol met vrijheid, groei en het volgen van je passie waar wacht je dan nog op?

Unleash Your Feminine Power en laat je volledig onderdompelen in het opzetten van JOUW eigen business. Een business die een VRIJ en VERVULD leven mogelijk maakt waar je ook goed van kunt leven.

Mijn naam is Floor,

Female Leadership Mentor en ik begrijp helemaal hoe jij je voelt. Ik werkte in loondienst maar miste het plezier en dacht bijna iedere dag: ‘is dit het nou?’. Ik besloot mijn baan op te zeggen waarbij iedereen mij voor gek verklaarde. Want nu heb je zekerheid en weet je waar je aan toe bent en heb je iedere maand een vast inkomen. Alleen het maakte me niet gelukkig. Ik voelde dat ik de wereld zoveel meer te bieden had.

Als ik straks 80 jaar zou zijn en zou terugkijken wil ik dan dat angst altijd de boventoon zou voeren of zou ik kiezen voor een leven waarin ik voel dat ik echt van betekenis zou kunnen zijn voor anderen? Ik koos voor het laatste want inmiddels wist ik ook: “angst is maar even, spijt is voor altijd”. Bovendien wilde ik mijn dochters laten zien dat leven vanuit vertrouwen je altijd meer brengt dan leven vanuit angst. We geven namelijk niet door WAT we zeggen maar wat we DOEN als ouder.

De eerste drie maanden rommelde ik maar wat aan en kon ik uren naar mijn scherm turen in de hoop dat klanten mij zouden vinden. Ik wilde het graag zelf proberen 😉 Maar de teleurstellende waarheid was: Ik voelde me onzeker en dacht dat het aan mij lag. Ik besloot om het niet meer langer alleen te doen. Ik investeerde in een businesscoach, die het pad al had bewandeld. Mijn bedrijf groeide ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik een omzet van € 120.000,- Dit had ik nooit van te voren kunnen geloven.

En daarom weet ik dat dit voor jou ook mogelijk is. Wat je daarvoor precies moet doen ontdek je in Floreer In Je Business. Dit is JOUW moment. Jij bent het waard om van jouw droom werkelijkheid te maken.

Soms heb je een liefdevolle schop onder je kont nodig om jouw comfortzone te verlaten. Want buiten je comfortzone maak je stappen. En die stappen zet je in Floreer In Je Business waarbij ik je help samen met een fantastische groep gelijkgestemden vrouwen om door te gaan. Ook als het moeilijk is, ook als je twijfelt. Want dat is wat sisters doen, elkaar supporten en van elkaar leren.

In Floreer In Je Business help ik je onder andere bij:

Nooit had ik een succesvolle business kunnen opzetten zonder de hulp van experts en dat zou ik ook niet willen. Een business opzetten en runnen is meer dan alleen maar strategie, sales en marketing. 80% is mindset & energie en 20% is strategie. Dus in Floreer In Je Business werken we ook aan jou en je (money)mindset.

Dus verlang jij ernaar om van jouw droom werkelijkheid te gaan maken? Vind jij het jezelf waard om te investeren in jezelf en je business? Wil je straks ook echt kunnen leven van je business? Wie weet ben jij dan wel één van de nieuwe sisters die 3 maanden onder mijn vleugels meelift op weg naar een succesvol bedrijf.

Praktisch betekent dit:

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen”

Wat je doel ook is met Floreer In Je Business, het is voor jou als:

Deze vrouwen gingen je voor:

Wat kun je nu het beste doen?

Plan een gratis Flo sessie met mij als je voelt dat je er écht klaar voor bent. Niet iedereen is geschikt voor dit programma. De vrouwen met wie ik de beste resultaten behaal zijn de vrouwen die écht willen, weten waarin ze willen ondernemen en bereid zijn om door hun angsten heen te gaan. Maar ook de vrouwen die begrijpen dat je een succesvolle business niet alleen kunt opzetten en daar een investering in tijd, geld en energie bij hoort.

Wanneer jij je hierin herkent dan spreken we elkaar binnenkort en zal ik tijdens de sessie bekijken of we jouw deelname definitief kunnen maken.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt dit programma?

Ik bied je met dit programma 3 maanden begeleiding zodat er genoeg tijd is om een grote transformatie door te maken.

Is dit programma online?

Grotendeels wel. Enerzijds zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en je waar ter wereld kunt zijn als we contact hebben met elkaar. En daarnaast gaan we elkaar ook live ontmoeten.

Hoe vaak hebben we contact?

In de sisterhood community heb je dagelijks contact met jouw sisters. Hier krijg je support, feedback en inspiratie vanuit the feminine way. Eerlijk, liefdevol en respectvol. Hier is geen plek voor krabbenmandvrouwen.

 

We hebben 2 keer per maand een online sessie en we starten met een gezamenlijke kick off met de groep.

 

Per masterclass krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt. En dat kan variëren van mindset tot het schrijven van teksten voor je website, zichtbaarheid op social media of hoe je nu een goed salesgesprek voert.

 

Tevens is er 1 live dag met de hele groep op een toffe locatie.

 

Mocht je vastlopen en heb je support nodig dan kan dat via de sisterhood community en je kunt mij ook altijd mailen met al je vragen, twijfels en onzekerheden want vastlopen gaat niet gebeuren 😉

Ik heb op dit moment een bedrijf en een baan in loondienst kan ik dan ook meedoen?

Zeker want wat is de reden dat je ook nog een baan in loondienst hebt? Kun je nog niet helemaal leven van je bedrijf? Ook dan helpt Floreer In Je Business je hierbij. We speuren samen op hoe jij wél van je bedrijf kunt gaan leven.

Wat is de investering qua tijd en geld?

Die deel ik tijdens onze sessie en wanneer wij samen hebben geconcludeerd dat dit programma jou de transformatie gaat geven die jij nodig hebt.

Vwb de tijd: geen enkele business is succesvol geworden zonder daar tijd, geld en energie in te steken. Ik praat zelf nooit over tijd maar over prioriteit. En is dat nog moeilijk voor je? Daar gaat Floreer In Je Business je enorm bij helpen. Geef jezelf prioriteit want daarmee geef je vanzelf ook prioriteit aan dit programma.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan!

Wanneer starten we?

We starten 1 februari 2021.

Wat als ik twijfel?

We twijfelen allemaal weleens. Ik ook. Wat ik je wil teruggeven is dat je ergens wel excitement mag voelen bij dit programma. En natuurlijk wil jouw ego dit niet. Ons ego wil geen tijd investeren en geen geld uitgeven. Als je echt iets wilt dan vind je een manier, als je iets niet wilt dan vind je een excuus.

Ik voel weerstand en verwarring op dit moment?

Een wijze vrouw en feminine leader heeft me ooit verteld dat wanneer je in de war bent op het punt staat een doorbraak door te maken. Op die momenten luister ik vol aandacht en mijn ongemak en onhandigheid leidden inderdaad altijd naar een enorme transformatie. Kijk eens wat je intuïtie je verteld ik vermoed heel wat anders 😉