Logo Floor Keereweer
Floreer

In Je Business omdat je klaar bent met het zelf proberen én aan te modderen!

Eindelijk heb je je passie gevonden! Je hebt eerst wat flinke hobbels overwonnen om te staan waar je nu staat.

Maar er is één ding waar je over uit bent: het is klaar met leven op de automatische piloot. Een leven vol vervulling en zingeving is je volgende stap. Je bent klaar voor jouw eigen business!

Het is nu meer dan ooit de perfecte tijd. Steeds meer vrouwen beginnen voor zichzelf. Vrouwen hebben de wereld zoveel te bieden. Ontdekken dat ze niet langer meer kunnen aarden in een baan in loondienst. Ze zijn klaar met de ratrace en verlangen naar voldoening, vrijheid en willen vanuit passie andere mensen kunnen helpen.

Jij kunt nu kiezen, stap je in de boot om jouw business tot een groot succes te brengen waardoor je binnen 12 weken precies HELDER hebt WAT je gaat doen of blijf je aan wal staan?

Angst is niet erg, spijt wel.

Veel vrouwen dromen van een bedrijf. 

Een bedrijf waarin ze Floreren en het helemaal kunnen doen zoals zij dat willen. En tegelijkertijd zijn er ook weer die saboterende gedachten?

En zo lijkt die grote passie en die droom om voor jezelf te beginnen steeds kleiner te worden.

Natuurlijk vertelt je hoofd je zoveel redenen om het niet te doen. En zo blijf je nadenken, aanrommelen en het zelf proberen. Zeg je dat je nog niet weet wat je voor anderen kunt betekenen in je business. De dagen vliegen voorbij en het weer in loondienst moeten lijkt steeds meer de werkelijkheid te worden……

Je hebt nu het gevoel dat:

Het is geen toeval dat jij dit nu leest. Ik geloof niet in toeval. Waar ik wel in geloof is dat jij tot zoveel meer in staat bent dan al die twijfels en onzekerheden.

When your life is on course with its purpose, you are your most powerful

- Oprah

Als je iets écht heel graag wilt dan vind je een manier, als je iets niet echt wilt dan vind je een excuus.

Inmiddels heb ik al meer dan honderden vrouwen gecoacht en getraind waardoor ik precies weet waarom ze blijven twijfelen en al die mooie dromen en passies dromen zullen blijven: ANGST houdt ons weg van datgene wat ons werkelijk gelukkig maakt. Wat ons zingeving en een betekenisvol leven geeft.

Je kunt niet een business starten zonder te weten hoe je dat precies doet. Ondernemen is echt een vak apart. Je business is ook een reflectie van wie jij bent. Wanneer jij perfectionistisch ingesteld bent dan zal het niet snel goed genoeg zijn wat je doet. 

Mensen komen bij jou om wie jij BENT niet om wat je DOET. Het gaat namelijk in eerste instantie om JOU en om JOUW energie.

Voel jij dat het écht jouw tijd is? Wil jij het roer volledig omgooien? Ben jij klaar voor de 2.0 versie van jezelf? Dan neem ik je mee op reis, op reis om van jouw droom én passie werkelijkheid te maken!

Ik hou van vrouwen met grote idealen maar ik houd nog meer van vrouwen die hun idealen groot willen maken, die doen.

What i know is that if you do the work you love, and the work fulfills you, the rest will come

- Oprah

Als jij klaar bent voor een nieuw leven vol met vrijheid, groei en het volgen van je passie waar wacht je dan nog op?

Unleash Your Feminine Power en laat je volledig onderdompelen in het opzetten van JOUW eigen business. Een business die een VRIJ en VERVULD leven mogelijk maakt waar je ook goed van kunt leven.

Mijn naam is Floor,

Female Leadership Mentor en ik begrijp helemaal hoe jij je voelt. Ik werkte in loondienst maar miste het plezier en dacht bijna iedere dag: ‘is dit het nou?’. Ik besloot mijn baan op te zeggen waarbij iedereen mij voor gek verklaarde. Want nu heb je zekerheid en weet je waar je aan toe bent en heb je iedere maand een vast inkomen. Alleen het maakte me niet gelukkig. Ik voelde dat ik de wereld zoveel meer te bieden had.

Als ik straks 80 jaar zou zijn en zou terugkijken wil ik dan dat angst altijd de boventoon zou voeren of zou ik kiezen voor een leven waarin ik voel dat ik echt van betekenis zou kunnen zijn voor anderen? Ik koos voor het laatste want inmiddels wist ik ook: “angst is maar even, spijt is voor altijd”. Bovendien wilde ik mijn dochters laten zien dat leven vanuit vertrouwen je altijd meer brengt dan leven vanuit angst. We geven namelijk niet door WAT we zeggen maar wat we DOEN als ouder.

De eerste drie maanden rommelde ik maar wat aan en kon ik uren naar mijn scherm turen in de hoop dat klanten mij zouden vinden. Ik wilde het graag zelf proberen 😉 Maar de teleurstellende waarheid was: Ik voelde me onzeker en dacht dat het aan mij lag. Ik besloot om het niet meer langer alleen te doen. Ik investeerde in een businesscoach, die het pad al had bewandeld. Mijn bedrijf groeide ontzettend snel. In mijn eerste jaar draaide ik een omzet van € 120.000,- Dit had ik nooit van te voren kunnen geloven.

En daarom weet ik dat dit voor jou ook mogelijk is. Wat je daarvoor precies moet doen ontdek je in Floreer In Je Business. Dit is JOUW moment. Jij bent het waard om van jouw droom werkelijkheid te maken.

Soms heb je een liefdevolle schop onder je kont nodig om jouw comfortzone te verlaten. Want buiten je comfortzone maak je stappen. En die stappen zet je in Floreer In Je Business waarbij ik je help samen met een fantastische groep gelijkgestemden vrouwen om door te gaan. Ook als het moeilijk is, ook als je twijfelt. Want dat is wat sisters doen, elkaar supporten en van elkaar leren.

In Floreer In Je Business help ik je onder andere bij:

Nooit had ik een succesvolle business kunnen opzetten zonder de hulp van experts en dat zou ik ook niet willen. Een business opzetten en runnen is meer dan alleen maar strategie, sales en marketing. 80% is mindset & energie en 20% is strategie. Dus in Floreer In Je Business werken we ook aan jou en je (money)mindset.

Dus verlang jij ernaar om van jouw droom werkelijkheid te gaan maken? Vind jij het jezelf waard om te investeren in jezelf en je business? Wil je straks ook echt kunnen leven van je business? Wie weet ben jij dan wel één van de nieuwe sisters die 3 maanden onder mijn vleugels meelift op weg naar een succesvol bedrijf.

Praktisch betekent dit:

“Some people dream of success, while other people get up every morning and make it happen”

Wat je doel ook is met Floreer In Je Business, het is voor jou als:

Deze vrouwen gingen je voor:

Floreer In Je Business helpt je om vanuit vertrouwen je business op te zetten en te laten groeien op een manier die bij je past omdat je dit doet vanuit jouw vrouwelijke kracht. 

Floreer In Je Business is hét enige unieke business programma voor ambitieuze sensitieve vrouwen waarin vrouwelijke wijsheden gecombineerd worden met succesvolle business strategieën.

Succes en vrouwelijk leiderschap is een inside job daarom geloof ik erin dat jij als vrouw veel sneller succesvol zult worden op het moment dat je leert te ondernemen vanuit jouw vrouwelijke kracht.

Online Kick Off Day

We starten met een online Kick Off sessie. Je gaat de andere vrouwen virtueel ontmoeten en je gaat onder mijn begeleiding je eigen plan maken zodat je na deze dag weet waar je aan moet beginnen. Focus en de juiste dingen doen zijn namelijk ontzettend belangrijk.

Feminine Friday

Wekelijks deel je met al jouw sisters in de community jouw plan voor iedere nieuwe week. Ondernemen is niet pushen en werken vanuit wilskracht. Het is vooral keuzes maken en kiezen voor datgene wat op dat moment prio heeft. Daarnaast is het belangrijk dat je leert om dichtbij jezelf te blijven zodat je onderneemt vanuit je ware authentieke natuur. 

Inspired action, alignment en ondernemen vanuit je vrouwelijke kracht zullen jou hierbij gaan ondersteunen. Dat maakt dat we wekelijks heel bewust stilstaan bij Feminine Friday.

Coaching Calls

Om de week hebben we een coach call met elkaar. Je krijgt inzichten en doorbraken dus je mag erop vertrouwen dat jij precies ontvangt wat je op dat moment nodig hebt.

Live dag

De live dag vindt plaats op mijn kantoor in Nijmegen. We gaan hier dieper in op jouw niche en messaging. Tevens ontdek je welke tone of voice nodig is om jouw ideale klant aan te spreken. Daarnaast check ik wat de groep op dat moment nodig heeft zodat je na deze dag weer verder kunt met jouw game plan.

Sisterhood Community

Samen met alle vrouwen sta je online in verbinding met elkaar. Stel hier je vragen, laat je inspireren of vraag om feedback. Samen kom je zoveel verder en het leereffect is vele malen groter wanneer je de kracht van een groep empowering ladies gaat benutten.

Daarnaast krijg je toegang tot mijn online academy

Afsluitende borrel

Aan het einde vieren we samen live onze successen met elkaar!

De modules

Jij bent jouw bedrijf. En vaak hebben we enorme blinde vlekken waardoor we onze eigen waarde niet zien. Zonde! Dus in deze module graven we diep in jou zodat jouw goud en jouw bron tevoorschijn komen. Dit is de basis want zonder missie en het gevoel van passie zal je je klant niet gemakkelijk aantrekken. Je moet eerst jezelf voelen zodat anderen jou ook kunnen voelen.

Je ideale klant en doelgroep haarscherp hebben voorkomt dat je straks niet gaat verkopen omdat je niemand echt aanspreekt. De essentie is dat jij jouw ideale klant tot op het bot leert kennen en hoe je dat doet ontdek je in deze module.

Ondernemen is de meest extreme vorm van persoonlijke ontwikkeling. Dus je gaat heel vaak en heel snel stappen zetten buiten je comfort zone. Het is onvermijdelijk dat je saboteurs gaat tegenkomen op je pad. Je kunt dit niet voorkomen maar je kunt wel leren hoe jij hier het beste mee leert omgaan zodat je zo min mogelijk tijd verspilt aan negativiteit.

Jouw aanbod lost het ‘probleem’ op van jouw ideale klant. Daarom is het belangrijk dat jij helemaal verliefd wordt op jouw aanbod zodat je het straks moeiteloos zult verkopen.

Veel bezielde en sensitieve vrouwen willen in het ondernemerschap vaak hun marketing en positionering op een meer eigen en authentieke manier doen. In deze module ontdek je hoe je marketing en sales kunt inzetten voor je bedrijf op een manier waarbij je dicht bij jezelf blijft, zonder trucjes.

Hoe is jouw relatie met geld? Ben jij in staat om geld te ontvangen? Kun je het ook goed uitgeven? Iedereen heeft een moneymindset en als ondernemer is het belangrijk dat je weet hoe je de overvloed moneymindset creëert zodat je veel gemakkelijker geld zult gaan aantrekken.

Ondernemen vanuit jouw vrouwelijke kracht betekent dat jij gaat ondernemen vanuit je hart. Vanuit jouw vrouwelijke energie omdat je daarmee veel meer vreugde en plezier zult ervaren. Het is de gouden combinatie van ZIJN en DOEN zodat je veel meer flow, eenvoud en resultaat zult krijgen in je bedrijf.

Hoe kies je een prijs? Welk verdienmodel past bij jou en hoe zorg je ervoor dat er altijd consistent inkomen binnenkomt? Een vrouwelijk leider onderneemt vanuit The Feminine Way zodat ze gaat verdienen wat ze écht waard is.

In deze module ontdek je waar jouw website aan moet voldoen zodat je Traffic genereert, Leads krijgt en Klanten weet aan te trekken vanuit een magnetische manier. Tevens ontdek je hoe jij social media kunt gebruiken om je bereik te vergroten.

Een vrouwelijk ondernemer die onderneemt vanuit The Feminine Way ziet tijd als haar meest kostbare bezit. Less is more is het principe om focus te houden en daarnaast vanuit geïnspireerde actie te kunnen werken. Beiden elementen heb je nodig om succes naar je toe te trekken. Je gaat dus niet harder werken, maar slimmer en kiest voor een manier die heel dicht bij jouw ware aard past.

Om een consistente stroom aan leads te krijgen kun je ook kiezen voor adverteren. Het is dé manier om naamsbekendheid op te bouwen en je expertstatus te claimen als feminine leader zodat jouw ideale klanten jou altijd weten te vinden. Hoe je dit precies doet ontdek je in deze module.

Dit is mijn eigen ontwikkelde methode die mij in mijn eerste jaar ondernemen al 120K omzet opleverde. Deze formule gaat je helpen om vanuit flow, eenvoud en rust een winstgevende business op te bouwen.

Je ontvangt ook nog een aantal extra bonusmodules die Floreer In Je Business helemaal compleet maken zodat je succesvol zult starten.

Ik deel mijn favoriete businesstools.

Breng je in contact met mijn netwerk van experts.

Tevens leer ik je hoe je winstgevende webinars kunt gaan geven. En daarnaast leer ik je alles over funnels en emailmarketing.

Voxer support. Drie maanden lang zit ik in je broekzak en kun je mij al je vragen tussendoor stellen.

Wat kun je nu het beste doen?

Plan een gratis Flo sessie met mij als je voelt dat je er écht klaar voor bent. Niet iedereen is geschikt voor dit programma. De vrouwen met wie ik de beste resultaten behaal zijn de vrouwen die écht willen, weten waarin ze willen ondernemen en bereid zijn om door hun angsten heen te gaan. Maar ook de vrouwen die begrijpen dat je een succesvolle business niet alleen kunt opzetten en daar een investering in tijd, geld en energie bij hoort.

Wanneer jij je hierin herkent dan spreken we elkaar binnenkort en zal ik tijdens de sessie bekijken of we jouw deelname definitief kunnen maken.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt dit programma?

Ik bied je met dit programma 3 maanden begeleiding zodat er genoeg tijd is om een grote transformatie door te maken.

Is dit programma online?

Grotendeels wel. Enerzijds zodat je zo min mogelijk hoeft te reizen en je waar ter wereld kunt zijn als we contact hebben met elkaar. En daarnaast gaan we elkaar ook live ontmoeten.

Hoe vaak hebben we contact?

In de sisterhood community heb je dagelijks contact met jouw sisters. Hier krijg je support, feedback en inspiratie vanuit the feminine way. Eerlijk, liefdevol en respectvol. Hier is geen plek voor krabbenmandvrouwen.

 

We hebben om de week een online sessie en we starten met een gezamenlijke kick off met de groep.

 

Per masterclass en coachcall krijg je precies wat je op dat moment nodig hebt. En dat kan variëren van mindset tot het schrijven van teksten voor je website, zichtbaarheid op social media of hoe je nu een goed salesgesprek voert.

 

Tevens is er 1 live dag met de hele groep op een toffe locatie.

 

Mocht je vastlopen en heb je support nodig dan kan dat via de sisterhood community en je kunt mij ook altijd mailen met al je vragen, twijfels en onzekerheden want vastlopen gaat niet gebeuren 😉

Ik heb op dit moment een bedrijf en een baan in loondienst kan ik dan ook meedoen?

Zeker want wat is de reden dat je ook nog een baan in loondienst hebt? Kun je nog niet helemaal leven van je bedrijf? Ook dan helpt Floreer In Je Business je hierbij. We speuren samen op hoe jij wél van je bedrijf kunt gaan leven.

Wat is de investering qua tijd en geld?

De investering is 2497,- ex btw. De investering voor businesscoaching kun je overigens als opleidingskosten aangeven bij de belastingdienst en de btw kun je verrekenen.

Vwb de tijd: geen enkele business is succesvol geworden zonder daar tijd, geld en energie in te steken. Ik praat zelf nooit over tijd maar over prioriteit. En is dat nog moeilijk voor je? Daar gaat Floreer In Je Business je enorm bij helpen. Geef jezelf prioriteit want daarmee geef je vanzelf ook prioriteit aan dit programma.

Kun je in termijnen betalen?

Ja dat kan in drie termijnen en in overleg is er altijd een mogelijkheid.

Wanneer starten we?

We starten januari 2022. 

Wat als ik twijfel?

We twijfelen allemaal weleens. Ik ook. Wat ik je wil teruggeven is dat je ergens wel excitement mag voelen bij dit programma. En natuurlijk wil jouw ego dit niet. Ons ego wil geen tijd investeren en geen geld uitgeven. Als je echt iets wilt dan vind je een manier, als je iets niet wilt dan vind je een excuus.

Ik voel weerstand en verwarring op dit moment?

Een wijze vrouw en feminine leader heeft me ooit verteld dat wanneer je in de war bent op het punt staat een doorbraak door te maken. Op die momenten luister ik vol aandacht en mijn ongemak en onhandigheid leidden inderdaad altijd naar een enorme transformatie. Kijk eens wat je intuïtie je verteld ik vermoed heel wat anders 😉