Logo Floor Keereweer

Boek je strategiesessie van 45 minuten

en ik vertel je welk perspectief ik voor jou zie.

De energie die jij tot op heden in je business steekt mag nog meer beloond gaan worden.

In de vorm van fijne waardevolle klanten, meer geld, meer vrije tijd om te genieten en écht het luxe leven te gaan leiden waarvan je weet dat jij het waard bent.

Boek je strategiesessie van 45 minuten

en ik vertel je welk perspectief ik voor jou zie.

De energie die jij tot op heden in je business steekt mag nog meer beloond gaan worden.

In de vorm van fijne waardevolle klanten, meer geld, meer vrije tijd om te genieten en écht het luxe leven te gaan leiden waarvan je weet dat jij het waard bent.

Plan je call met mij

In deze call bied ik je de mogelijkheid om met mij het volgende te bespreken:

Je kunt hieronder een dag en tijdstip kiezen waarop je graag in gesprek wilt. Ik wil je graag beter leren kennen dus na de boeking heb ik nog enkele vragen voor je.

In een Gratis Strategie Sessie kijken we samen met jou naar:

“If everything was perfect you would never learn and you would never grow”

Omdat ik het liefst werk en de beste resultaten behaal met vrouwelijke ondernemers die flink willen groeien als persoon én met hun business, komt niet iedereen in aanmerking voor een Gratis Strategie Sessie.

Ik ga echt alleen in gesprek met vrouwen die serieuze stappen willen maken en bereid en in staat zijn om te investeren en actie te ondernemen. Angst en onzekerheid is niet erg zolang je maar wilt groeien. Ik wil je namelijk direct aanmoedigen om krachtige besluiten te nemen voor jezelf zodat jij je eigen pad niet langer meer saboteert. Ik teach the feminine way in het ondernemerschap want van hard werken, stressen en pushen is nog nooit iemand aantrekkelijk geworden en vanuit die energie is het heel moeilijk om high level klanten aan te trekken 😉

Ben jij een Feminine Leader?

Geef je reactie op onderstaande vragen en je hoort binnen 14 dagen of je bent geselecteerd.