Logo Floor Keereweer

Je hebt nog

voor het tijdelijk aanbod mét korting

Het geheim van meer zelfvertrouwen - Floor Keereweer

De beleving van je leven

speelt zich af

in je mind

Sara is vaak bezig met wat anderen van haar vinden. Op haar werk voelt ze weinig aansluiting soms zelfs eenzaamheid omdat ze het gevoel heeft dat ze met allemaal zelfverzekerde vrouwen samenwerkt. Die elkaar versterken in hun uitspraken. Sara is van nature wat stiller en dus denkt ze dat ze haar saai vinden.

En wanneer er bezoek komt moet eerst haar huis helemaal opgeruimd en schoon zijn.

Bang dat anderen een oordeel hebben over haar en haar manier van leven.

Ze heeft moeite met mensen die alles zeggen wat ze denken en vinden. En wanneer iemand iets zegt dan betrekt ze dat iedere keer op zichzelf. Constant die eeuwige twijfel over zichzelf.

Sara piekert heel veel. Zit heel veel in haar hoofd en heeft constant gedachten. Het maakt haar onrustig en onzeker waardoor ze ook niet echt in staat is om te genieten van al het mooie in haar leven.

Sara zit laag in haar energie. Is er niet altijd bij met haar hoofd. Heeft tijd nodig om dingen te verwerken die gebeuren in de interactie met anderen. Met collega’s, in vriendschappen.

Sara voelt zich soms overspoeld door haar gedachten. En ze voelt dat ze zich gevangen houdt met haar gedachten.

De grootste wens van Sara is: rust in haar hoofd! Dat ze onbezorgd kan leven. Dat ze weer blij is met zichzelf. Dat ze niet constant piekert over wat anderen van haar vinden. Dat ze fijne doelen kan stellen en die ook weet te behalen. Want nu geeft ze iedere keer op zodra het tegenzit.

Sara wilde niet langer zo kritisch blijven op zichzelf. Het chronische gevoel van ‘nooit goed genoeg’ zijn.

Sara besluit om een hele belangrijke keuze te maken voor zichzelf. En door die keuze voelt ze zich goed genoeg. Kan ze veel beter omgaan met pittige en dominante collega’s op haar werk en voelt ze zich krachtig omdat ze niet langer meer pleast.

Sara heeft haar mindset compleet verandert waardoor ze nu rust en zelfvertrouwen uitstraalt. Ze voelt dat ze weer de levensenergie te pakken heeft omdat ze die voorheen was verloren aan al dat getwijfel en gepieker.

De keuze van Sara was meedoen aan de cursus ‘Anders Denken Anders Doen’.

Een keuze die volgens haar haar leven heeft veranderd, waardoor ze nu geen energie heeft voor anderen dingen in haar leven. Zich goed genoeg voelt in haar werk en ook weer echt het vertrouwen in zichzelf voelt.

Misschien zit jij ook nog veel in je hoofd. Ben je vooral bezig met de toekomst of het verleden. Draai je overuren met je gedachten:

“Had ik dat wel moeten zeggen?”

“Kan ik dat wel maken?”

“Wat zullen ze er wel niet van vinden?”

Je mindset heeft zoveel invloed op hoe jij je voelt. En jij bent niet de enige die soms opziet tegen de dag, je werk of je collega’s. Het kan zelfs zijn dat je op dit moment dingen liever uit de weg gaat dan ze aangaat.

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them

- Einstein

Veel vrouwen weten niet precies hoe ze vol zelfvertrouwen kunnen zijn vanuit een krachtige positieve mindset

Het goede nieuws is: een positieve mindset kun je trainen! Het geheim van een succesvol en gelukkig leven leiden is: een positieve mindset. En als je wil kun je er vandaag al mee beginnen.

Met de cursus ‘Anders Denken Anders Doen’ sta je straks veel steviger in je schoenen. Je krijgt weer grip op je mind waardoor je rust ervaart en veel meer positieve levensenergie ontwikkeld omdat je in je kracht staat.

Ja, ik doe mee!

TIJDELIJK van € 147 voor € 47

Je ontdekt in ‘Anders Denken Anders Doen’:

Strive for progress

not perfection

Wat zeggen anderen over Anders Denken Anders Doen?

Toen ik me realiseerde dat mijn mindset jarenlang allesbehalve positief was ben ik me gaan verdiepen in hoe je een overvloed mindset ontwikkeld. Ik bezocht seminars, las heel veel boeken over mindset, urenlang gemediteerd, samen gewerkt met een coach en zelf tal van coachopleidingen gevolgd.

Alles heb ik zelf uitgeprobeerd in mijn leven. Wat werkt wel en wat niet. Zo heb ik dankzij mijn mindset mijn droomleven gemanifesteerd.

Ik transformeerde van een onzeker muurbloempje naar een feminine leader met een eigen bedrijf. Ook jij hebt een verhaal en ook jij zal net als ik voelen dat er veel meer in jou zit.

Ik neem je graag mee op reis zodat jij gaat ontdekken dat jij ook altijd kunt terugvallen op een krachtige positieve mindset. Hoe ik dit doe heb ik allemaal vastgelegd in de cursus ‘Anders Denken Anders Doen’ en voor jou is dit ook mogelijk, mits je bereid bent om het werk te doen. In 30 dagen tijd kun je jouw mindset volledig veranderen.

It’s time to fly!

“Je kunt niet veranderen

wat je niet aan wilt gaan!”

Wat krijg je als je meedoet met ‘Anders Denken Anders Doen’?

Om het makkelijk voor je te maken heb ik 7 video’s voor je opgenomen waarin ik uitleg wat je moet doen om het zelf in de praktijk toe te passen. Het zijn in totaal 4 lessen en je ontvangt 2 bonuslessen.

6 lessen waarbij je alle tips en trucs op een hele relaxte manier kunt uitvoeren. Ook zitten er een aantal krachtige vragen tussen waarbij jij jezelf straks kunt coachen. Straks ben jij je eigen cheerleader! Veel vrouwen vinden het moeilijk zichzelf de juiste vraag op het juiste moment te stellen. En straks heb jij deze vragen in handen zodat je niet meer hoeft vast te lopen waardoor je precies weet wat je moet doen.

Zodra jij je aanmeldt krijg je direct toegang tot les 1.

Les 1.

Bewustwording

Vanaf nu blijf je niet meer hangen op een bepaald niveau van denken en word je je bewust waarom constant dezelfde dingen je uit balans brengen. Vanaf nu voel je geen schroom meer om echt authentiek jezelf te zijn zowel met je mooie als minder mooie kanten.

Les 2.

Mindset

Een positieve mindset maakt het realiseren van je dromen een heel stuk gemakkelijker. Je ziet ineens waar het steeds mis gaat en hebt tools om jezelf niet langer vast te zetten.

Les 3.

Zelfvertrouwen

Glashelder is het straks voor je zodat je precies weet wat je moet doen om vol zelfvertrouwen te zijn. Je krijgt de 3 MUST have manieren waardoor je vol zelfvertrouwen zult zijn.

Les 4.

Doelen

Meer tevredenheid over jezelf en je leven? Jij hebt straks een manier in handen die ervoor zorgt dat jouw dromen en doelen niet meer alleen maar in je hoofd blijven zitten maar dat je ook echt concreet stappen zet om het waar te maken.

Deze cursus is uniek omdat je in 30 dagen middels krachtige oefeningen, video’s, tools en technieken krachtige keuzes maakt zodat je sneller je doelen zult behalen én werkt aan het verbeteren van jouw mindset.

Maar dit is nog niet alles! Je krijgt er ook nog 2 hele supertoffe bonussen bij!

“Wat als ik terugval in patronen?”

Bonus les 5 Doordenkvragen zodat je niet terugvalt in oude patronen

Je weet precies wanneer je jezelf welke vragen moet stellen op de momenten dat je dreigt terug te vallen in oude patronen. Deze vragen laten direct een ander licht schijnen op jouw situatie.

“Ik heb helemaal geen tijd om zoveel met mijn eigen ontwikkeling bezig te zijn?”

In 5 minuten per dag blijf je werken aan je nieuwe mindset zelfs wanneer je weinig tijd hebt.

Bonus les 6 Rituelen om je nieuwe gedrag vast te houden

Jij weet precies welke stappen jij op dagelijkse basis moet zetten in weinig tijd zodat je én dagelijks aan je mindset werkt maar ook keer op keer blijft groeien.

De online cursus is dus opgebouwd uit:

Ja, ik doe mee!

TIJDELIJK van € 147 voor € 47

Wat je iedere dag doet is belangrijker dan wat je af en toe doet

Dit programma is voor jou als je:

Wat levert ‘Anders Denken Anders Doen’ jou op?

Hoe positief ben je nu over jezelf? Hoe sterk laat je je leiden door de mening van een ander en hoe vaak twijfel je aan jezelf?

Een krachtige mindset verandert alles voor je: “whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve”

Ja, ik doe mee!

TIJDELIJK van € 147 voor € 47

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma?

Dit programma is voor iedere vrouw die wil werken aan haar mindset waardoor ze veel meer zelfvertrouwen heeft en positiever in het leven komt te staan. Of je nu moeder bent, werkt, ondernemer bent, single, student of burn out bent. De inzichten zijn toe te passen op je eigen situatie. Alles in het programma draait om weer kunnen voelen, uit je hoofd komen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, je doelen wél kunnen stellen en ook behalen vanuit een krachtige mindset.

Waarin verschilt dit online programma met Master In Floreren?

Je zult absoluut wat thema’s herkennen alleen is Master In Floreren veel uitgebreider. Ook ben ik persoonlijk beschikbaar als coach in het programma Master In Floreren. Anders Denken Anders Doen is voor de vrouwen voor wie Master In Floreren nu nog een te grote stap is.

Wanneer start je?

Je bepaalt zelf wanneer je start. Zodra je je hebt aangemeld krijg je gelijk toegang. Daarnaast heb je onbeperkt toegang tot deze cursus dus je bepaald zelf het tempo.

Hoeveel tijd kost het programma mij?

Je bent er wekelijks een half uur tot een uur aan kwijt.

Waarom is de prijs nu tijdelijk lager?

Anders Denken Anders Doen is een laagdrempelige cursus waarmee ik je direct verder help. Dat is ook mijn missie: zoveel mogelijk vrouwen helpen aan meer zelfvertrouwen en een positieve mindset. Het heeft voor mij alles verandert en mijn stappen, strategieën, tips en tools deel ik ook graag met jou.

De prijs is nu lager zodat de investering geen obstakel vormt voor jou.

Wat als je vraag hier niet tussenstaat?

Mail dan naar info@floorkeereweer.com en mijn team staat voor je klaar!

Ja, ik doe mee!

TIJDELIJK van € 147 voor € 47